Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnsallaaahhh canımm inşallah

Ben de bugün eve gelir gelmez nasıl beslenmem gerekir ne yenir tutunmaya ne yarar diye araştırdım hemen eşime söyledim aldı onları tüketmeye çalışıcam progestan aşırı uyku yaptı bende fitil olarak kullanmama rağmen siz neler tüketiyosunuz neler yapıyosunuz Bir de burası iyi ki var benim sadece eşim biliyor bir de sizle konuşuyorum sadece yoksa çatlardım heralde

Evet ya insan kimseye diyemediklerini buraya dokebiliyor. Ben avakado nar ve muz yiyorum canım .

Bendede uyku yapıyor bende akşam 11 sabah 8 içiyorum çalışmıyorum 10 gibi uyanınca geçmiş oluyor etkisi. Bizde bol bol balık yiyiyoruz

Bizde 12. Güne girdik kaldı 2 gün daha şu an göğüs ağrısı araliklarla hafif adet sancısı gibi ağrı ve bazen sol kasıkta batma oluyor. Tedaviden sonraki 4 5 gün süresince aşırı gaz ve sancısı olmuştu ama geçti dudak ve ağız kuruluğu var şu içiyorum ama sanki içmemiş gibi ve bazen yüzüme ateş basması oluyor çok açık tenliyim bayaa kıpkırmızı oluyor yüzüm sanki sobanın karşısında oturuyor gibi. Çok sabırsızlanıyorum inslalah tutmuştur minnak üzümüm

Aynen benim kaynanam gül sürekli bakıyordu doktor eğer tedavi olmaz isen artık yumurtaların bitebilir eşimde çocuk sevdiği için tekrar aşılama yaptık yaş ilerledikçe çocuk sahibi olmak istesen o zaman zor olur işte ama benim yaşım daha 24

Ayy inşallah yaaa tutunmuştur. Benim adet ağrım var şuan sanki göğüslerim de buyukus gibi ama ağrı yok. Ama benim adet öncesi De.gogus ağrım olur o yüzden ayırt etmem çok zorlaşıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…