Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugün biraz daha iyiyim araştırma yapa yapa pisikolojim bozuldu artık telefonu elime almak istemiyorum artık acaba olmuşmu yada olmamış kesin diyorum kendi kendime
Bende aynı şuan sürekli aşılama araştırıyorum çalışıyorum neyse ki de orda çok araştıramıyorum gerçi ama evde sürekli YouTube dan olsun burdan olsun bazen de hayal kuruyorum hamile olduğumun

Güzel olacak inşallah. Bu ay umutluyuz yılmak yok.

Bugün biraz daha iyiyim araştırma yapa yapa pisikolojim bozuldu artık telefonu elime almak istemiyorum artık acaba olmuşmu yada olmamış kesin diyorum kendi kendime
Hic telefona bakma hep belirti ariyorsun ben gun icinde bir saat bakiniyorum buralara bir sey gorsem acaba bende belirti var mı diyorum

Hic telefona bakma hep belirti ariyorsun ben gun icinde bir saat bakiniyorum buralara bir sey gorsem acaba bende belirti var mı diyorum
ıster ıstemez ınsan telefona bakmasa bıle aklının bır kösesınde oluyor. takıntılı olmamak kaydıyla tabi, sonucu ne olursa olsun hayırlısı olsun dıyoruz hep esımle

Aynen öyle ama kendimi tutamıyorum ne yapım çok kötü bir durum gerçekten zaman geçmek bilmiyor gece uyuyamiyorum acaba olmuşmu söyle yatmayayım böyle yatayım gibi şeyler

Hiç sorma ya bende çok kötü oluyorum bi üzülüyorum bi seviniyorum olumlu şeyler görünce ALLAH isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ama bu kadar mı ben çok fazla abartıyorum bunu daha aşılamanın 2 günü oldu acaba olmuşmu elim8 karnıma götürüyorum pisikolojim bozuldu artık vala

Ama bu kadar mı ben çok fazla abartıyorum bunu daha aşılamanın 2 günü oldu acaba olmuşmu elim8 karnıma götürüyorum pisikolojim bozuldu artık vala
çok dusunmemeye calış, inşallaahh tutunur bebegın 6 ıla 10 gunde tutunuyor zaten. cok umıtsızde olmamak lazım cokda kaptırmamak lazım ama işte elden gelmıyor ıllakı duusnuyoruz

Canım benim ne kadar da düşünüyoruz herşeyi öyle inşallah hayırlısıyla geçer ben 8 gün sonra kan testi yapmayı düşünüyorum bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…