- 15 Kasım 2021
- 15
- 9
- 16
- 32
Benim normalde bu ay 3 yumurtam vardı , 2 güne 1 kontrole çağırdı doktor , aşılama günü tekrar baktığında bir yumurtam catlamisti ama kalan 2 si catlamamisti , belki öyle olur kalan yumurtalar ovitrelle sonrası çatlar ,normalde 19 20mm olmasını bekliyorlar , sonra çatlatma iğnesi veriyorlar , ama bazen yumurtalar kullanılan ilaçlara hızlı cevap veriyor ve çok büyüyor ,ben de normalde aşılama planlanan zamandan 5 gün erken yapildiKızlar normalde bu ay benimde aşılmam olacaktı 2 Kasım'da klomene başladım 5 gün kullanıp bıraktım sürekli yumurta kontrolüne gidiyorum ve sürekli 3 gün snra gel 2 gün snra gel diyorlar ama bütün yumurtalar aynı buyukluge gelsin diye mi bekliyorlar bilmiyorum ama yumurtalar galiba kendinden catliyo pazar günü kasik ağrım vardı doktor çatlamış olabilir yumurtanin biri dedi persembe günü tekrar gel dedi ama dün yine Kasık ağrım vardı yine çatlams olabilir yumurta galiba bu ay aşılama olamiycam halbuki çok umutlu ve heyecanlıydm galiba diğer aya kalıcam
benim tahlil değişik, foto çekersem ekleyeyimG gizlidunyam buldum canim
Bizim sonuç boyle idi doktor gayet iyi dedi amaG gizlidunyam buldum canim
Aşılama için yıkama sonrası sperm sayısının 1milyon üstü olması yeterliBizim sonuç boyle idi doktor gayet iyi dedi ama
maşallah canım cok ıyı gerısı Rabbıme kalmıs, ınsallaahh nasıp olsunBizim sonuç boyle idi doktor gayet iyi dedi ama
inşallah güzel sonuç olurAşılama için yıkama sonrası sperm sayısının 1milyon üstü olması yeterli
Inşallahinşallah güzel sonuç olur
ayyy inşallah hepimize nasip olsun canım vallamaşallah canım cok ıyı gerısı Rabbıme kalmıs, ınsallaahh nasıp olsun
kesinlikle süreç yorucuInşallah, çok yorucu bir süreç gerçekten
15 milyon sperm hali hazırda ve en iyisi öyle düşün canim gercekten iyi sonucunizBizim sonuç boyle idi doktor gayet iyi dedi ama
ayyy inşallah canım15 milyon sperm hali hazırda ve en iyisi öyle düşün canim gercekten iyi sonucuniz
2 milyon yani sperm sayısı. 3 kasımda oldu aşılamam henüz belli değil 13.gündeyimevet bizimkini de mikroçipli istedi doktor, 2m dediğin ne idi orayı anlamadım özür dilerim, birde sizin sonuç ne zaman belli oldu mu ne zaman yapılmıştı
inşallah güzel sonuçlar olsun2 milyon yani sperm sayısı. 3 kasımda oldu aşılamam henüz belli değil 13.gündeyim
İnşallah hepimizininşallah güzel sonuçlar olsun
Sag tarafta yumurtam yok ama solda 5 6 tane dedi ama boyutları daha küçük demişti ama bilmiyorum böyle parça parça catlatip inşallah yok olmaz da aşılama yapılırBenim normalde bu ay 3 yumurtam vardı , 2 güne 1 kontrole çağırdı doktor , aşılama günü tekrar baktığında bir yumurtam catlamisti ama kalan 2 si catlamamisti , belki öyle olur kalan yumurtalar ovitrelle sonrası çatlar ,normalde 19 20mm olmasını bekliyorlar , sonra çatlatma iğnesi veriyorlar , ama bazen yumurtalar kullanılan ilaçlara hızlı cevap veriyor ve çok büyüyor ,ben de normalde aşılama planlanan zamandan 5 gün erken yapildi
Oyle yaptım ama sanki umudum kırıldı bu ayaayyy her ağrı hissettiğinde ilişki yaşasaydın canım, belki kendiliğinden olacaktı, muayene edip bakmadı mı gittiğinde peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?