İnşallahhhHadi inşallah tutmuştur. Ya bu ay hepimiz güzel haberler veririz inşallah benim daha aşılamanın 3 günü bekliyorum daha geçmiyor günler
ya doktor 20sı dedı de ben 17.18 de bır ıdrara bakarım 19u verırım sanırım. gecen aydan kalma testlerım vardı :) ıgne etkısı gecmıs olur heralde ıgneyı 4kasımda oldum.Inşallah kaç gün sonra tahlil vereceksin cnm
maşallah cok gencsın. Allah bagıslasın ıkızlerını de . darısı bızlere olsun ben 30um henuz bır mınnoşumuz yokAynen benim kaynanam gül sürekli bakıyordu doktor eğer tedavi olmaz isen artık yumurtaların bitebilir eşimde çocuk sevdiği için tekrar aşılama yaptık yaş ilerledikçe çocuk sahibi olmak istesen o zaman zor olur işte ama benim yaşım daha 24
Ben 2 gün izin aldım şimdi haftasonuyla 4 gün evdeyim ama sonrasında napıcam bilmiyorum fitili koyduktan sonra gözlerim kapanıyor işe o şekilde nasıl gidicem diye düşünüyorumBendede uyku yapıyor bende akşam 11 sabah 8 içiyorum çalışmıyorum 10 gibi uyanınca geçmiş oluyor etkisi. Bizde bol bol balık yiyiyoruz
Aa ben tutunmaya çok yardımcı diye okudum nar düşük yapıyor diye biliyorum ben de dikkatli tüketiyim o zamanAnanas in dusege sebep olduğunu biliyorum cok tukrtmeyin bence canim
hangi fitil canım adı ne ? bende kullanıyorumda hıc uyku vs yapmadı benımkı lutınusBen 2 gün izin aldım şimdi haftasonuyla 4 gün evdeyim ama sonrasında napıcam bilmiyorum fitili koyduktan sonra gözlerim kapanıyor işe o şekilde nasıl gidicem diye düşünüyorum
canım nar bebegın rahme tutulmasını kolaylaştıran bır meyve.Aa ben tutunmaya çok yardımcı diye okudum nar düşük yapıyor diye biliyorum ben de dikkatli tüketiyim o zaman
Progestan verdi banahangi fitil canım adı ne ? bende kullanıyorumda hıc uyku vs yapmadı benımkı lutınus
amınnn canım ınsallaaahhhAmin sağol canım inşallah ALLAH sizede istiyen herkese de nasip etsin ben inanıyorum olacak inşallah
bende progesteran içerikli hap kullanıyorum demekkı kısıye gıre belırtı degısıyorProgestan verdi bana
Ben bundan önce duphaston kullanıyodum o bende hiç etki yapmadı bu biraz ağır geldibende progesteran içerikli hap kullanıyorum demekkı kısıye gıre belırtı degısıyor
dogrudur canım vucut bazı seylerı kaldıramıyor.Ben bundan önce duphaston kullanıyodum o bende hiç etki yapmadı bu biraz ağır geldi
Ayy maşallah 24 yaşında 5 yaşında ikiz annesiAynen benim kaynanam gül sürekli bakıyordu doktor eğer tedavi olmaz isen artık yumurtaların bitebilir eşimde çocuk sevdiği için tekrar aşılama yaptık yaş ilerledikçe çocuk sahibi olmak istesen o zaman zor olur işte ama benim yaşım daha 24
Evet sarhoş gibi kafam kalkmıyor benimde. Bence akşam yemekten sonra ve gece 2-3 gibi alabilirsin diğerinide en azından gündüz etkilemezBen 2 gün izin aldım şimdi haftasonuyla 4 gün evdeyim ama sonrasında napıcam bilmiyorum fitili koyduktan sonra gözlerim kapanıyor işe o şekilde nasıl gidicem diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?