Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim göğüslerim tas gibi merdiven inerken bile ağrıyor ona bile seviniyorum
demı ınsan sevınıyor ya gercekten :) bnde dun dıyorum kı hadı kasık agrısı bel agrısı mide bulantısıı nerdesınız esım de guluıyor muhtemelen kafayı yedııgmı dusunuyor

Aşılama günü doktora gitmeden önce yaptim sadece 1 kere . O gün bakmadı yumurta ma canin
Aşılama öncesi bakmıyor mu Hım benim doktor bi işlem uygulucanda femera kullandım için kist oluşmuş mu diye kontrol ediyo yada çatlama gebelik var mı diye ondan sormuştum canım

Aşılama öncesi bakmıyor mu Hım benim doktor bi işlem uygulucanda femera kullandım için kist oluşmuş mu diye kontrol ediyo yada çatlama gebelik var mı diye ondan sormuştum canım
Öncesinde takip ediyor yumurtayı ama aşılama günü bakmadı yumurta ya direk asilamayi yaptı

Öncesinde takip ediyor yumurtayı ama aşılama günü bakmadı yumurta ya direk asilamayi yaptı
Ya benim yumurtam çabuk gelişiyor o yüzden kontrol ediyo geçen ay aşılama olacaktım ama femera ile erkenden yumurtam çatladı iptal oldu aşılama tutmadı ama bu sefer erken verdi randevuyu femera kullandım pazartesi randevum var pazartesi yumurtamın durumuna göre bakacak bakalım

Benim ilk gebeligimde öyle olmuştum sanki kopacakmış gibi bide akintim vardı korkuyordum ıslanınca acaba adet mi oldum diye ama olmadım 14 cü günde 198.45 beta çıkmıştı ikiz gebelik olduğu için yuksek çıkmıştı 2 gün 600. Dü beta inşallah buseferde hepimizinde tutmuştur yaa

Hadi inşallah yumurtan güzelce buyur de bebiş olur minnoş yumurtalar

Kendiliğinden ikizmiydi canim tedaviyle mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…