Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar yukarıdaki fotoda solda ikinci çizgi çok silik bi şekilde görünüyor mu bana mı öyle geliyor?ne diyorsunuz?bugün 13.gün

Kızlar yukarıdaki fotoda solda ikinci çizgi çok silik bi şekilde görünüyor mu bana mı öyle geliyor?ne diyorsunuz?bugün 13.gün
Çook silik var gibi ama kan verirsen daha sağlıklı bi sonuç olur. İki gün sonra tekrar yaptırıp iğne etkisi mi hala emin olursun canım inşaallah vardır

Çook silik var gibi ama kan verirsen daha sağlıklı bi sonuç olur. İki gün sonra tekrar yaptırıp iğne etkisi mi hala emin olursun canım inşaallah vardır
Yarın kan vericem varsa biraz daha yükselsin diye.ama emin olamıyorum tabi belkide 2.çizginin kendi gölgesidir çok anlamadım

merhaba kızlar
herkes nasıl, nasıl gidiyor, ben farklı şeylere başladım, düzenli bir diyet beslenme ve benontin ve arı sütü propolis shot birşeyler kullandırıyor bir doktor, bu ay kendim deneyeceğim böyle, bugun adet oldum inşallah bu ay kendimiz birşeyler yapacağız, eğer olmaz ise tüp bebeğe güç yeterse tüp bebeğe geçeceğim

Ben göremedim çizgi canım.. yanlış anlama üzülmen için söylemiyorum. Ama ümide kapılıp da sonra üzülmek daha kötü oluyor.. inşallah kan testin pozitif çıkar
Yarın test vericem bakalım hayırlısı.olmazsa da zaten Ocak sonunda tüp bebek denicem.1 ay vücudu dinlendirmeyi düşünüyorum

Ben de adet oldum aşılamadan sonra 11. Gün bugün. Hiç test yapmama bile fırsat olmuyor. Ben de tüp bebek araştıracağım artık. Çok yoruldum.. yaşım da 36. Zaman geri gelmiyor..

Ben de adet oldum aşılamadan sonra 11. Gün bugün. Hiç test yapmama bile fırsat olmuyor. Ben de tüp bebek araştıracağım artık. Çok yoruldum.. yaşım da 36. Zaman geri gelmiyor..
ben 42 yaşındayım, son bir başka olay deniyorum , sonra olmaz ise tüp olacak, çok yorgunluk artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…