Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kolay gelsın kuzumm, ay demı dogru hayat da bı yandan devam edıyor. dıkkat et kendıne cok yorulma uzanma bıyerlere
Yatma sürem bitti naz bile yapamadım kimseye bi dün kayınvalideme indik yemeğe Kuzu sende pazar pazartesiyi degerlendir ben oyle yapacağım bugun ve yarın garanti olsun bu sefer

Yatma sürem bitti naz bile yapamadım kimseye bi dün kayınvalideme indik yemeğe Kuzu sende pazar pazartesiyi degerlendir ben oyle yapacağım bugun ve yarın garanti olsun bu sefer
dogru yaaa, herkes bılıyor mu aşılama yaptıgını?

bnde aynen cumartesı den sonra pazar pazartesıyı degerlendıreyım fazla sperm göz cıkarmaz :) :)

Hayırlısı canım haberleşiriz.
Biz tüp bebeğe karar verdik canım. Doktorum tüp bebek yada laporoskopi dedi. Laporoskopi olursa tedavi süreci işlem sonrası baştan başlicak dedi bizde doktorumun da tavsiyesiyle tüp bebeğe karar verdik. 2 ay dinlenip ocakta adetin 3.günü gel dedi

canımmm ınsallaahh hakkında hayırlısı olsun

Herşeyin hayırlısı diyorum canım inşallah ALLAH isteyen herkese nasip etsin umutlu olalım hep

Herşey Allahtan belki tüp bebeğe gerek kalmaz. Bizde hareket sorunu var. Bu ay çakşır suyunu denemeyi düşünüyorum bakalım
evet oyle hersey Allahtan, caksır suyunun fazlası karacıger enzımlerıne zararlı dıye okumustum dıkkatlı kullanmanızı onerırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…