Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Doktor 15.gün ver demişti yarın 15 olacak.ama karın ağrım var o yüzden bekliyorum boşuna gidip uğraşmayım diye yarın veririrm ama adet olmazsam

Bende bugun 17.günüm de regl oldum tamamen elendim artık inşaAllah önümüzdeki aylarda güzel haberler alırız

Ben de elendim kızlar. Totem yapmıştım hiç bakmıycam düşünmiycem diye cidden düşünmedim çabuk geçti zaman ama olmadı işte. Ağlayıp iyice üzüldükten sonra artık nasip böyleymiş diyip beklemek düşüyor. Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın

Kızlar hepinizin adına üzüldüm.. ben de bugün toparladım kendimi hayat işler güçler devam ediyor.. bi de aşılamanın oranı cidden düşük ya okumuştum ama burda daha çok farkettim.. bu arada mfk yöntemi diye bişey aniden meşhur oldu kasım ayından önce buna dair bişey yokken aniden yayıldı.. sizin düşünceniz neler bi yandan aklıma yatıyor bi yandan da pazarlamaya çalıştığı ürünler var diye mantıklı gelmiyor

Onu bende duydum takviye besinler var içinde birde inanmak yani aslında yöntem bilindik hep duyduğumuz şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…