Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde yarın kontrolüm var aşılama günüm belli olacak benimde 10 m olmuştu en son bakalım hayırlı sonuçlar alırız inşallah

Igneler sanırım kullanım miktarina gore değişiyor adetin 2. Günü basladim 5 gün kullandın 6. Gün 13 cm 1 yumurta vardi igneye davam dedi yarin kontrole gidecem 8. Iğne olcak toplamda büyümüş mu bakalim
Inşallah canım büyümüş tür

Tamamdır aklımda bulundurucam Bir de sen sordun mu aşılama için 3000-3500 arası dedi sperm yıkama buna dahil değil mi?

amiiiinnn ınsallaahhh uguruyla gelsinnn :)

valla ben hap kullandım catlatma ıgnesı olcam bu aksam kılo konusunu daha deneyımlı olanlar belkı bilirler
Aşılama için değil de daha önce yumurta takibiyle denemek için 2-3 defa ilaç kullandım klomen ve iğne de herhangi bi kilo yapmadı bende fark edilebilecek ama şunu fark ettim göğüsleri şişti sanki bu ilaçlardan sonra hatta letu kullandım bi defa o zaman sütyenim bile bol geldi baya küçüldü o zaman düşündüm hormon ilaçları sonuçta etkiliyor demek ki
in_cim

Son düzenleme:
Bende asilama yaptrmayi dusunuyorum tekrardan erdem hastanesinde bilgi sahibi olan varmiilkini euro fertilde yaptrmistik olmadi

Evet canım hormon ya illaki etkiler ya

Ben sperm yıkama ve aşılamaya 800 TL ödedim sadece

Tamamdır aklımda bulundurucam Bir de sen sordun mu aşılama için 3000-3500 arası dedi sperm yıkama buna dahil değil mi?
Vala sormadım ama bence dahildir diye düşünüyorum aşılama fiyatı 3500 tl ona dahildir diyorum inşallah çünkü geçen sefer aşılama olduğumda aşılama 1100 tl di sperm yıkama dahildi b3nce dahildir yarın unutmasam sorarım yarın gitsen senden yumurta tahlili isteyecek 263 tl tutuyor bide hormonlara da bakar belki onun içinde bi miktar daha ödersin diye düşünüyorum ilk gittiğim gün 3500 tl ödedim muayene tahlil bide aşılama yarısını ödedim bide 1000 tl iğne baya tutuyor bilgin olsun canım

Aşılama için karar verdikten hemen sonra mı ödeme yapılması gerekiyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…