- 31 Ekim 2021
- 376
- 318
- 53
Süper. Hangi Hastane pekiÖzel gittiğim hastane. 700 aşılama 100 de sperm yıkama. Aşılama ve ilaçlar muayene falan 1500 e falan geldi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süper. Hangi Hastane pekiÖzel gittiğim hastane. 700 aşılama 100 de sperm yıkama. Aşılama ve ilaçlar muayene falan 1500 e falan geldi
canımm, iğne hiiç acıtmıyor ıncecık zaten, spekulumda ben uc dort kere vajınal muayenede taktırdım oyle dayanılmayacak bır agrı yok bır tedırgınlık oluyor ılk gorunceKızlar tecrübenize dayanarak sorum var. İğneler acıtıyor mu ? birde speklum çok zor mu aşılama esnasında ?
vajınusmus yaşadım çok uzun süre. Korkuyorum spekulumdan
Igneler insulin iğnesi gibi. Acımıyor. Iğne yapacagin yeri 2 parmağın ile tutarsan rahat edersin. Diğeri de vajina açan bir alet acimaz sadece soğukluğunu hissedersin.Kızlar tecrübenize dayanarak sorum var. İğneler acıtıyor mu ? birde speklum çok zor mu aşılama esnasında ?
Hayir canım acıtmiyorlar iğneler yağlı iğne oldugundan verilirken biraz yakiyor o kadar aşılamada da daha dün oldum hiç acıma olmadı bende ufak baskı hissediyorsun o kadarKızlar tecrübenize dayanarak sorum var. İğneler acıtıyor mu ? birde speklum çok zor mu aşılama esnasında ?
Ufaklarsa daha catlamazlar bence canım merak etme doktorlar anlıyorlar zaten belli bir buyukluktr olduklarınıMerhaba ben de bu ay aşılama tedavisi göreceğim letu kullandım adetin 3. Gününden 5 gün. Salı günü gittiğimde doktora sağda 2 tane 9mm ve 12mm 2 yumurta var dedi bugün gittiğimde sağdakiler kaybolmuş solda 2 tane 15mm oluşmuş dedi. Haftaya salı tekrar kontrole gelmemi söyledi çok geç olmaz mı ?
canım merhaba , geç olmaz bence bence ıkı gunde bir gittim hep.Merhaba ben de bu ay aşılama tedavisi göreceğim letu kullandım adetin 3. Gününden 5 gün. Salı günü gittiğimde doktora sağda 2 tane 9mm ve 12mm 2 yumurta var dedi bugün gittiğimde sağdakiler kaybolmuş solda 2 tane 15mm oluşmuş dedi. Haftaya salı tekrar kontrole gelmemi söyledi çok geç olmaz mı ?
peşpeşe yapılabılıyor canımilk aşılama tutmazsa diğeri için belli bir aralık veriliyor mu ? Yoksa peş peşe aylarda yapılabilri mi ?
Umarım çok gerginim hastane normalde aşılama yapmıyor başka bi hastanede sperm hazılanıp ordan getirilecek onun için de randevusuz yapmıyolarmış randevu alamam zamanı kaçırırım diye korkuyorum doktorum çok iyi olduğu için böyle olucak herşey yetişir inşallahUfaklarsa daha catlamazlar bence canım merak etme doktorlar anlıyorlar zaten belli bir buyukluktr olduklarını
4 gün geçmiş olucak 15mm umarım geçmez ben normalde polikistik tanılıyım ama ilaçlar ile düzenli 14 günde bir yumurtlama ve çatlama görüyorum salı günü 16. Gün oluyor bilmiyorum doktora güvenicem artıkcanım merhaba , geç olmaz bence bence ıkı gunde bir gittim hep.
ben ilk zamanlar 2 günde bir yumurta belli bir düzeye gelince her gün gittim.ama o belli düzey kaç cm hatırlamıyorumAşılama da ilaçlara başlayınca yumurta kontrolü için ne sıklıkla gidiliyor ?
5 gün ilaç kullandım ben ilaç bitince ertesi gün ve 3 gün sonra bidaha gittim şimdi 4 gün sonra tekrar gidicem yumurtaların büyümesine bağlı doktor yönlendiriyorAşılama da ilaçlara başlayınca yumurta kontrolü için ne sıklıkla gidiliyor ?
Gergin olma tevekkül et Rabbim ayarlıyor boşuna stres yapıyoruz bizUmarım çok gerginim hastane normalde aşılama yapmıyor başka bi hastanede sperm hazılanıp ordan getirilecek onun için de randevusuz yapmıyolarmış randevu alamam zamanı kaçırırım diye korkuyorum doktorum çok iyi olduğu için böyle olucak herşey yetişir inşallah
Allah isteyen herkesin yardımcısı olsun ben hep öyle düşünmeye çalışıyorum zamanı gelince nasip edecek :)Gergin olma tevekkül et Rabbim ayarlıyor boşuna stres yapıyoruz biz
Önce bir araştırcam canım iyiceevet oyle hersey Allahtan, caksır suyunun fazlası karacıger enzımlerıne zararlı dıye okumustum dıkkatlı kullanmanızı onerırım
Antalya. Özel Vitale Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi