İnşallah hepimize nasip etsinHadi inşallah yumurtan güzelce buyur de bebiş olur minnoş yumurtalar
İnsallaaahhh canımm inşallahBenim ilk gebeligimde öyle olmuştum sanki kopacakmış gibi bide akintim vardı korkuyordum ıslanınca acaba adet mi oldum diye ama olmadım 14 cü günde 198.45 beta çıkmıştı ikiz gebelik olduğu için yuksek çıkmıştı 2 gün 600. Dü beta inşallah buseferde hepimizinde tutmuştur yaa
Bende sadece femara kullandim 2 yumurtam olustu dunde asilama yapildiİlaç ne kullandınız ben sadece femara kullandım şimdide progestan kullanıyorum öyle pahalı bir ilacım yokta merak ettim
Hayırlısı artık hepimiz için :)Kesınlıkle canım doktor zaten ona gore verıyor ıgne yada hap.benımde 6.günüm bende de bırsey yok
Hayırlısı artık bakalım benimde pek ümidim yok alıştım artıkBende sadece femara kullandim 2 yumurtam olustu dunde asilama yapildi
Maşallah ömürleri sağlıcakla güzel olsunAşılama ile ikiz oldu çift yumurta ikizi 5 yaşındalar şimdi şimdi tekrar asilama oldum bakalım inşallah yine pozitiftir
Evet ya insan kimseye diyemediklerini buraya dokebiliyor. Ben avakado nar ve muz yiyorum canım .Ben de bugün eve gelir gelmez nasıl beslenmem gerekir ne yenir tutunmaya ne yarar diye araştırdım hemen eşime söyledim aldı onları tüketmeye çalışıcam progestan aşırı uyku yaptı bende fitil olarak kullanmama rağmen siz neler tüketiyosunuz neler yapıyosunuzBir de burası iyi ki var benim sadece eşim biliyor bir de sizle konuşuyorum sadece yoksa çatlardım heralde
Masallah ya suphannAllahAşılama ile ikiz oldu çift yumurta ikizi 5 yaşındalar şimdi şimdi tekrar asilama oldum bakalım inşallah yine pozitiftir
Ben avakado ananas yumurta ve baklagil gördüm bugün onları aldık geçti 1 gün kaldı 13 günEvet ya insan kimseye diyemediklerini buraya dokebiliyor. Ben avakado nar ve muz yiyorum canım .
Bendede uyku yapıyor bende akşam 11 sabah 8 içiyorum çalışmıyorum 10 gibi uyanınca geçmiş oluyor etkisi. Bizde bol bol balık yiyiyoruzBen de bugün eve gelir gelmez nasıl beslenmem gerekir ne yenir tutunmaya ne yarar diye araştırdım hemen eşime söyledim aldı onları tüketmeye çalışıcam progestan aşırı uyku yaptı bende fitil olarak kullanmama rağmen siz neler tüketiyosunuz neler yapıyosunuzBir de burası iyi ki var benim sadece eşim biliyor bir de sizle konuşuyorum sadece yoksa çatlardım heralde
Maşallah keşke benimde ikiz olsa çok özeniyorum :) yalnız ikizlerden sonra iyi cesaret canımAşılama ile ikiz oldu çift yumurta ikizi 5 yaşındalar şimdi şimdi tekrar asilama oldum bakalım inşallah yine pozitiftir
Ananas in dusege sebep olduğunu biliyorum cok tukrtmeyin bence canimBen avakado ananas yumurta ve baklagil gördüm bugün onları aldık geçti 1 gün kaldı 13 gün
Aynen canim protein ağırlıklı baklagil de çok faydaliBen avakado ananas yumurta ve baklagil gördüm bugün onları aldık geçti 1 gün kaldı 13 gün
Ayy inşallah yaaa tutunmuştur. Benim adet ağrım var şuan sanki göğüslerim de buyukus gibi ama ağrı yok. Ama benim adet öncesi De.gogus ağrım olur o yüzden ayırt etmem çok zorlaşıyorBizde 12. Güne girdik kaldı 2 gün daha şu an göğüs ağrısı araliklarla hafif adet sancısı gibi ağrı ve bazen sol kasıkta batma oluyor. Tedaviden sonraki 4 5 gün süresince aşırı gaz ve sancısı olmuştu ama geçti dudak ve ağız kuruluğu var şu içiyorum ama sanki içmemiş gibi ve bazen yüzüme ateş basması oluyor çok açık tenliyim bayaa kıpkırmızı oluyor yüzüm sanki sobanın karşısında oturuyor gibi. Çok sabırsızlanıyorum inslalah tutmuştur minnak üzümüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?