Bana da her aşılamada olasılık aynı dediİlk aşılamada %15, ikincide %30, üçüncüde %45 tutma ihtimali var demişti doktor. Neye dayanarak söyledi bilmiyorum.. Ama zor bir karar gerçekten. Üçüncüyü de yaptırıp o süreçte yıpranmak da yorucu..
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Neye göre bana öyle söyledi bilmiyorum. Doktorlar ne derse ona inanıyoruz.. Ben de ilk aşılama tutmayınca, olmayacaksa tüp bebeğe mi yönelmek lazım diye sormuştum. 36 yaşındayım ben de. Zaman kıymetli.. Ben öyle sorunca oranları söyledi işte bana. Ne diyeyim inşallah haklıdırBana da her aşılamada olasılık aynı dedi
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Canimm bence tüp bebek ,eğer tedavi olacaksan onu dene ama tabi doktorun daha iyi bilir.Bugün bizde tüp bebek icin konuscaz doktorla nasil bir yol izliycez . Yari tatilde antalya kampi var nasil olcak fikir almaya gidicez .elimde % 80 duruyor gonal f de .3. Aşılama mantıklı mi sizce kizlar
Bende test verdim 1.71 maalesef bu ayda hüsran. Ben bir süre birşey yapmiycam eşimin değerleri düşüktü oda son testte güzel.cikti olursa ne ala olmazsa artık tüp bebek onuda şuan düşünmüyoruz.insallah en kısa zamanda nasip olur kuzum
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Kuzumm yaptırdım kocaman negatif,1.71papatyamveben test yaptıracaktın bugün diye hatırlıyorum. Yaptırdın mı?
- 24 Ocak 2021
- 5.662
- 1
- 4.881
- 123
- 30
Canım hayırlısı olsun elbet bizimde olacak bir gün inşallahKuzumm yaptırdım kocaman negatif,1.71
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
İnsallahhh canımm, Rabbim daha fazla bekletmesinCanım hayırlısı olsun elbet bizimde olacak bir gün inşallah
Bizde bugün doktorla konuşmaya gittik şubata kadar erteledik kuzu O zaman tüp Bebek deniycez şubat da buralarda olurum 2 ay kendimiz deniycez. Sana da hayirlisi olsun kendiliğinden olur belli olmaz biras dinle sendeCanimm bence tüp bebek ,eğer tedavi olacaksan onu dene ama tabi doktorun daha iyi bilir.
Bende test verdim 1.71 maalesef bu ayda hüsran. Ben bir süre birşey yapmiycam eşimin değerleri düşüktü oda son testte güzel.cikti olursa ne ala olmazsa artık tüp bebek onuda şuan düşünmüyoruz.insallah en kısa zamanda nasip olur kuzum
3. Aşılamaya gerek yok dedi bana da şubatta tüpe gecicez insallahBenim doktorum 2.aşılamadan fazlasını önermiyoruz demişti ama belki benim yaşımdan dolayı öyle demiştir 37 yaşındayım 2.aşılamamı yaptırdım tutmadıysa tüp bebek denicem olasılık çok daha yüksek
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
İyi yaptın kuzum bende şuan bişey düşünmüyorum doktorumla konuscam ama eşimin değerleri de düzeldi kendimiz deneyelim.bir kaç ayda aynen ya bu süreç yordu beniBizde bugün doktorla konuşmaya gittik şubata kadar erteledik kuzu O zaman tüp Bebek deniycez şubat da buralarda olurum 2 ay kendimiz deniycez. Sana da hayirlisi olsun kendiliğinden olur belli olmaz biras dinle sende
Yaa çok üzüldüm.. Allah'tan hayırlısı tabi. Hani dua ettiğimizde Allah kabul etmiyorsa daha güzelini vermek içindir deniliyor ya, inşallah sende de öyle olur canım.. inşallah bu günleri gülerek hatırlarsın..Kuzumm yaptırdım kocaman negatif,1.71
Belirsizliktense yolu çizmek daha iyi. Hakkında hayırlısı olsun. İnşallah şubattan önce kendiliğinden olurBizde bugün doktorla konuşmaya gittik şubata kadar erteledik kuzu O zaman tüp Bebek deniycez şubat da buralarda olurum 2 ay kendimiz deniycez. Sana da hayirlisi olsun kendiliğinden olur belli olmaz biras dinle sende
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
Evet kuzum yaaa , Rabbim.geciktiriyorsa güzelleştiriyordur inşallah yaYaa çok üzüldüm.. Allah'tan hayırlısı tabi. Hani dua ettiğimizde Allah kabul etmiyorsa daha güzelini vermek içindir deniliyor ya, inşallah sende de öyle olur canım.. inşallah bu günleri gülerek hatırlarsın..
- 20 Kasım 2019
- 878
- 801
- 53
- 45
kızlar merhaba nasılsınız,
papatyamveben üzüldüm kuzum ama inşallah gelecek bebişin sabır ve güç olsun yeterki,
birde kızlar ben bir yöntem deneyeceğim, bir kaç ay biraz böyle yapcam inşallah böyle pozitif sonuç olur, olmaz ise o zaman tüp bebeğe geçiş yapacağım
yapacağım yöntemde (bir tanıdığım yapmış uğraşmış da hamile kalmış, onu demesi ile) bir diyetisyen var , genel kan tahlli yaptırıp gidiyorsun , haftalık kontrollerini yapıyor ve verdiği şeyleri tüketcem o şekilde bir deneyeceğim
papatyamveben üzüldüm kuzum ama inşallah gelecek bebişin sabır ve güç olsun yeterki,
birde kızlar ben bir yöntem deneyeceğim, bir kaç ay biraz böyle yapcam inşallah böyle pozitif sonuç olur, olmaz ise o zaman tüp bebeğe geçiş yapacağım
yapacağım yöntemde (bir tanıdığım yapmış uğraşmış da hamile kalmış, onu demesi ile) bir diyetisyen var , genel kan tahlli yaptırıp gidiyorsun , haftalık kontrollerini yapıyor ve verdiği şeyleri tüketcem o şekilde bir deneyeceğim
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
cok sukur canm sen nasılsın , ne yapalım basladık yenıden :) umarım 2022 ugurlı gelır hepımıze .kızlar merhaba nasılsınız,
dene bakalım kuzum ınsan herseyı denemek ıstıyor bu donemde valla
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
hadı hayırlı olsun canım ınsallaahh Rabbım gonlundekını nasıp etsınBende 1 saat once asilamadan ciktim insallah rabbim yuzumuzu guldurur
Amin kuzum rabbim isteyen herkesin gonlundekini versinhadı hayırlı olsun canım ınsallaahh Rabbım gonlundekını nasıp etsın
Bende ovulasyon kitlerim var onunla deniycem ebru ceylandan almıştım. Senin beslenme tekniğini duymuştum Insallah iyi gelirkızlar merhaba nasılsınız,
- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
AMıınnnn amınnnnn cok amınnnAmin kuzum rabbim isteyen herkesin gonlundekini versin