- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
İnşallah canımmmm evet pozitif düşünmeye calısıyorum bende vucut strese gırmesın dıye o bıle etkılıyormus tutunmayıKızlar modunuzu yüksek tutun. Olumlu düşünün vücut onu algılar. Kafa olarak olacak bu iş deyip önce kendinizi inandirin sonrada allahın izni ile olacak zaten ❤
Bir arkadaşım dedi. Ben biraz olumsuz konuşmuştum aşılama zaman kaybı direk tüp yapsa daha iyiydi vs deyince. Insan aurasi olumlu olumsuz herşeyi algılıyor her zaman olumlu düşün eşref saatine denk gelir kabul olur dedi. (Olumsuz düşünce bile ) o yüzden son 1 haftadır hep pozitifim olacak diyorum kendime çünkü vucudumu hazırladım zihnimi hazırladım. Bedenen ruhen hazırım ve istiyorum diyorum. Sizde öyle yapın ve bu kasım ayını şenlendirelim hep birlikte ❤İnşallah canımmmm evet pozitif düşünmeye calısıyorum bende vucut strese gırmesın dıye o bıle etkılıyormus tutunmayı
çok haklı arkadasınız . beyın dusunce butun vucudu etkıleyen durumlar . bende ılk gunden berı gercekten cok pozıtıftım bugun belırtım yok dıye bıraz uzuldum ama sonra dedım belırtı olduugu zamanlar ne oldu sankı .ılla belırtı arama. inşallaahhh gelsin pozitiflerrrr evler şenlensin inşallaaahhBir arkadaşım dedi. Ben biraz olumsuz konuşmuştum aşılama zaman kaybı direk tüp yapsa daha iyiydi vs deyince. Insan aurasi olumlu olumsuz herşeyi algılıyor her zaman olumlu düşün eşref saatine denk gelir kabul olur dedi. (Olumsuz düşünce bile ) o yüzden son 1 haftadır hep pozitifim olacak diyorum kendime çünkü vucudumu hazırladım zihnimi hazırladım. Bedenen ruhen hazırım ve istiyorum diyorum. Sizde öyle yapın ve bu kasım ayını şenlendirelim hep birlikte ❤
Aminnn inşallah. Ben bu değerler ile umutlu isem, sizden daha çok umutluyum. Hepinizin değerleri benden iyi o yüzdençok haklı arkadasınız . beyın dusunce butun vucudu etkıleyen durumlar . bende ılk gunden berı gercekten cok pozıtıftım bugun belırtım yok dıye bıraz uzuldum ama sonra dedım belırtı olduugu zamanlar ne oldu sankı .ılla belırtı arama. inşallaahhh gelsin pozitiflerrrr evler şenlensin inşallaaahh
Şu testime bi bakinEstrofem tableti dün son doz aldım. Doktorum 2-3 güne regli olur 2. Gün gel demişti. Bugunki ovulasyon testim pozitif cıktı. Kafamda deli sorular. Bilgisi olan var mı. Görselini ekliyorum sizde bir bakın.
Bende oyleyim kuzum baska ilac vermedi ne durumdasin??E hadi hayırlısı olsun canım inşallah tutmuştur benim doktorum progestan vermedi sadece folik asit ve devit 3 kullan dedi
sende umutlu ol kuzum neler duydum cevremde de cok hıc olmaz denen ınsanlar hamıle kalıyor :) Yeterkı Rabbım ol desınAminnn inşallah. Ben bu değerler ile umutlu isem, sizden daha çok umutluyum. Hepinizin değerleri benden iyi o yüzden
canımm adet gunun ne zman ? bu yumurtlama oluyor ıkısıde aynı kouyulukta. bıde bu sekılde koyu ıken gebe oldugunu ogrenenler çokEstrofem tableti dün son doz aldım. Doktorum 2-3 güne regli olur 2. Gün gel demişti. Bugunki ovulasyon testim pozitif cıktı. Kafamda deli sorular. Bilgisi olan var mı. Görselini ekliyorum sizde bir bakın.
Ahhh ağzından bal damlıyor inşallah öyledir. Bu ay regliden sonra hep gün aşırı yaptım ama testlerde hiç pik yapmadı. Doktorum demesine göre ilacı kesince 2 3 güne regli olursun dedi. Ilaci dün kestim böyle olunca şaşırdım bende. Inşallah tutmuştur tutmadıysa da bu 3 gün boş durmak yok o zaman tutsun inşallahcanımm adet gunun ne zman ? bu yumurtlama oluyor ıkısıde aynı kouyulukta. bıde bu sekılde koyu ıken gebe oldugunu ogrenenler çok
Ayy inşallaaahh öyledir ya. cunku bunu cok deneyen gordum ıkısı cıft cızgı olunca gebelık testınde de pozıtıf goren olmuş . bır test alsana gebelık testı :)inşallah pozıtıf olurAhhh ağzından bal damlıyor inşallah öyledir. Bu ay regliden sonra hep gün aşırı yaptım ama testlerde hiç pik yapmadı. Doktorum demesine göre ilacı kesince 2 3 güne regli olursun dedi. Ilaci dün kestim böyle olunca şaşırdım bende. Inşallah tutmuştur tutmadıysa da bu 3 gün boş durmak yok o zaman tutsun inşallah
evet degerlendır mutlakaAhhh ağzından bal damlıyor inşallah öyledir. Bu ay regliden sonra hep gün aşırı yaptım ama testlerde hiç pik yapmadı. Doktorum demesine göre ilacı kesince 2 3 güne regli olursun dedi. Ilaci dün kestim böyle olunca şaşırdım bende. Inşallah tutmuştur tutmadıysa da bu 3 gün boş durmak yok o zaman tutsun inşallah
Yarın sabah deneyim o zamanAyy inşallaaahh öyledir ya. cunku bunu cok deneyen gordum ıkısı cıft cızgı olunca gebelık testınde de pozıtıf goren olmuş . bır test alsana gebelık testı :)inşallah pozıtıf olur
evet cıkmasa bıle en azndan degerlendır bu gunlerı belkı asılamaya bıle gerek kalmaz . :)Yarın sabah deneyim o zaman
Ama pazartesi doktora gittiğimde yumurta vardı 1 tane 8 9 mm demişti. Regli ol bunu uyaralım iğnelerde sonra aşılama demişti. Bende bu isten hiç anlamıyorumsabah deneyim bakım. Belki çıkar çıkmasa da degerlendireyim 3 günü. Ne olacağı hiç belli olmaz.
Merhaba aşılama işleminiz yapıldı mi acabaGünaydınn bugün aşılamam var dualarınızı eksik etmeyinn
Ya onu bende duydum nasıl işe yarıyor mu hamilelik konusundaKızlar ilişki psikoloğu esra ezmeci var aşılama günü tuzlu su yöntemini denedim eril dişil enerjiyi eşitleyip dişili öne çıkartıyormuş . Genelde yumurtlama dönemi yapan kadınlarda erkek bebeği oluyormuş . Böyle bi çılgınlık yaptim
kaç gün oldu belirtin var mı canımiyiki burası varmış , aynı olayları yaşamadan ınsanlar anlamıyor maalesef ben o yuzde aşılama yaptırdıgımı kımseye soylemedım bır esım bıte cok yakın arkadasım bılıyor bırde sızler :) cunku onlarda beklentıye gırecek ve benı daha cok strese sokacaklardı kesın . hayırlısıyla beklıyoruz bakalım sonucumuz ne olacak
canım 6 kasımda yaptırdım, hıc belırtım yok :) azcık kasık agrısı okadarYaptırdın mı kaç gün oldu belirtin var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?