Evet o gün 1350 tl ödeniyor geri kalanı aşılama günü verilecekAşılama için karar verdikten hemen sonra mı ödeme yapılması gerekiyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet o gün 1350 tl ödeniyor geri kalanı aşılama günü verilecekAşılama için karar verdikten hemen sonra mı ödeme yapılması gerekiyor?
Teşekkür ederim canım hep beraber inşallah onun hakında da hiç bir bilgim yok yaaaInsallah güzel haberlerle cik doktordan eşler kac gun periz yapsa iyi olur acaba kızlar?
canım bızım cumartesı sabah asılama olacak dün için boşalsn dedı esınız hemsire.birdaha olmasın dedı 1,5 gün oluyor bızım.Insallah güzel haberlerle cik doktordan eşler kac gun periz yapsa iyi olur acaba kızlar?
kolay gelsın kuzumm, ay demı dogru hayat da bı yandan devam edıyor. dıkkat et kendıne cok yorulma uzanma bıyerlereKızlar mesai bende erken başladı dün yattım bugun devam hiç aşılama olmamış gibiyim
Yatma sürem bitti naz bile yapamadım kimseye bi dün kayınvalideme indik yemeğe Kuzu sende pazar pazartesiyi degerlendir ben oyle yapacağım bugun ve yarın garanti olsun bu seferkolay gelsın kuzumm, ay demı dogru hayat da bı yandan devam edıyor. dıkkat et kendıne cok yorulma uzanma bıyerlere
dogru yaaa, herkes bılıyor mu aşılama yaptıgını?Yatma sürem bitti naz bile yapamadım kimseye bi dün kayınvalideme indik yemeğe Kuzu sende pazar pazartesiyi degerlendir ben oyle yapacağım bugun ve yarın garanti olsun bu sefer
Biz tüp bebeğe karar verdik canım. Doktorum tüp bebek yada laporoskopi dedi. Laporoskopi olursa tedavi süreci işlem sonrası baştan başlicak dedi bizde doktorumun da tavsiyesiyle tüp bebeğe karar verdik. 2 ay dinlenip ocakta adetin 3.günü gel dediHayırlısı canım haberleşiriz.
Kayinvalidemler alt komsum biliyorlar cunku hergun gorusuyoruzdogru yaaa, herkes bılıyor mu aşılama yaptıgını?
bnde aynen cumartesı den sonra pazar pazartesıyı degerlendıreyım fazla sperm göz cıkarmaz :) :)
canımmm ınsallaahh hakkında hayırlısı olsunBiz tüp bebeğe karar verdik canım. Doktorum tüp bebek yada laporoskopi dedi. Laporoskopi olursa tedavi süreci işlem sonrası baştan başlicak dedi bizde doktorumun da tavsiyesiyle tüp bebeğe karar verdik. 2 ay dinlenip ocakta adetin 3.günü gel dedi
Özel gittiğim hastane. 700 aşılama 100 de sperm yıkama. Aşılama ve ilaçlar muayene falan 1500 e falan geldiÇok iyi bir ücret ödemişsiniz. Özel hastaneler 2bin altı almazlar
:) doğru görüşülünce her gun mecbur soylemek zorunda oluyor ınsanKayinvalidemler alt komsum biliyorlar cunku hergun gorusuyoruz
Amin inşallah. Aşılamanın etkisi 1 ay daha sürüyormuş ilaçların falan yani asistanı öyle söyledicanımmm ınsallaahh hakkında hayırlısı olsun
evet hatta aşılama sonrası gebe kalanları bıle okumustumAmin inşallah. Aşılamanın etkisi 1 ay daha sürüyormuş ilaçların falan yani asistanı öyle söyledi
Herşeyin hayırlısı diyorum canım inşallah ALLAH isteyen herkese nasip etsin umutlu olalım hepBiz tüp bebeğe karar verdik canım. Doktorum tüp bebek yada laporoskopi dedi. Laporoskopi olursa tedavi süreci işlem sonrası baştan başlicak dedi bizde doktorumun da tavsiyesiyle tüp bebeğe karar verdik. 2 ay dinlenip ocakta adetin 3.günü gel dedi
Herşey Allahtan belki tüp bebeğe gerek kalmaz. Bizde hareket sorunu var. Bu ay çakşır suyunu denemeyi düşünüyorum bakalımevet hatta aşılama sonrası gebe kalanları bıle okumustum
evet oyle hersey Allahtan, caksır suyunun fazlası karacıger enzımlerıne zararlı dıye okumustum dıkkatlı kullanmanızı onerırımHerşey Allahtan belki tüp bebeğe gerek kalmaz. Bizde hareket sorunu var. Bu ay çakşır suyunu denemeyi düşünüyorum bakalım
ınsallah ozamana kadar daha da buyur canım zaten 3 gun var pazartesıyeArkadaşlar kontrole gittim yumurtalarım 10 m v3 12 m olmuştu dozumu yükseltti doktor 225 ml menopur kullanacam pazartesi kontrole gidecem tekrardan