- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
Yaa eşimden gizli iş çeviriyorum şuanYakınlarında hastane yok mu acile gidip ordan kan versen iki saatte çıkar sonuç ve e nabizdan bakabilirsin cnm
15.gün yaptıracağımTest ne zaman yaptıracaksınız
Pozitif olur inşallah sonucununuzYaa eşimden gizli iş çeviriyorum şuanyoksa yakında hastane var aslında, sabah izin aldım erkenden kan vermeye gitcem inşallah
Kaçıncı gündesin canım ya benim 13. Gün regl belirtisi oluyor arada başkada bişey yok yaYaa eşimden gizli iş çeviriyorum şuanyoksa yakında hastane var aslında, sabah izin aldım erkenden kan vermeye gitcem inşallah
Hadi ınsallh HaYırLı haberlerle gell yarinYaa eşimden gizli iş çeviriyorum şuanyoksa yakında hastane var aslında, sabah izin aldım erkenden kan vermeye gitcem inşallah
Doktor 15.gün dedi canım banaSende yarın bi test yaptır bence 13 günü oldu
Cumaya kendimi sartladim erken gebelik testi yapicam cuma gunuMaşallah 10 kasımda 3 kişi olduk aynı gün asilama olan
Ben seninle olduguna cok inaniyorumAminn Allah razı olsun kuzum sabah kan vercem öğleden sonra çıkar sanırıminşallah bebiş benimledir
Biraz erken degilmi cnm sağlıklı bir sonuç alınmaz diye düşünüyorum Bnde çok istiyorum zaman geçsin yapayım ama erken daha Bnde 24unde çarşamba günü düşünüyorum yapmayiCumaya kendimi sartladim erken gebelik testi yapicam cuma gunu
Ben bakicam yaa olmazsa sonra bi daha bakarimBiraz erken degilmi cnm sağlıklı bir sonuç alınmaz diye düşünüyorum Bnde çok istiyorum zaman geçsin yapayım ama erken daha Bnde 24unde çarşamba günü düşünüyorum yapmayi
İnşallah canım gidiyorum şimdi son testi de yaptım oda şansım dan bozuk ya kontrol çizgisi bile çok silik diğeri hiç görünmüyor artık bugün belli olur sonuç hayırlısıHadi ınsallh HaYırLı haberlerle gell yarin
İnşallah kuzum yaBen seninle olduguna cok inaniyorum
İnsallah canım yaHayırlı ve güzel haberini bekliyoruz burda inşallah sonucun pozitiftir ben inanıyorum testin bozuk olmasida belki bi işaret olabilir kafan karışsın diye kan testi ver diye de olabilir umutlu ol hayırlı evlat olsun canım inşallah tutmuştur Seninki
Ayyy haydi valla sanki kendimin gibi oldum, senin bebis kanda gosterecek kendini haydi bakalim canimİnşallah canım gidiyorum şimdi son testi de yaptım oda şansım dan bozuk ya kontrol çizgisi bile çok silik diğeri hiç görünmüyor artık bugün belli olur sonuç hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?