Benim 10. Günüm. Adeti beklemek ve kan testi vermek arasında gidip geliyorum. Evde bir tane erken gebelik testim var. Yapmaya korkuyorumKızlar test yapanınız var mı
Sen yaptın mı test?Kızlar test yapanınız var mı
Benim de 12. Günüm.yarın erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba?Sen yaptın mı test?
Bilemedim ki. Kimisinde çıkıyor, kimisinde çıkmıyor. Ben üzülmemek için yapmıyorum açıkçasıBenim de 12. Günüm.yarın erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba?
Ya bilemiyorum ki ilaçlardan iğnelerden hep sarkıyor.çarşamba kan ver dedi doktor 15. Gün çarşambaBilemedim ki. Kimisinde çıkıyor, kimisinde çıkmıyor. Ben üzülmemek için yapmıyorum açıkçasıadetine kaç gün var
Çook silik var gibi ama kan verirsen daha sağlıklı bi sonuç olur. İki gün sonra tekrar yaptırıp iğne etkisi mi hala emin olursun canım inşaallah vardırKızlar yukarıdaki fotoda solda ikinci çizgi çok silik bi şekilde görünüyor mu bana mı öyle geliyor?ne diyorsunuz?bugün 13.gün
Yarın kan vericem varsa biraz daha yükselsin diye.ama emin olamıyorum tabi belkide 2.çizginin kendi gölgesidir çok anlamadımÇook silik var gibi ama kan verirsen daha sağlıklı bi sonuç olur. İki gün sonra tekrar yaptırıp iğne etkisi mi hala emin olursun canım inşaallah vardır
Ben göremedim çizgi canım.. yanlış anlama üzülmen için söylemiyorum. Ama ümide kapılıp da sonra üzülmek daha kötü oluyor.. inşallah kan testin pozitif çıkar
Yarın test vericem bakalım hayırlısı.olmazsa da zaten Ocak sonunda tüp bebek denicem.1 ay vücudu dinlendirmeyi düşünüyorumBen göremedim çizgi canım.. yanlış anlama üzülmen için söylemiyorum. Ama ümide kapılıp da sonra üzülmek daha kötü oluyor.. inşallah kan testin pozitif çıkar
Aynen ben de 37Ben de adet oldumaşılamadan sonra 11. Gün bugün. Hiç test yapmama bile fırsat olmuyor. Ben de tüp bebek araştıracağım artık. Çok yoruldum.. yaşım da 36. Zaman geri gelmiyor..
ben 42 yaşındayım, son bir başka olay deniyorum , sonra olmaz ise tüp olacak, çok yorgunluk artıkBen de adet oldumaşılamadan sonra 11. Gün bugün. Hiç test yapmama bile fırsat olmuyor. Ben de tüp bebek araştıracağım artık. Çok yoruldum.. yaşım da 36. Zaman geri gelmiyor..
ben hepinizden büyük konumdayım sanırım :)Aynen ben de 37
Test yaptırdın mı canım?Yarın test vericem bakalım hayırlısı.olmazsa da zaten Ocak sonunda tüp bebek denicem.1 ay vücudu dinlendirmeyi düşünüyorum
Başka olay dediğiniz nedir merak ettim. Belki de yazmış olabilirsin hatırlayamadım kusura bakmaben 42 yaşındayım, son bir başka olay deniyorum , sonra olmaz ise tüp olacak, çok yorgunluk artık
Aile hekimine verdim canım yarın çıkarTest yaptırdın mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?