Benimde yarın kontrolüm var aşılama günüm belli olacak benimde 10 m olmuştu en son bakalım hayırlı sonuçlar alırız inşallahKizlar heyecanla hepsini tek tek okudum @Ceviz hanim hersey cok iyi geçmiş 14 gün sonra güzel sonuç almak dileğiyle. Herkese bu ay uğur getirsin Insallahbenim de yarin 2 de randevum asilama gününü soyliycek galiba en son 13 cm
Inşallah canım büyümüş türIgneler sanırım kullanım miktarina gore değişiyor adetin 2. Günü basladim 5 gün kullandın 6. Gün 13 cm 1 yumurta vardi igneye davam dedi yarin kontrole gidecem 8. Iğne olcak toplamda büyümüş mu bakalim
Tamamdır aklımda bulundurucamInşallah canım güzel haberler veririz birbirimize ALLAH büyük hayırlısı olsun umarım canım bide orda soruyorlar adetliysen idrara sıkışık gitme lavaboya git içeri girmeden canım bide aşılamami yoksa tüp bebekmi düşünüyorsunuz söylenen lazım hemşireyebol şans hepimize
Evet. Avret mahaline bişi girip çıktığı için gerekiyor canımGün aşırı iliski dedi kuzum bana birde bugun banyo olayı yokmuş acaba boy abdesti gidiyor mu aşılamada
Aşılama için değil de daha önce yumurta takibiyle denemek için 2-3 defa ilaç kullandım klomen ve iğne de herhangi bi kilo yapmadı bende fark edilebilecek ama şunu fark ettim göğüsleri şişti sanki bu ilaçlardan sonra hatta letu kullandım bi defa o zaman sütyenim bile bol geldi baya küçüldü o zaman düşündüm hormon ilaçları sonuçta etkiliyor demek kiamiiiinnn ınsallaahhh uguruyla gelsinnn :)
valla ben hap kullandım catlatma ıgnesı olcam bu aksam kılo konusunu daha deneyımlı olanlar belkı bilirler
Hadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberler ne gelirsinBenimde yarın kontrolüm var aşılama günüm belli olacak benimde 10 m olmuştu en son bakalım hayırlı sonuçlar alırız inşallah
Evet canım hormon ya illaki etkiler yaAşılama için değil de daha önce yumurta takibiyle denemek için 2-3 defa ilaç kullandım klomen ve iğne de herhangi bi kilo yapmadı bende fark edilebilecek ama şunu fark ettim göğüsleri şişti sanki bu ilaçlardan sonra hatta letu kullandım bi defa o zaman sütyenim bile bol geldi baya küçüldü o zaman düşündüm hormon ilaçları sonuçta etkiliyor demek ki
Bakalım doktorum ne dicek, birazdan kontrole gircemBence 3 de dene benimki 3 cü de tuttu ve ikizlerim oldu çok şükür bence denemelisin canım tabi yine sen bilirsin
Ben sperm yıkama ve aşılamaya 800 TL ödedim sadeceO kadar doğru dedin ki. Benim doktorum sperm yıkama işleminin parası 1000tl birşey aşılama 1 2 dk sürüyor ama insanlar sperm yıkama + aşılama ücreti diye çok alıyorlar dedi. Halbuki bin liralık işlem hepsi dedi
Bende yapmadı hatta ben ilk aşılamadan sonra kilo verdimBu topic ugurlu gelsin (=
Kızlar aşılama ilaçları kilo yapıyor mu ?
bende PCO var. Düzenli adet görüyorum. tüylenme de yok ama PCO dediler doktorlar.
Çok iyi bir ücret ödemişsiniz. Özel hastaneler 2bin altı almazlarBen sperm yıkama ve aşılamaya 800 TL ödedim sadece
Tamamdır aklımda bulundurucamBir de sen sordun mu aşılama için 3000-3500 arası dedi sperm yıkama buna dahil değil
Vala sormadım ama bence dahildir diye düşünüyorum aşılama fiyatı 3500 tl ona dahildir diyorum inşallah çünkü geçen sefer aşılama olduğumda aşılama 1100 tl di sperm yıkama dahildi b3nce dahildir yarın unutmasam sorarım yarın gitsen senden yumurta tahlili isteyecek 263 tl tutuyor bide hormonlara da bakar belki onun içinde bi miktar daha ödersin diye düşünüyorum ilk gittiğim gün 3500 tl ödedim muayene tahlil bide aşılama yarısını ödedim bide 1000 tl iğne baya tutuyor bilgin olsun canımTamamdır aklımda bulundurucamBir de sen sordun mu aşılama için 3000-3500 arası dedi sperm yıkama buna dahil değil mi?
Amin hep.beraber canımHadi hayırlısı olsun inşallah güzel haberler ne gelirsin
Hayırlısı canım haberleşiriz.Bakalım doktorum ne dicek, birazdan kontrole gircem
Insallah güzel haberlerle cik doktordanBenimde yarın kontrolüm var aşılama günüm belli olacak benimde 10 m olmuştu en son bakalım hayırlı sonuçlar alırız inşallah
Aşılama için karar verdikten hemen sonra mı ödeme yapılması gerekiyor?Vala sormadım ama bence dahildir diye düşünüyorum aşılama fiyatı 3500 tl ona dahildir diyorum inşallah çünkü geçen sefer aşılama olduğumda aşılama 1100 tl di sperm yıkama dahildi b3nce dahildir yarın unutmasam sorarım yarın gitsen senden yumurta tahlili isteyecek 263 tl tutuyor bide hormonlara da bakar belki onun içinde bi miktar daha ödersin diye düşünüyorum ilk gittiğim gün 3500 tl ödedim muayene tahlil bide aşılama yarısını ödedim bide 1000 tl iğne baya tutuyor bilgin olsun canım
Güzel gider inşaallah canımBakalım doktorum ne dicek, birazdan kontrole gircem
Sanırım aşılama olacağı gün alınıyor ücret . Bize öyle bilgi verdi tüp bebek kismiAşılama için karar verdikten hemen sonra mı ödeme yapılması gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?