Inşallah canım güzel haberler veririz birbirimize ALLAH büyük hayırlısı olsun umarım canım bide orda soruyorlar adetliysen idrara sıkışık gitme lavaboya git içeri girmeden canım bide aşılamami yoksa tüp bebekmi düşünüyorsunuz söylenen lazım hemşireyeBen de yarın ilk muayene için gideceğim. 11.15 benim randevum da. Çok heyecanlıyım. Umarım ikimize de uğurlu gelir orası
canım bırde idrara sıkışık mı girdin? hemşire biraz sıkışık olmanız lazım dedı yolum bır saat ılla sıkışırım da :) merak ettımSolda 21 sağda 17ve 18 vardı 3 tane yumurtam oluşmuştu
Tabi kutusu 85 liraydi 5 gun kullandik istebendede işe pek yaramıyo ama femara yarıyor. . iğne hiç kullanmadım . iğneler daha da pahalı imiş
Yok kuzum sıkısık degildim ben bi bardak cay icmistim o kadar sıkısık olun demediler banacanım bırde idrara sıkışık mı girdin? hemşire biraz sıkışık olmanız lazım dedı yolum bır saat ılla sıkışırım da :) merak ettım
tmam kuzum, sagol.ben nar alcam bugun bırde avakado yıyın dıyorlar. sende ye kuzumYok kuzum sıkısık degildim ben bi bardak cay icmistim o kadar sıkısık olun demediler bana
femaradan daha ucuz o zaman .femara 30 şase 170 tl . ama 5 gün kullanıyorsun 10 tane gidiyor.Tabi kutusu 85 liraydi 5 gun kullandik iste
erkek invertilesi canım çoğumuzun . ama biz devlette uğraşmıyoruz . çok zahmetli ve uğraştırıcıAşılama yaptırma nedeniniz ne kızlar ? Benim erkek infertilitesi. Aslında değerimiz aşılama içinde uygun değil ama tüp bebek öncesi mecbur 2 aşılama sartı var devlet desteği için o yüzden bu şekilde ilerliyorum.
Belki aşılama tutar inş
evet hiç belli olmuyor nasip gercekten bu işler kuzu, bızım lerı hızımız düşük sadece %20 yavas hareketlı %15.Aşılama yaptırma nedeniniz ne kızlar ? Benim erkek infertilitesi. Aslında değerimiz aşılama içinde uygun değil ama tüp bebek öncesi mecbur 2 aşılama sartı var devlet desteği için o yüzden bu şekilde ilerliyorum.
Belki aşılama tutar inş
Esime dedim kuzum o alacak ben bugun yatıyorum süreklitmam kuzum, sagol.ben nar alcam bugun bırde avakado yıyın dıyorlar. sende ye kuzum
aynen alsın ye bol bol yarasın, yat sen dınlen yarnda yat oh mıs uc gun tatıle cıkıyoruz :) :) bende pazar kaynanamlara gıdemem dıye salı gunu gıtmıstım ıyıkı gıtmısım.Esime dedim kuzum o alacak ben bugun yatıyorum sürekli
Sebepsiz kuzum bizimde 1.5 yildir gebelik olusmadi doktorum birde aşılama deneyelim dedi bakalımAşılama yaptırma nedeniniz ne kızlar ? Benim erkek infertilitesi. Aslında değerimiz aşılama içinde uygun değil ama tüp bebek öncesi mecbur 2 aşılama sartı var devlet desteği için o yüzden bu şekilde ilerliyorum.
Belki aşılama tutar inş
Gün aşırı iliski dedi kuzum bana birde bugun banyo olayı yokmuş acaba boy abdesti gidiyor mu aşılamadaaynen alsın ye bol bol yarasın, yat sen dınlen yarnda yat oh mıs uc gun tatıle cıkıyoruz :) :) bende pazar kaynanamlara gıdemem dıye salı gunu gıtmıstım ıyıkı gıtmısım.
ozaman yarın ılıskı olcak , bugun olmaz dımı? ya boy abdesti konusu benımde kafama takılıor alttan muayne vs olunca. sanırım almak lazımGün aşırı iliski dedi kuzum bana birde bugun banyo olayı yokmuş acaba boy abdesti gidiyor mu aşılamada
hadi ınsallahh güzel haberler alırsın canım, cok guzel heyecanlarBen ikinci kontrole pazartesi gidicem femara kullaniyorum 5 gun kullan 2 gun ara ver dedi aradan sonra kontrole cagirdi
ınsallaahh bu sefer nasip olsunn, amınIkinci asılamam benim ilkinde klomen ve gonal f igne kullandim nasip olmadi
Insallah canim hepimiz hayirli ve saglikli haberler alalim sevinelimhadi ınsallahh güzel haberler alırsın canım, cok guzel heyecanlar
aminnnn ınsallaahhh canım amınn, herkes emek verıyor Rabbım boşa cıkarmasın .sağlıkla hayırlı evlatlar versınInsallah canim hepimiz hayirli ve saglikli haberler alalim sevinelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?