- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
bende baya bır sure once ovulasyon yapmıstım, sımdı tekrar aldım ebru ceylandan bır kac ayda onla deneylı bakalım :) nasip ne olurBende ovulasyon kitlerim var onunla deniycem ebru ceylandan almıştım. Senin beslenme tekniğini duymuştum Insallah iyi gelir
Amin inşallahBende 1 saat once asilamadan ciktim insallah rabbim yuzumuzu guldurur
Ordaki gonderilere bakınca kimler hamile kalmis neden olmasin diyorum olcagi varsa olur bence yeterki ol sesin allahbende baya bır sure once ovulasyon yapmıstım, sımdı tekrar aldım ebru ceylandan bır kac ayda onla deneylı bakalım :) nasip ne olur
Ayyy bende dünden beri okuyorumOrdaki gonderilere bakınca kimler hamile kalmis neden olmasin diyorum olcagi varsa olur bence yeterki ol sesin allah
Evet ebruyu 1 senedir takip ediyorum bende ne hikayeler var gerçekten .Ayyy bende dünden beri okuyorumiçim umut doluyor
Evet bende bir seneyi geçti takipe alalı, bide çok hoşuma gidiyor onları okumak neler var diyorum gerçekten Allah ol desin yeter kiEvet ebruyu 1 senedir takip ediyorum bende ne hikayeler var gerçekten .Insallah bizde yer aliriz oracıkta
valla bir de bu şekilde deneyelim bakalım canım inşallah iyi gelir, bugün kan verdim de yarın çıkacak sonuç gidicem diyetisyene bakalım neler olacakBende ovulasyon kitlerim var onunla deniycem ebru ceylandan almıştım. Senin beslenme tekniğini duymuştum Insallah iyi gelir
ebru ceylan kim nereden atkip ediyorsunuz ay ben bilmiyorum onu :)bende baya bır sure once ovulasyon yapmıstım, sımdı tekrar aldım ebru ceylandan bır kac ayda onla deneylı bakalım :) nasip ne olur
tatlımm ınst. bırgebenıngunlugu dıye bır sayfa var orası :)ebru ceylan kim nereden atkip ediyorsunuz ay ben bilmiyorum onu :)
ayy bilmiyordum, aldım takibe :) teşekkür ederimtatlımm ınst. bırgebenıngunlugu dıye bır sayfa var orası :)
ıyı yaptın kuzu orda sayfasında cok faydalı bılgıler paylasıyor , gebe haberlerı oluyor hepsını okuyorum ben.ayy bilmiyordum, aldım takibe :) teşekkür ederim
Benm daha 3.gunum beklemedeyimKızlar aşılama yaptıranlar kaçıncı gününüz?sonuç alan var mı?ya da beklemeye devam eden?ne durumdasınız?
Bende 8.gündeyim bakalımBenm daha 3.gunum beklemedeyim
Canım mantar ilacı var onu sürebilirsin krem şeklinde bi zararı olmaz heralde hamileysen bileKizlar merhaba asilamamda 4gun ama mantar olusmus sanirim ilk gunden belliydi aslinda olacagimda bi sorun olususrmu bapmam gerekir
Evde var ama kullansammi bilemedim ya gyno lomexin diye kremCanım mantar ilacı var onu sürebilirsin krem şeklinde bi zararı olmaz heralde hamileysen bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?