Canım inan bana hiçbirşey hissetmiyorsun. Vajinusmusu bende yaşadım hatta ben bebek istediğimiz halde muayene olamadım hep karnımdan baktırdım, en son bir cesaret muayene oldum korktuğum gibi değilmiş. İlk aşılamada korkarak girdim, tüm vücudumu kitlendim titremeye falan başladım doktorum kasma sakin ol dedi bitti geçmiş olsun dedi nasıl bitti dedim bitti dedi hissetmedim bile o yüzden sende korkma yaniKızlar tecrübenize dayanarak sorum var. İğneler acıtıyor mu ? birde speklum çok zor mu aşılama esnasında ?
vajınusmus yaşadım çok uzun süre. Korkuyorum spekulumdan
Insallah hersey yolunca gıder kuzum. sıkma kendını4 gün geçmiş olucak 15mm umarım geçmez ben normalde polikistik tanılıyım ama ilaçlar ile düzenli 14 günde bir yumurtlama ve çatlama görüyorum salı günü 16. Gün oluyor bilmiyorum doktora güvenicem artık
Özel Vitale Kadın Hastalıkları Ve Doğum HastanesiSüper. Hangi Hastane peki
evet yaaa cok haklısın kuzumGergin olma tevekkül et Rabbim ayarlıyor boşuna stres yapıyoruz biz
regl ıkıncı gunu gıttım ılac kullandım 5gun sonra kontrol daha sonrada ıkı gunde bır gıttım kuzumAşılama da ilaçlara başlayınca yumurta kontrolü için ne sıklıkla gidiliyor ?
AYNEN KUZUM BIZ BIR SISE KULLANDIKDA SONRA KORKTUM BIRAKTIM YAÖnce bir araştırcam canım iyice
İnşallah teşekkür ederimInsallah hersey yolunca gıder kuzum. sıkma kendını
Canım bizimde harekette sorun vardı başta keçi boynuzunu kaynatıp onun suyunu içti eşim çok şükür hareketten dolayı bir sorunumuz kalmadı. Çakşır suyuda kullandık ama keçi boynuzunun faydasını gördükHerşey Allahtan belki tüp bebeğe gerek kalmaz. Bizde hareket sorunu var. Bu ay çakşır suyunu denemeyi düşünüyorum bakalım
evet kecı boynuzu kaynatmak cok cok faydalı kesınlıkle.Canım bizimde harekette sorun vardı başta keçi boynuzunu kaynatıp onun suyunu içti eşim çok şükür hareketten dolayı bir sorunumuz kalmadı. Çakşır suyuda kullandık ama keçi boynuzunun faydasını gördük
ayyyy harıka kuzummmm, hadı hayırlı olsun cok heyecanlı yaaaKızlar doktordan çıktım yumurta 17 mm olmuş bir iğne daha kullan dedi cumartesi catlatma ignesi , pazartesi aşılama olacak
Evet heyecanli gercekten hayirlisi herşeyinayyyy harıka kuzummmm, hadı hayırlı olsun cok heyecanlı yaaa
Aynen öyle canım inşallahEvet heyecanli gercekten hayirlisi herşeyin
Inşallah canım sağol bakalım pazartesi ne diyecek doktorınsallah ozamana kadar daha da buyur canım zaten 3 gun var pazartesıye
Canım ben8m hayırlısı olsun inşallahKızlar doktordan çıktım yumurta 17 mm olmuş bir iğne daha kullan dedi cumartesi catlatma ignesi , pazartesi aşılama olacak
Hadi hayirlisi olsun kuzum hepimiz güzel sonuclar alalimKızlar doktordan çıktım yumurta 17 mm olmuş bir iğne daha kullan dedi cumartesi catlatma ignesi , pazartesi aşılama olacak
Hayırlı olsun canım,Ben de bugün aşılama oldum.10 gün menopur iğne kullandım.Adetimin 13.günü aşılamam yapıldı.Yumurtam 21 mm iken çatlatma iğnesini vurdum vurmadan önce ovulasyon testi yapmıştım pikti Bu ikinci aşılamam öncesinde klomen kullanmıştım.İnş kasım ayı hepimize hayırlı gelir
Az kaldı hadi bakalımKızlar doktordan çıktım yumurta 17 mm olmuş bir iğne daha kullan dedi cumartesi catlatma ignesi , pazartesi aşılama olacak
Hayırlı olsun pozitif görürsün inşaallahBen de bugün aşılama oldum.10 gün menopur iğne kullandım.Adetimin 13.günü aşılamam yapıldı.Yumurtam 21 mm iken çatlatma iğnesini vurdum vurmadan önce ovulasyon testi yapmıştım pikti Bu ikinci aşılamam öncesinde klomen kullanmıştım.İnş kasım ayı hepimize hayırlı gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?