• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Onu bende duydum takviye besinler var içinde birde inanmak yani aslında yöntem bilindik hep duyduğumuz şeyler
Evet öyle hatta araştırınca faha olumlu düşünmeye başladım negatiflerden uzaklaşıyorum mümkün olduğunca.. ama doktorun konuşma tarzı bana bi itici geldi ondan heralde 🤭

Kızlar test yaptım negatif aşılamanın 12.günü bugün adet ağrılarım başladı 15.gün adet oluyorum normalde, daha vakti zamanı var sanırım hâyırlısı olsun hepimiz hakkında 🤲

IMG_20211130_070610-min.jpg

Kızlar merhaba 😊 geçen ay asilamamdan negatif sonuç almıştım . Bu 3. Asilamam devlette de ard arda olan 2. Asilamam ilki özelde yapılmıştı bir yıl önce. Pcos hastasiyim adetlerim iki üç ayda bir oluyor. Yumurtam büyümüyor . Bu ay da aşılama oldum 22 Kasım da bugün 9.gunum kızlar üç gün bel ağrısı yaşadım çok fazla ve geçti dün akşam saat 10 da test yaptm silik çizgi çıktı bu sabah da ilk idrarım ile yaptım ve bir kaç gündür ilacın etkisi in geçmesi için bekliyorum sizlerde bakar mısınız bir önceki asilamam da sizlere yine resim atmıştım bu topige normalde bu günlerde geçen ay çok çok silik çıkmıştı . Sizce ilaç etkisi mıdır ? 🙄 Üstteki dün akşam ki testim alttaki bugün sabah olan testim 🤔🙄 iGNE ETKİSİ OLSA KOYULAŞMAZDI DAHA DA SİLİK ÇIKARDI DEGİLMİ ?

Inşallah vardır canım ben 10 gün yaptım böyle seninki gibi cıktı şuan hamileyim 21 gündür cuma günü ultrasyona gidecem kese için sende 12 çi günü kan ver canım inşallah vardır yaa😊🤲🤰

Ya inşallah bende hamileyimdir , normalde benmde 12. gün yani cuma kan vermem gerekiyor ama doktorum olmadığı için perşembe günü kan vermeye gidecegim hastahaneye. İnşallah güzerl haberlerim ile gelirim. Sizde inşallah saglıklı bir şekilde kucagınıza alırsıınız miniginizi 🤲

Inşallah vardır canım ben 10 gün yaptım böyle seninki gibi cıktı şuan hamileyim 21 gündür cuma günü ultrasyona gidecem kese için sende 12 çi günü kan ver canım inşallah vardır yaa😊🤲🤰
ya maşallaaahh annesi, Allah saglıkla kavustursun

Ya inşallah bende hamileyimdir , normalde benmde 12. gün yani cuma kan vermem gerekiyor ama doktorum olmadığı için perşembe günü kan vermeye gidecegim hastahaneye. İnşallah güzerl haberlerim ile gelirim. Sizde inşallah saglıklı bir şekilde kucagınıza alırsıınız miniginizi 🤲
ınsallaaahh bebegın senınledır canım

Benim sonuç negatif çıktı kızlar hala adet de olmadım.adet olunca gidicem doktora belki direk tüp yaptırırm doktor ne dicek bakalım ona göre

Back