Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hayirli ve sevindirici haberi alirsiniz insallah

Bu topic ugurlu gelsin (=

Kızlar aşılama ilaçları kilo yapıyor mu ?

bende PCO var. Düzenli adet görüyorum. tüylenme de yok ama PCO dediler doktorlar.
amiiiinnn ınsallaahhh uguruyla gelsinnn :)

valla ben hap kullandım catlatma ıgnesı olcam bu aksam kılo konusunu daha deneyımlı olanlar belkı bilirler

Bugun dus yok dedi zaten kuzum yarinda iliski bol bol sprem dedi hatta şansımızı yüksek tutalım diye

kızlar selam ,
benim de üç senedir süren bi
sürecim var . asılama denemek istiyorum..
femara yada klomenle deneyen, deneyip tutan var mı ? kaç yumurtanjz gelişti ?

Aminnn canım inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz yarın

kızlar selam ,
benim de üç senedir süren bi
sürecim var . asılama denemek istiyorum..
femara yada klomenle deneyen, deneyip tutan var mı ? kaç yumurtanjz gelişti ?
2 sefer klomen denedim tutmadı bu ay igneyle buyutup asilama yaptık canim

süper inşallah bu ay olur bebişin ben de iiki
kere femara tedvisi aldım. 3. de yine femara olup acaba asılama mı denesem diyorum. iğne dozların nasıl acaba. ?
Meriofert 75 kullandım canım beni rahatsız etmedi ve 5 gunun sonunda yumurtalarım oluşmuştu

Meriofert 75 kullandım canım beni rahatsız etmedi ve 5 gunun sonunda yumurtalarım oluşmuştu
inşalah güzel sonuçlar alırsın canım. peki asılama öncesinde adetib 3. günü falan hormon istediler mi ? benim regl dönemimde e2 estradiol hormonum yüksek cıkıyor. sanırım bu asılama için engel.

inşalah güzel sonuçlar alırsın canım. peki asılama öncesinde adetib 3. günü falan hormon istediler mi ? benim regl dönemimde e2 estradiol hormonum yüksek cıkıyor. sanırım bu asılama için engel.
Canım ben tüm testlerimi eylulde vermistim benden bu ay bir daha test istemedi . E2 hormonu degiskenlik gorerirmis ama öyle okumuştum doktor daha iyi bilir

Progestan yazmadı bana doktor tablet vermisti ona ve coraspirine devam dedi sadece bakalim size yazacak mı kızlar

süper inşallah bu ay olur bebişin ben de iiki
kere femara tedvisi aldım. 3. de yine femara olup acaba asılama mı denesem diyorum. iğne dozların nasıl acaba. ?
Bende 2 ay famara kullandım ilkinde Catlatma iğnesi oldu 2. De kendiliğinden çatlamıştı bu ay da gonal f 37.5 kullanıyorum

Canım ben tüm testlerimi eylulde vermistim benden bu ay bir daha test istemedi . E2 hormonu degiskenlik gorerirmis ama öyle okumuştum doktor daha iyi bilir
tamam canım
Bende 2 ay famara kullandım ilkinde Catlatma iğnesi oldu 2. De kendiliğinden çatlamıştı bu ay da gonal f 37.5 kullanıyorum
ben 5 gün günde 1 kez femara kullandım. bi ay 1 bi ay 2 yum gelişti ovitrelle kullandım ama sonuç alamadım malesef . gonalf ile nasıl yumurta gelişme süreciniz acaba ?

tamam canım

ben 5 gün günde 1 kez femara kullandım. bi ay 1 bi ay 2 yum gelişti ovitrelle kullandım ama sonuç alamadım malesef . gonalf ile nasıl yumurta gelişme süreciniz acaba ?
Igneler sanırım kullanım miktarina gore değişiyor adetin 2. Günü basladim 5 gün kullandın 6. Gün 13 cm 1 yumurta vardi igneye davam dedi yarin kontrole gidecem 8. Iğne olcak toplamda büyümüş mu bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…