- 24 Ocak 2021
- 5.662
- 1
- 4.881
- 123
- 30
Hayırlısı canım benim pek umudum yok ama :)iğnenin 13.günü, aşılamanın daha 11.günü benımde normalde 15.günü kan vermem lazım. oyle bır denıyım dedım dün bakalım koyulaşır ınsallah gunden gune. ınsallaahh olmazsın kuzum
inşallaaahh canım amınİnşallah çıkıcak
benımde valla hatta adet sancısı cekıyordum baya ıkı gun once suan bıraz hafıften var , hamıleysem şok olurum yanı :)Hayırlısı canım benim pek umudum yok ama :)
inşallah hamilesin canım valla hamile ol da ümit ol hepimize inşallah :)benımde valla hatta adet sancısı cekıyordum baya ıkı gun once suan bıraz hafıften var , hamıleysem şok olurum yanı :)
inaşşallahh oyledır ya. ayy evet 2 senenın sonunda olacak eger bebıs varsa :) Rabbım ınsallah nasıp etsın hepımıze burdakı herkese dua edıyorum. kan verınce yazcam inşallahinşallah hamilesin canım valla hamile ol da ümit ol hepimize inşallah :)
yaz valla kendim kan vermiş gibi sabırsızlanıyorum :)inaşşallahh oyledır ya. ayy evet 2 senenın sonunda olacak eger bebıs varsa :) Rabbım ınsallah nasıp etsın hepımıze burdakı herkese dua edıyorum. kan verınce yazcam inşallah
Aynen canım benimde öylebenımde valla hatta adet sancısı cekıyordum baya ıkı gun once suan bıraz hafıften var , hamıleysem şok olurum yanı :)
Yaa koyulasmis ama normal testte gorunmeyebilir kan versene bi ben bile heyecan yaptimGünaydın kızlar,Buda bugünkü test koyulaşmis mi bide normal ters alıp deniycem ya inanmıyorum nedense.ikili olan da üstteki dün alttaki bu sabah
Bende burda kı okuduklarımdan aynı oluyordum :) inşallah pozitif olur hepimiizn sonuçlarıyaz valla kendim kan vermiş gibi sabırsızlanıyorum :)
bende bıraz heyecan yaptım silikleşse iğneden silikleşirdi heralde, ay kan verene kadar emin olamıycam =)Yaa koyulasmis ama normal testte gorunmeyebilir kan versene bi ben bile heyecan yaptim
benımde hep regl belırtım var , hamıleysem ıyıce gunlerımı gozden gecıırrım ınsallah suan hıc aklıma bısey gelmıyorAynen canım benimde öylearkadaşım diyor sürekli tuvaletim geliyordu su gibi akıntım vardı karnımın içini bişey çekiyor gibi oluyordu diye bende hiçbiri yok adet gibi kasıklarıma sancı giriyor tek birde klasik baş ağrısı
Lutfen gidip kan verir misinbende bıraz heyecan yaptım silikleşse iğneden silikleşirdi heralde, ay kan verene kadar emin olamıycam =)
normal asılamaydı bızımkı canım ; toplam 40mılyon ,yıkama sonrası 18mılyondu %50 ılerı hız ıle oldum aşılamayıkızlar sperm sayıları kaçtı sizlerde, birde mikroçipli hazırlandı dimi
iş yerindeyim ya gelınce baktım yakınlarda hastane varmı dıye deLutfen gidip kan verir misin
E nabizdan gorunmuyor mu ben hep ordan bakiyorumiş yerindeyim ya gelınce baktım yakınlarda hastane varmı dıye deen erken yarın sabah işe gelirken versem sonucu gelıp almanız dıyorlar ne saçma ya ıs yerım taa nerde
mikroçipli yöntemle istedi doktor, hareketli sperm yüzdesi 60 iken yıkandıkdan sonra 90 diyorda yöntem iyi mi ayy aklımda deli sorular :)normal asılamaydı bızımkı canım ; toplam 40mılyon ,yıkama sonrası 18mılyondu %50 ılerı hız ıle oldum aşılamayı
sordum da sabah tıp merkezı ama bu dedıgım yer belkı ozel hastanelerde e nabızdan gorunur, gelıp sonucu almanız lazım dediE nabizdan gorunmuyor mu ben hep ordan bakiyorum
aşılama da normal aşılama canım benim, sadece sperm yöntemini mikroçipli dedi doktor :)normal asılamaydı bızımkı canım ; toplam 40mılyon ,yıkama sonrası 18mılyondu %50 ılerı hız ıle oldum aşılamayı
mıkrocıplıyı cok okudum burdan canım sanırım sperm fazla ıse en kalıtelısı secılıyormus benım doktorum hıc bahsetmedı :) , ınsallaahh hayırlısı olsun hakkında :) bebısın fazla bekletmesınmikroçipli yöntemle istedi doktor, hareketli sperm yüzdesi 60 iken yıkandıkdan sonra 90 diyorda yöntem iyi mi ayy aklımda deli sorular :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?