Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim normalde bu ay 3 yumurtam vardı , 2 güne 1 kontrole çağırdı doktor , aşılama günü tekrar baktığında bir yumurtam catlamisti ama kalan 2 si catlamamisti , belki öyle olur kalan yumurtalar ovitrelle sonrası çatlar ,normalde 19 20mm olmasını bekliyorlar , sonra çatlatma iğnesi veriyorlar , ama bazen yumurtalar kullanılan ilaçlara hızlı cevap veriyor ve çok büyüyor ,ben de normalde aşılama planlanan zamandan 5 gün erken yapildi

Kızlar bugün aşılamanın 7 günü sağ taraf karnında kramp oluşuyor çok kötü oldum uzanıyorum kendimi cevireyim dedim çok kötü kramp oldu daha sonra yandı sanki

Acaba çatlatma iğnesinden dir çatlatma iğnesi olalı 9 gün oldu aşılamam da 7 gün oldu neyden olmuş olabilir çok kötüydü o yüzden soruyorum

evet bizimkini de mikroçipli istedi doktor, 2m dediğin ne idi orayı anlamadım özür dilerim, birde sizin sonuç ne zaman belli oldu mu ne zaman yapılmıştı
2 milyon yani sperm sayısı. 3 kasımda oldu aşılamam henüz belli değil 13.gündeyim

Sag tarafta yumurtam yok ama solda 5 6 tane dedi ama boyutları daha küçük demişti ama bilmiyorum böyle parça parça catlatip inşallah yok olmaz da aşılama yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…