Şimdiden çok güzel geçer inşallah heyecandan tekrardan okuyorum mesajlarıcanım bızım cumartesı sabah asılama olacak dün için boşalsn dedı esınız hemsire.birdaha olmasın dedı 1,5 gün oluyor bızım.
İnşallah canuim aminnnŞimdiden çok güzel geçer inşallah heyecandan tekrardan okuyorum mesajlarısüreci neler oldu nasil oldu müsait olunca yaz canim. Çift çizgiyi hep beraber görürüz Insallah
Benim de öyle olacak muhtemelen ertesi gün çalışmaya devam. Keşke rapor yazsalar 1 hafta dinlen deseler bize de fırsat olur dinlenmeyeKızlar mesai bende erken başladı dün yattım bugun devam hiç aşılama olmamış gibiyim
Az önce 8.iğnemi vurdum. İğne fobim var benim görsem panik başlıyor o kadar düşün yani. Ama bu iğneler acıtmıyor küçüklerKızlar tecrübenize dayanarak sorum var. İğneler acıtıyor mu ? birde speklum çok zor mu aşılama esnasında ?
vajınusmus yaşadım çok uzun süre. Korkuyorum spekulumdan
Heyecanlı gün gelmiş çatmış hadi bakalım herşey gönlünce olsun inşallah bebiş olurİnşallah canuim aminnnşimdi geldik bekliyoruz erken gelmişiz heyecandan. Yazcam kuzum inşallah
Şimdiden çok güzel geçer inşallah heyecandan tekrardan okuyorum mesajlarısüreci neler oldu nasil oldu müsait olunca yaz canim. Çift çizgiyi hep beraber görürüz Insallah
Ayy evet baya heyecanlıyımHeyecanlı gün gelmiş çatmış hadi bakalım herşey gönlünce olsun inşallah bebiş olur
Kaçta gerceklesecek islem canım ❤❤Ayy evet baya heyecanlıyıminşallah canım aminnnn
Canim aimdi üzerimi giyindim bekliylrum sanırım on dkya olacakKaçta gerceklesecek islem canım ❤❤
Hadi insallah hayirla gelsinCanim aimdi üzerimi giyindim bekliylrum sanırım on dkya olacak
Ciktik canlar,Hadi insallah hayirla gelsin
Hadi hayırlı olsunCiktik canlar,iki dk sürdü bişey anlamadım eşimin spermi de 40milyon çıktı yıkanmış halı 18milyon hız %50 olmuş şaşırdım %15t en son testte. Bakalım.bir sperm bir yumurta yeterli dedi doktor inşallah olur
En sağlıklısı yeter bizim icin canımmCiktik canlar,iki dk sürdü bişey anlamadım eşimin spermi de 40milyon çıktı yıkanmış halı 18milyon hız %50 olmuş şaşırdım %15t en son testte. Bakalım.bir sperm bir yumurta yeterli dedi doktor inşallah olur
Amin kuzummm, evet ya sürekli bir bekleme.simdi de turrumu diye bekle. Rabbim hayırla.vesile etsin inşallahHadi hayırlı olsunaşılama süreci kolay bekleme süreci zormuş ben de dün oldum
Evet ya yeterEn sağlıklısı yeter bizim icin canımmilac falan verdi mi ne dedi doktor peki
Canım adetin ikinci günü hastaneye gittim sonra klomen verdi beş gün kullandım . İki günde bir de kontrole çağırdılar yumurtalara bakmak icin, sonra istenilen boyutta gelince çatlatma iğnesi verdiler ve bugün de aşılamam oldu hayırlısı inşallahŞimdiden çok güzel geçer inşallah heyecandan tekrardan okuyorum mesajlarısüreci neler oldu nasil oldu müsait olunca yaz canim. Çift çizgiyi hep beraber görürüz Insallah
Değerler iyi değil mi canim masallah aynen 1 yumurta 1 sperm yeterliCiktik canlar,iki dk sürdü bişey anlamadım eşimin spermi de 40milyon çıktı yıkanmış halı 18milyon hız %50 olmuş şaşırdım %15t en son testte. Bakalım.bir sperm bir yumurta yeterli dedi doktor inşallah olur
Değerler iyi değil mi canim masallah aynen 1 yumurta 1 sperm yeterli
%50 sı 9 milyon yumurtayi dölleyebilecek potensiyel var 1 tanecik içeri girse bu iş tamamCiktik canlar,iki dk sürdü bişey anlamadım eşimin spermi de 40milyon çıktı yıkanmış halı 18milyon hız %50 olmuş şaşırdım %15t en son testte. Bakalım.bir sperm bir yumurta yeterli dedi doktor inşallah olur
Bana progestan iceren hic bir ilac vermediEvet ya yeterfolik asit aldım.bitmisti minoset yazı ağrı olurss diye bide vajinal lutinus diye bir ilaç sabah akşam kullanacak mısın. İlişki seebest dedi
Ayyy inşallah ya%50 sı 9 milyon yumurtayi dölleyebilecek potensiyel var 1 tanecik içeri girse bu iş tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?