Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben de yarın ilk muayene için gideceğim. 11.15 benim randevum da. Çok heyecanlıyım. Umarım ikimize de uğurlu gelir orası
Inşallah canım güzel haberler veririz birbirimize ALLAH büyük hayırlısı olsun umarım canım bide orda soruyorlar adetliysen idrara sıkışık gitme lavaboya git içeri girmeden canım bide aşılamami yoksa tüp bebekmi düşünüyorsunuz söylenen lazım hemşireye bol şans hepimize

Aşılama yaptırma nedeniniz ne kızlar ? Benim erkek infertilitesi. Aslında değerimiz aşılama içinde uygun değil ama tüp bebek öncesi mecbur 2 aşılama sartı var devlet desteği için o yüzden bu şekilde ilerliyorum.

Belki aşılama tutar inş

erkek invertilesi canım çoğumuzun . ama biz devlette uğraşmıyoruz . çok zahmetli ve uğraştırıcı

evet hiç belli olmuyor nasip gercekten bu işler kuzu, bızım lerı hızımız düşük sadece %20 yavas hareketlı %15.

Esime dedim kuzum o alacak ben bugun yatıyorum sürekli
aynen alsın ye bol bol yarasın, yat sen dınlen yarnda yat oh mıs uc gun tatıle cıkıyoruz :) :) bende pazar kaynanamlara gıdemem dıye salı gunu gıtmıstım ıyıkı gıtmısım.

Sebepsiz kuzum bizimde 1.5 yildir gebelik olusmadi doktorum birde aşılama deneyelim dedi bakalım

Gün aşırı iliski dedi kuzum bana birde bugun banyo olayı yokmuş acaba boy abdesti gidiyor mu aşılamada
ozaman yarın ılıskı olcak , bugun olmaz dımı? ya boy abdesti konusu benımde kafama takılıor alttan muayne vs olunca. sanırım almak lazım ama bır ıkı gun duş almıycam ben ne olur ne olmaz dıye.Allah affetsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…