Hayirli ve sevindirici haberi alirsiniz insallahCanım simdi girdik eve 12 de islem basladi 1 saate yatirdi doktor bekledim oyle hic agri acı hic bir sey olmadı çok sükür bugun dinlen dedi yarın normal hayata geri dönebilirsin dedi iyiyim şükür hic kimse tedirgin olmasın o kadae basit bir islemmiş ki14 gun sonra kan testi beklemesi var simdi
amiiiinnn ınsallaahhh uguruyla gelsinnn :)Bu topic ugurlu gelsin (=
Kızlar aşılama ilaçları kilo yapıyor mu ?
bende PCO var. Düzenli adet görüyorum. tüylenme de yok ama PCO dediler doktorlar.
Bugun dus yok dedi zaten kuzum yarinda iliski bol bol sprem dedi hatta şansımızı yüksek tutalım diyeozaman yarın ılıskı olcak , bugun olmaz dımı? ya boy abdesti konusu benımde kafama takılıor alttan muayne vs olunca. sanırım almak lazımama bır ıkı gun duş almıycam ben ne olur ne olmaz dıye.Allah affetsın
Iştah acıyor sanki kuzum ama bence takviyelerde açıyorBu topic ugurlu gelsin (=
Kızlar aşılama ilaçları kilo yapıyor mu ?
bende PCO var. Düzenli adet görüyorum. tüylenme de yok ama PCO dediler doktorlar.
Ayy bencede en azından çatlamış yumurtalar var inşallah birinden biri denk gelirBugun dus yok dedi zaten kuzum yarinda iliski bol bol sprem dedi hatta şansımızı yüksek tutalım diye
Aminnn canım inşallahKizlar heyecanla hepsini tek tek okudum @Ceviz hanim hersey cok iyi geçmiş 14 gün sonra güzel sonuç almak dileğiyle. Herkese bu ay uğur getirsin Insallahbenim de yarin 2 de randevum asilama gününü soyliycek galiba en son 13 cm
Insallah canim benimAminnn canım inşallahsenden de güzel haberler bekliyoruz yarın
Allah razı olsun insallah hepimiz guzel sonuclar alırızKizlar heyecanla hepsini tek tek okudum @Ceviz hanim hersey cok iyi geçmiş 14 gün sonra güzel sonuç almak dileğiyle. Herkese bu ay uğur getirsin Insallahbenim de yarin 2 de randevum asilama gününü soyliycek galiba en son 13 cm
2 sefer klomen denedim tutmadı bu ay igneyle buyutup asilama yaptık canimkızlar selam ,
benim de üç senedir süren bi
sürecim var . asılama denemek istiyorum..
femara yada klomenle deneyen, deneyip tutan var mı ? kaç yumurtanjz gelişti ?
süper inşallah bu ay olur bebişin ben de iiki2 sefer klomen denedim tutmadı bu ay igneyle buyutup asilama yaptık canim
Meriofert 75 kullandım canım beni rahatsız etmedi ve 5 gunun sonunda yumurtalarım oluşmuştusüper inşallah bu ay olur bebişin ben de iiki
kere femara tedvisi aldım. 3. de yine femara olup acaba asılama mı denesem diyorum. iğne dozların nasıl acaba. ?
inşalah güzel sonuçlar alırsın canım. peki asılama öncesinde adetib 3. günü falan hormon istediler mi ? benim regl dönemimde e2 estradiol hormonum yüksek cıkıyor. sanırım bu asılama için engel.Meriofert 75 kullandım canım beni rahatsız etmedi ve 5 gunun sonunda yumurtalarım oluşmuştu
Canım ben tüm testlerimi eylulde vermistim benden bu ay bir daha test istemedi . E2 hormonu degiskenlik gorerirmis ama öyle okumuştum doktor daha iyi bilirinşalah güzel sonuçlar alırsın canım. peki asılama öncesinde adetib 3. günü falan hormon istediler mi ? benim regl dönemimde e2 estradiol hormonum yüksek cıkıyor. sanırım bu asılama için engel.
Bende 2 ay famara kullandım ilkinde Catlatma iğnesi oldu 2. De kendiliğinden çatlamıştı bu ay da gonal f 37.5 kullanıyorumsüper inşallah bu ay olur bebişin ben de iiki
kere femara tedvisi aldım. 3. de yine femara olup acaba asılama mı denesem diyorum. iğne dozların nasıl acaba. ?
tamam canımCanım ben tüm testlerimi eylulde vermistim benden bu ay bir daha test istemedi . E2 hormonu degiskenlik gorerirmis ama öyle okumuştum doktor daha iyi bilir
ben 5 gün günde 1 kez femara kullandım. bi ay 1 bi ay 2 yum gelişti ovitrelle kullandım ama sonuç alamadım malesef . gonalf ile nasıl yumurta gelişme süreciniz acaba ?Bende 2 ay famara kullandım ilkinde Catlatma iğnesi oldu 2. De kendiliğinden çatlamıştı bu ay da gonal f 37.5 kullanıyorum
Igneler sanırım kullanım miktarina gore değişiyor adetin 2. Günü basladim 5 gün kullandın 6. Gün 13 cm 1 yumurta vardi igneye davam dedi yarin kontrole gidecem 8. Iğne olcak toplamda büyümüş mu bakalimtamam canım
ben 5 gün günde 1 kez femara kullandım. bi ay 1 bi ay 2 yum gelişti ovitrelle kullandım ama sonuç alamadım malesef . gonalf ile nasıl yumurta gelişme süreciniz acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?