Hayır canım yaptık 2 yumurtayla ama nasip değilmişTedavin yarim mı kaldı canım o yüzden mi olmadı
Benim 15. Gün bugünKaç gün oldu aşılamanın
Bize de haber ver inşallah güzel haberler olurBende bugün kan vericem hala adet olmadım çok gerginim bakalım
Evet öyle hatta araştırınca faha olumlu düşünmeye başladım negatiflerden uzaklaşıyorum mümkün olduğunca.. ama doktorun konuşma tarzı bana bi itici geldi ondan heraldeOnu bende duydum takviye besinler var içinde birde inanmak yani aslında yöntem bilindik hep duyduğumuz şeyler
Sonucun belli oldu mu canimBende bugün kan vericem hala adet olmadım çok gerginim bakalım
Kan verdim beklemedeyimSonucun belli oldu mu canim
sonuç çıktı mı canımKan verdim beklemedeyim
Inşallah vardır canım ben 10 gün yaptım böyle seninki gibi cıktı şuan hamileyim 21 gündür cuma günü ultrasyona gidecem kese için sende 12 çi günü kan ver canım inşallah vardır yaa
ya maşallaaahh annesi, Allah saglıkla kavustursunInşallah vardır canım ben 10 gün yaptım böyle seninki gibi cıktı şuan hamileyim 21 gündür cuma günü ultrasyona gidecem kese için sende 12 çi günü kan ver canım inşallah vardır yaa
ınsallaaahh bebegın senınledır canımYa inşallah bende hamileyimdir , normalde benmde 12. gün yani cuma kan vermem gerekiyor ama doktorum olmadığı için perşembe günü kan vermeye gidecegim hastahaneye. İnşallah güzerl haberlerim ile gelirim. Sizde inşallah saglıklı bir şekilde kucagınıza alırsıınız miniginizi
hayırlısı olsun ınsallah hakkında, en kısa zamanda nasıp olsunBenim sonuç negatif çıktı kızlar hala adet de olmadım.adet olunca gidicem doktora belki direk tüp yaptırırm doktor ne dicek bakalım ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?