- 24 Ağustos 2021
- 1.765
- 1.062
- 63
Hım bakalım ilaç kullanmamın son günü bugün ayın 15 ne nasip bakalım ne dicek doktorcanım 6 kasımda yaptırdım, hıc belırtım yok :) azcık kasık agrısı okadar
ınsallaahh hayırlı haberler alırsınHım bakalım ilaç kullanmamın son günü bugün ayın 15 ne nasip bakalım ne dicek doktor
Bende aynı şuan sürekli aşılama araştırıyorum çalışıyorum neyse ki de orda çok araştıramıyorum gerçi ama evde sürekli YouTube dan olsun burdan olsun bazen de hayal kuruyorum hamile olduğumunBugün biraz daha iyiyim araştırma yapa yapa pisikolojim bozuldu artık telefonu elime almak istemiyorum artık acaba olmuşmu yada olmamış kesin diyorum kendi kendime
bı an kendımı gordum :) bnde kımseyle konusamadıgım ıcın takılıyorum buradaBugün biraz daha iyiyim araştırma yapa yapa pisikolojim bozuldu artık telefonu elime almak istemiyorum artık acaba olmuşmu yada olmamış kesin diyorum kendi kendime
Umarım hepimiz güzel haberler alırızınsallaahh hayırlı haberler alırsın
Güzel olacak inşallah. Bu ay umutluyuz yılmak yok.iyiki burası varmış , aynı olayları yaşamadan ınsanlar anlamıyor maalesef ben o yuzde aşılama yaptırdıgımı kımseye soylemedım bır esım bıte cok yakın arkadasım bılıyor bırde sızler :) cunku onlarda beklentıye gırecek ve benı daha cok strese sokacaklardı kesın . hayırlısıyla beklıyoruz bakalım sonucumuz ne olacak
inşallaahh canımmm amınnnGüzel olacak inşallah. Bu ay umutluyuz yılmak yok.
Hic telefona bakma hep belirti ariyorsun ben gun icinde bir saat bakiniyorum buralara bir sey gorsem acaba bende belirti var mı diyorumBugün biraz daha iyiyim araştırma yapa yapa pisikolojim bozuldu artık telefonu elime almak istemiyorum artık acaba olmuşmu yada olmamış kesin diyorum kendi kendime
ıster ıstemez ınsan telefona bakmasa bıle aklının bır kösesınde oluyor. takıntılı olmamak kaydıyla tabi, sonucu ne olursa olsun hayırlısı olsun dıyoruz hep esımleHic telefona bakma hep belirti ariyorsun ben gun icinde bir saat bakiniyorum buralara bir sey gorsem acaba bende belirti var mı diyorum
Hayırlısı tabiki kuzum ilk düşüncemiz hep bu yönde beklemek biraz yıpratıyor işte hep bi güne odaklısın yaıster ıstemez ınsan telefona bakmasa bıle aklının bır kösesınde oluyor. takıntılı olmamak kaydıyla tabi, sonucu ne olursa olsun hayırlısı olsun dıyoruz hep esımle
evet günü beklemek geriyor insanıHayırlısı tabiki kuzum ilk düşüncemiz hep bu yönde beklemek biraz yıpratıyor işte hep bi güne odaklısın ya
amınnn canımmm ınsallaahh, evet bende aynıyımHiç sorma ya bende çok kötü oluyorum bi üzülüyorum bi seviniyorum olumlu şeyler görünce ALLAH isteyen herkese nasip etsin inşallah
çok dusunmemeye calış, inşallaahh tutunur bebegın 6 ıla 10 gunde tutunuyor zaten. cok umıtsızde olmamak lazım cokda kaptırmamak lazım ama işte elden gelmıyor ıllakı duusnuyoruzAma bu kadar mı ben çok fazla abartıyorum bunu daha aşılamanın 2 günü oldu acaba olmuşmu elim8 karnıma götürüyorum pisikolojim bozuldu artık vala
inşallaahhh bnde dun dyuorum kendı kendıme uyusam uyansam 14 gun gecmıs olsa :)Aynen öyle vala inşallah zaman cabuk geçer herkes güzel haberler getirir inşallah umutluyum her zaman ama bu belkiler bitiyo bazen herşeyi hayali
evet ıster ıstemez aklıma gelıyor ya, bende sanırım haftaaya yaptırırım 12.gün yada 13.günCanım benim ne kadar da düşünüyoruz herşeyi öyle inşallah hayırlısıyla geçer ben 8 gün sonra kan testi yapmayı düşünüyorum bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?