Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar tecrübenize dayanarak sorum var. İğneler acıtıyor mu ? birde speklum çok zor mu aşılama esnasında ?

vajınusmus yaşadım çok uzun süre. Korkuyorum spekulumdan
Canım inan bana hiçbirşey hissetmiyorsun. Vajinusmusu bende yaşadım hatta ben bebek istediğimiz halde muayene olamadım hep karnımdan baktırdım, en son bir cesaret muayene oldum korktuğum gibi değilmiş. İlk aşılamada korkarak girdim, tüm vücudumu kitlendim titremeye falan başladım doktorum kasma sakin ol dedi bitti geçmiş olsun dedi nasıl bitti dedim bitti dedi hissetmedim bile o yüzden sende korkma yani

Insallah hersey yolunca gıder kuzum. sıkma kendını

Herşey Allahtan belki tüp bebeğe gerek kalmaz. Bizde hareket sorunu var. Bu ay çakşır suyunu denemeyi düşünüyorum bakalım
Canım bizimde harekette sorun vardı başta keçi boynuzunu kaynatıp onun suyunu içti eşim çok şükür hareketten dolayı bir sorunumuz kalmadı. Çakşır suyuda kullandık ama keçi boynuzunun faydasını gördük

evet kecı boynuzu kaynatmak cok cok faydalı kesınlıkle.

Ben de bugün aşılama oldum. 10 gün menopur iğne kullandım.Adetimin 13.günü aşılamam yapıldı.Yumurtam 21 mm iken çatlatma iğnesini vurdum vurmadan önce ovulasyon testi yapmıştım pikti Bu ikinci aşılamam öncesinde klomen kullanmıştım.İnş kasım ayı hepimize hayırlı gelir

Hayırlı olsun canım,inşallah ya hayırla.gelsin

Hayırlı olsun pozitif görürsün inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…