amınnn canım ınsallaaahhhh sonucumuz cok guzel olurAynen hayırlısı olsun canım hakkımızda
Instagram hesabinda paylaşımları cok gordum . Ama enerjisel olarak yükseltdigine inanıyorum hafta da 2 kere yapin diyor bende aşılama günü yaptim gitmeden önceYa onu bende duydum nasıl işe yarıyor mu hamilelik konusunda
Hepimiz aynı süreçlerden geçiyoruzBugün biraz daha iyiyim araştırma yapa yapa pisikolojim bozuldu artık telefonu elime almak istemiyorum artık acaba olmuşmu yada olmamış kesin diyorum kendi kendime
demı ınsan sevınıyor ya gercekten :) bnde dun dıyorum kı hadı kasık agrısı bel agrısı mide bulantısıı nerdesınız esım de guluıyor muhtemelen kafayı yedııgmı dusunuyorBenim göğüslerim tas gibi merdiven inerken bile ağrıyorona bile seviniyorum
Eee doktor ne dedi peki yumurtalıklarına gelişme var dedi miInstagram hesabinda paylaşımları cok gordum . Ama enerjisel olarak yükseltdigine inanıyorum hafta da 2 kere yapin diyor bende aşılama günü yaptim gitmeden önce
Ara ara göğüslerimi ellerken buluyorum kendimi sonumuz hayir oldun insallah canimdemı ınsan sevınıyor ya gercekten :) bnde dun dıyorum kı hadı kasık agrısı bel agrısı mide bulantısıı nerdesınız esım de guluıyor muhtemelen kafayı yedııgmı dusunuyor
Aşılama günü doktora gitmeden önce yaptim sadece 1 kere . O gün bakmadı yumurta ma caninEee doktor ne dedi peki yumurtalıklarına gelişme var dedi mi
Insallah ama çok da kapılmak istemiyorum o düşünceye catlatma iğnesinin etkisidir diyorum kendi kendimeInşallah hamilesin dir canım benimd3 göğüs uçlarım çok hasas agiriyor
Aşılama öncesi bakmıyor mu Hım benim doktor bi işlem uygulucanda femera kullandım için kist oluşmuş mu diye kontrol ediyo yada çatlama gebelik var mı diye ondan sormuştum canımAşılama günü doktora gitmeden önce yaptim sadece 1 kere . O gün bakmadı yumurta ma canin
Öncesinde takip ediyor yumurtayı ama aşılama günü bakmadı yumurta ya direk asilamayi yaptıAşılama öncesi bakmıyor mu Hım benim doktor bi işlem uygulucanda femera kullandım için kist oluşmuş mu diye kontrol ediyo yada çatlama gebelik var mı diye ondan sormuştum canım
Ya benim yumurtam çabuk gelişiyor o yüzden kontrol ediyo geçen ay aşılama olacaktım ama femera ile erkenden yumurtam çatladı iptal oldu aşılama tutmadı ama bu sefer erken verdi randevuyu femera kullandım pazartesi randevum var pazartesi yumurtamın durumuna göre bakacak bakalımÖncesinde takip ediyor yumurtayı ama aşılama günü bakmadı yumurta ya direk asilamayi yaptı
Ara ara göğüslerimi ellerken buluyorum kendimi sonumuz hayir oldun insallah canim
Aynisini bende yapiyorum gogus halkasi koyulasirmis ya acaba diye bakıyorumAra ara göğüslerimi ellerken buluyorum kendimi sonumuz hayir oldun insallah canim
Hadi inşallah yumurtan güzelce buyur de bebiş olur minnoş yumurtalarYa benim yumurtam çabuk gelişiyor o yüzden kontrol ediyo geçen ay aşılama olacaktım ama femera ile erkenden yumurtam çatladı iptal oldu aşılama tutmadı ama bu sefer erken verdi randevuyu femera kullandım pazartesi randevum var pazartesi yumurtamın durumuna göre bakacak bakalım
Kendiliğinden ikizmiydi canim tedaviyle mu acabaBenim ilk gebeligimde öyle olmuştum sanki kopacakmış gibi bide akintim vardı korkuyordum ıslanınca acaba adet mi oldum diye ama olmadım 14 cü günde 198.45 beta çıkmıştı ikiz gebelik olduğu için yuksek çıkmıştı 2 gün 600. Dü beta inşallah buseferde hepimizinde tutmuştur yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?