- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
evet seçım seklı daha kalıtelı dıyorlar burda okumustum bende :)aşılama da normal aşılama canım benim, sadece sperm yöntemini mikroçipli dedi doktor :)
ayyy inşallah çoooooooook yıllar bekledim ben artık bekletmesin kuzum amin, çipli bebişim gelsin :)mıkrocıplıyı cok okudum burdan canım sanırım sperm fazla ıse en kalıtelısı secılıyormus benım doktorum hıc bahsetmedı :) , ınsallaahh hayırlısı olsun hakkında :) bebısın fazla bekletmesın
Canım aşılamanı iğnenin kaçıncı saati oldun acaba?evet seçım seklı daha kalıtelı dıyorlar burda okumustum bende :)
:) ınsallaah canımmm saglıkla hayırlısıyla gelsın mınnos kuzularayyy inşallah çoooooooook yıllar bekledim ben artık bekletmesin kuzum amin, çipli bebişim gelsin :)
canım 35-36saat sonraydıCanım aşılamanı iğnenin kaçıncı saati oldun acaba?
evet canım inşallah hepimizin sağlıkla gelsin inşallah:) ınsallaah canımmm saglıkla hayırlısıyla gelsın mınnos kuzular
Teşekkürler canımcanım 35-36saat sonraydı
Rica ederım canımmm, ınsallah benımde sonucum güzeldir hala yarım umıtlıyım :)yarın kan vercem bakalım ne cıkıcakTeşekkürler canımİnşallah hepimiz senin gibi güzel sonuçlar alırız
Benim bulundugum yerde tip merkezleri aksam da yapiyor aslinda her yer oyle midir bilmiyorumsordum da sabah tıp merkezı ama bu dedıgım yer belkı ozel hastanelerde e nabızdan gorunur, gelıp sonucu almanız lazım dedi
sımdı aradım canım sabah verseydınız bugun 2gbı cıkardı dedı, aksamda verılıyormus oda yarın öğlen anca cıkar sanırım. telefonla ogrenebılırsınız dedı burasıBenim bulundugum yerde tip merkezleri aksam da yapiyor aslinda her yer oyle midir bilmiyorum
Ben paylaşmıştım bilgileri ama once ki sayfalarda 8 kasima gitmen lazim kuzum normal aşılama yapıldı benimkızlar sperm sayıları kaçtı sizlerde, birde mikroçipli hazırlandı dimi
Canım cok net belli maşallah kan sonucunla kesinleştir Insallahh gözüm aydın kuzumGünaydın kızlar,Buda bugünkü test koyulaşmis mi bide normal ters alıp deniycem ya inanmıyorum nedense.ikili olan da üstteki dün alttaki bu sabah
canım benım ınsallaaahh kanda da görürüm ya. Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın hepımızeCanım cok net belli maşallah kan sonucunla kesinleştir Insallahh gözüm aydın kuzum
Aminn Insallah canimcanım benım ınsallaaahh kanda da görürüm ya. Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın hepımıze
gideyim önlere bakayım canım teşekkürler :)Ben paylaşmıştım bilgileri ama once ki sayfalarda 8 kasima gitmen lazim kuzum normal aşılama yapıldı benim
Bizim 2m sperm mikroçipli yaptırdıkkızlar sperm sayıları kaçtı sizlerde, birde mikroçipli hazırlandı dimi
evet bizimkini de mikroçipli istedi doktor, 2m dediğin ne idi orayı anlamadım özür dilerim, birde sizin sonuç ne zaman belli oldu mu ne zaman yapılmıştıBizim 2m sperm mikroçipli yaptırdık
ayyy her ağrı hissettiğinde ilişki yaşasaydın canım, belki kendiliğinden olacaktı, muayene edip bakmadı mı gittiğinde pekiKızlar normalde bu ay benimde aşılmam olacaktı 2 Kasım'da klomene başladım 5 gün kullanıp bıraktım sürekli yumurta kontrolüne gidiyorum ve sürekli 3 gün snra gel 2 gün snra gel diyorlar ama bütün yumurtalar aynı buyukluge gelsin diye mi bekliyorlar bilmiyorum ama yumurtalar galiba kendinden catliyo pazar günü kasik ağrım vardı doktor çatlamış olabilir yumurtanin biri dedi persembe günü tekrar gel dedi ama dün yine Kasık ağrım vardı yine çatlams olabilir yumurta galiba bu ay aşılama olamiycam halbuki çok umutlu ve heyecanlıydm galiba diğer aya kalıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?