Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba. İlk kez yorum yazıyorum. Şu sayfaya kadar tüm yorumlarınızı okudum. Sizleri tanıyor gibi oldum, sizinle sevindim, sizinle üzüldüm. Ben de aşılama sürecinden geçiyorum. Birincisi malesef olmadı. 25 kasımda yaptırmıştım. İkinci aşılamayı dün yaptırdık. Allah'tan hayırlısı bakalım..

Ayy hadi insallahh pozitif sonuç alırsın kuzum ya

Ayy hadi insallahh pozitif sonuç alırsın kuzum ya
Amin hepimiz pozitifleri görelim inşallah. Süreç zor gerçekten. İşlem bittikten sonra sedyede yatarken ağlamaya başladım. Bazılarının hemen ulaştığı şeye bizler ulaşmak için nasıl çabalıyoruz.. Rabbim çabamızı hayırla sonuçlandırsın..

Evett kesinlikle öyle Rabbim çok fazla.bekletmesin inşallahhh hayırla.sonuclansin

Amin.. senin yazdıklarını hep okudum canım. Sonucunu heyecanla bekliyorum valla kendim pozitif görmüş kadar sevineceğim yani o derece
Ayyy canımsın ya Allah razı olsun.
İnşallah görürüm güzel bir kan değeri ya , Rabbim isteyen herekese nasip etsin daha fazla.bekletmesin

Benim doktorum hiçbir açıklama yapmıyor sağolsun. Burda okudum hep, sperm değerleri hakkında falan bilgi vermişler. Bize sadece hangi gün geleceğimizi söylüyor bu işlerde moralin önemli olduğunu en iyi kendisinin bilmesi lazım aslında. O da çok sinir etti beni. Eğer bu sefer de tutmazsa doktor değiştirmeyi düşünüyorum. İyi bir doktora denk gelmek de çok önemli kesinlike.

Evettt kesinlikle öyle ben ilk gittiğim gün doktor sırf çok pozitif diye tercih ettim Gercekten motivasyon çok önemli bu dönemde . Halbuki dediğin givi onların daha iyi bilmesi lazım bu psikolojiyi ama işte senin aşılama.ne zaman

Dün oldu aşılama. Günler geçmez şimdi düşünmeyeceğim diyorum ama ister istemez düşünüyor insan. İlk aşılamada beklenen adet tarihinden bir gün erken adet olmuştum. Hiç ümitlenme fırsatım bile olmadı..

Ayy heyecanlı yaaa inşallah pozitif görürsün. Canimm , evet insan ister istemez düşünüyor ya

Geçen sefer bende sperm değerlerini sormayı unutmuşum bu sefer hem geçen ayın hem bu ayın sonuçlarını istedim.sperm değerleriyle ilgili benim doktorum da bi yorum yapmadı aşılama sırasında yumurtayı değerlendirdi sadece.onlar biz de herşeyi biliyormuşuz gibi düşünüyor çok fazla açıklama yapmıyorlar ama biz istiyoruz ki detaylı detaylı anlatıp bilgilendirsinler.geçen ay bana yüzde 15 demişti ihtimal bu ay 18 dedi aradaki farka bile sevindim.tüp bebekte yüzde 50 dedi

Onlar için rutin bir işlem tamam ama bizim için ilk sonuçta şöyle şöyle olacak, olmazsa şunu yaparız demek çok zor olmamalı. Bak sana yüzde bile vermiş ne güzel

Sizde sperm sonuçlarını vermediler mi . Medicana da tadayli sonuç verdiler 2 Aşılama dada bize ben ordan biliyorum ama bilmemek de iyi bi yerde her türlü stres iyi olunca beklentiye giriyorsun kötü gelince de zaten olmıycak stresiyle bekliyorsun

Bugün bizde tüp bebek icin konuscaz doktorla nasil bir yol izliycez . Yari tatilde antalya kampi var nasil olcak fikir almaya gidicez .elimde % 80 duruyor gonal f de .3. Aşılama mantıklı mi sizce kizlar

Bugün bizde tüp bebek icin konuscaz doktorla nasil bir yol izliycez . Yari tatilde antalya kampi var nasil olcak fikir almaya gidicez .elimde % 80 duruyor gonal f de .3. Aşılama mantıklı mi sizce kizlar
İlk aşılamada %15, ikincide %30, üçüncüde %45 tutma ihtimali var demişti doktor. Neye dayanarak söyledi bilmiyorum.. Ama zor bir karar gerçekten. Üçüncüyü de yaptırıp o süreçte yıpranmak da yorucu..

Benim doktorum 2.aşılamadan fazlasını önermiyoruz demişti ama belki benim yaşımdan dolayı öyle demiştir 37 yaşındayım 2.aşılamamı yaptırdım tutmadıysa tüp bebek denicem olasılık çok daha yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…