Amin canım inşallah hepimizehayırlısı olsun inşallalahhh en kısa zamanda nasıp olur
Benim de 14. Gün bugün adet olurum her
Adeti belirtileri var mıBenim de 14. Gün bugün adet olurum heralde
Yarın 12.gün aşılamanın hiç bi belirtim yok 9.günden beri idrar testi yapıcam yarın sen ne durumdasın?Kızlar son durumunuz nedir acaba
Kan vermediniz mi?Benim de 14. Gün bugün adet olurum heralde
Ben senden sonra aşılama olmuştum ama senden önce adet oldum erken geldi bikaç gün ilaçlardan dolayı sanırımkızlar selam
yarın adet bekliyorum bakalım sonrasında neler olacak
benim normalde yarın olacak adet günüm bekliyorum bakalımBen senden sonra aşılama olmuştum ama senden önce adet oldum erken geldi bikaç gün ilaçlardan dolayı sanırım
Onu bende duydum takviye besinler var içinde birde inanmak yani aslında yöntem bilindik hep duyduğumuz şeylerKızlar hepinizin adına üzüldüm.. ben de bugün toparladım kendimi hayat işler güçler devam ediyor.. bi de aşılamanın oranı cidden düşük ya okumuştum ama burda daha çok farkettim.. bu arada mfk yöntemi diye bişey aniden meşhur oldu kasım ayından önce buna dair bişey yokken aniden yayıldı.. sizin düşünceniz neler bi yandan aklıma yatıyor bi yandan da pazarlamaya çalıştığı ürünler var diye mantıklı gelmiyor
Ya çok mutlu oldum senin adına darısı başımaKızlar kan tahlilim cıktı bugün aşılamanın 17 ci günü 644,8 cıktı çok mutluyum inşallah sizinde en kısa zaman da mutlu haberlerinizi alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?