Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
maşallah cok gencsın. Allah bagıslasın ıkızlerını de . darısı bızlere olsun ben 30um henuz bır mınnoşumuz yok

Bendede uyku yapıyor bende akşam 11 sabah 8 içiyorum çalışmıyorum 10 gibi uyanınca geçmiş oluyor etkisi. Bizde bol bol balık yiyiyoruz
Ben 2 gün izin aldım şimdi haftasonuyla 4 gün evdeyim ama sonrasında napıcam bilmiyorum fitili koyduktan sonra gözlerim kapanıyor işe o şekilde nasıl gidicem diye düşünüyorum

Ben 2 gün izin aldım şimdi haftasonuyla 4 gün evdeyim ama sonrasında napıcam bilmiyorum fitili koyduktan sonra gözlerim kapanıyor işe o şekilde nasıl gidicem diye düşünüyorum
hangi fitil canım adı ne ? bende kullanıyorumda hıc uyku vs yapmadı benımkı lutınus

Ayy maşallah 24 yaşında 5 yaşında ikiz annesi benimde 27 daha olursa ilk olacak

Evet sarhoş gibi kafam kalkmıyor benimde. Bence akşam yemekten sonra ve gece 2-3 gibi alabilirsin diğerinide en azından gündüz etkilemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…