• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Inşallah seninde tutmuştur canım ben folik asit bide devit 3 damla kullanıyorum dediğim gibi 15 gün boyunca yatakta kaldım dikkat ediyordum kendime beslenme konusunda da normal günlerdeki gibi besleniyorum özellikle birşey yapmıyordum canım nasip tir inşallah seninde olur dikkat et kendine allah'a bırak var bi bildiği inşallah tutmuştur umutlu ol ki olsun canim

Bu sefer olmadi imsallah bidakine olur allah'tan umut kesilmez inaniyorum güzel haberlerini vereceksin bize😊🤲

Bende bugün randevumdan geldim. Sağda minnacık 6-7 mmlik 1 tanecik yumurtam var. Gonal f ve merional verdi. Omega 3, d vit. Ve büyüme hormonu verdi olumlu konuştu 4 gün kullanıp tekrar gideceğim. Banada çipli aşılama yapacakmış. Bu ay bitmeden sizin kervanınıza katılırım inşallah 🦸‍♀️
Hayırlı olsun canimmm, insallahh sağlıkla gelsin bebişin 🌺🤲

Tekrar mı aşılama deneyeceksin canim ?
Evet canım yine mikroçipli yaptırıcam. Zaten eşimin 2m sperm çıkmıştı yıkanınca kaldı 1m çok düşüktü sayı bakalım ilacıda kullanıyor yaklaşık 1 aydır inş bu ay olur kira öder gibi aşılama ödüyoruz ya 😂 sen napıcaksın devam mı aşılamaya

Kizlar ben dayanamadim erken gebelik testi yaptim ikinci cizgi cok cok silik cikti ovitrellenin 10. Gunu ne sevindim ne uzuldum arada kaldim igne etkisi midir acaba diye 🤲

Evet canım yine mikroçipli yaptırıcam. Zaten eşimin 2m sperm çıkmıştı yıkanınca kaldı 1m çok düşüktü sayı bakalım ilacıda kullanıyor yaklaşık 1 aydır inş bu ay olur kira öder gibi aşılama ödüyoruz ya 😂 sen napıcaksın devam mı aşılamaya
Mikroçipli sperm tahliline kadar vermistiniz

Kizlar ben dayanamadim erken gebelik testi yaptim ikinci cizgi cok cok silik cikti ovitrellenin 10. Gunu ne sevindim ne uzuldum arada kaldim igne etkisi midir acaba diye 🤲
Catlatma ignesinin mi 10. Gunu ayy valla o igneye guvenemiyom ben, etkisi sürüyor işte, ne kadar sürüyordu unuttum

Ay inşallah bebistir ya her gün takip et canım bence koyulaşma olacakmı diye🤲🤲❤️

Hepinize iyi akşamlar bnm bir sorum olacaktı geçen hafta cuma günü aşılama oldum yaklaşık bir saat önce karnımda ağrılar oldu böyle yanma hissi gibi bazen şiddetli giriyor aynı şeyi yaşayan var mı adet belirtisi mi acaba diyorum ama daha adetime çok var bu kadar erken adet belirtisi olmazdı hiç

Ay inşallah bebistir ya her gün takip et canım bence koyulaşma olacakmı diye🤲🤲❤️
Bakicam canim hayirlisi olsun insallah doktora mesaj attim ovitrelin etkisi ne kadar suruyor diye sordum hic test yaptim falan demedim bakalim ne yazacak dua et canim hayirli saglikli akilli vicdanli imanli evlatlar nasip etsin isteyen herkese

Aynen bizde güldük çip bebek bidahaki aya kaldı diye eşimle 😄
Acayip bel bukturuyor, ben işi biraktim sirf aşılama için tedavi için, bu tutsun insallah güç yetmiyor valla, bir aşılamaya 3500 civari harcadik ve bundan once 2 kere de catlatma yaptirdim orda da igneler hep parali oldu

Bakicam canim hayirlisi olsun insallah doktora mesaj attim ovitrelin etkisi ne kadar suruyor diye sordum hic test yaptim falan demedim bakalim ne yazacak dua et canim hayirli saglikli akilli vicdanli imanli evlatlar nasip etsin isteyen herkese
Aminnn inşallah canım aminn🌺🤲bizede yaz ne diyecek doktor bakalim

Ayyyyy inşallah guzel haberler inşallah

Back