Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bızım cumartesı sabah asılama olacak dün için boşalsn dedı esınız hemsire.birdaha olmasın dedı 1,5 gün oluyor bızım.
Şimdiden çok güzel geçer inşallah heyecandan tekrardan okuyorum mesajları süreci neler oldu nasil oldu müsait olunca yaz canim. Çift çizgiyi hep beraber görürüz Insallah

Şimdiden çok güzel geçer inşallah heyecandan tekrardan okuyorum mesajları süreci neler oldu nasil oldu müsait olunca yaz canim. Çift çizgiyi hep beraber görürüz Insallah
İnşallah canuim aminnn şimdi geldik bekliyoruz erken gelmişiz heyecandan. Yazcam kuzum inşallah

Kızlar mesai bende erken başladı dün yattım bugun devam hiç aşılama olmamış gibiyim
Benim de öyle olacak muhtemelen ertesi gün çalışmaya devam. Keşke rapor yazsalar 1 hafta dinlen deseler bize de fırsat olur dinlenmeye inşallah güzel sonuç alırsın

Kızlar tecrübenize dayanarak sorum var. İğneler acıtıyor mu ? birde speklum çok zor mu aşılama esnasında ?

vajınusmus yaşadım çok uzun süre. Korkuyorum spekulumdan
Az önce 8.iğnemi vurdum. İğne fobim var benim görsem panik başlıyor o kadar düşün yani. Ama bu iğneler acıtmıyor küçükler

Heyecanlı gün gelmiş çatmış hadi bakalım herşey gönlünce olsun inşallah bebiş olur
Ayy evet baya heyecanlıyım inşallah canım aminnnn

Femara kullananlar 5 gun kullanimdan sonra iki gun ara verilip kontrole gidiliyor ya ondan sonra tekrar ilac baslaniyor mu yoksa sedece takip yapilip catlatma ignesi mi vuruluyor

Hadi insallah hayirla gelsin
Ciktik canlar, iki dk sürdü bişey anlamadım eşimin spermi de 40milyon çıktı yıkanmış halı 18milyon hız %50 olmuş şaşırdım %15t en son testte. Bakalım.bir sperm bir yumurta yeterli dedi doktor inşallah olur

Hadi hayırlı olsun aşılama süreci kolay bekleme süreci zormuş ben de dün oldum

En sağlıklısı yeter bizim icin canımm ilac falan verdi mi ne dedi doktor peki

Canım adetin ikinci günü hastaneye gittim sonra klomen verdi beş gün kullandım . İki günde bir de kontrole çağırdılar yumurtalara bakmak icin, sonra istenilen boyutta gelince çatlatma iğnesi verdiler ve bugün de aşılamam oldu hayırlısı inşallah

Değerler iyi değil mi canim masallah aynen 1 yumurta 1 sperm yeterli
%50 sı 9 milyon yumurtayi dölleyebilecek potensiyel var 1 tanecik içeri girse bu iş tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…