Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayyy inşallah çoooooooook yıllar bekledim ben artık bekletmesin kuzum amin, çipli bebişim gelsin :)

Benim bulundugum yerde tip merkezleri aksam da yapiyor aslinda her yer oyle midir bilmiyorum
sımdı aradım canım sabah verseydınız bugun 2gbı cıkardı dedı, aksamda verılıyormus oda yarın öğlen anca cıkar sanırım. telefonla ogrenebılırsınız dedı burası

Kızlar normalde bu ay benimde aşılmam olacaktı 2 Kasım'da klomene başladım 5 gün kullanıp bıraktım sürekli yumurta kontrolüne gidiyorum ve sürekli 3 gün snra gel 2 gün snra gel diyorlar ama bütün yumurtalar aynı buyukluge gelsin diye mi bekliyorlar bilmiyorum ama yumurtalar galiba kendinden catliyo pazar günü kasik ağrım vardı doktor çatlamış olabilir yumurtanin biri dedi persembe günü tekrar gel dedi ama dün yine Kasık ağrım vardı yine çatlams olabilir yumurta galiba bu ay aşılama olamiycam halbuki çok umutlu ve heyecanlıydm galiba diğer aya kalıcam

ayyy her ağrı hissettiğinde ilişki yaşasaydın canım, belki kendiliğinden olacaktı, muayene edip bakmadı mı gittiğinde peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…