Aminn inşallah canım hepimize nasip etsin rabbim de yüzümüz gülsün artikkınsallaaahh bebegın senınledır canım
ah ne zor ilk günkızlar bende elendim, adet oldum malesef
hiç deme canım, valla göz yaşım birikti biri dokunsa ağlayacam da başka şeylere odaklanmaya çalışıyorumah ne zor ilk gün
inşallaahhh en kısa zamanda nasip olur canım ya
haklısın bende ıkı gun ağlamıştım sonra kendıme geldım napalım umutla tekrar başlıyoruz mecburuzhiç deme canım, valla göz yaşım birikti biri dokunsa ağlayacam da başka şeylere odaklanmaya çalışıyorum
adetin 4. günü çağırdı beni de ben ne karar verecem bilemiyorum, yorgunum aslındahaklısın bende ıkı gun ağlamıştım sonra kendıme geldım napalım umutla tekrar başlıyoruz mecburuz
sakin kafayla düşün bugün kafan cok dolu olur. yarın daha saglıklı düşünürsün , sonrasında da doktorunla karar verirsiniz duruma inşallah hayırılısı olur , en kısa zamanda nasip oluradetin 4. günü çağırdı beni de ben ne karar verecem bilemiyorum, yorgunum aslında
evet dolu valla, doktora gidince ne olur fikrim bilmiyorum kisakin kafayla düşün bugün kafan cok dolu olur. yarın daha saglıklı düşünürsün , sonrasında da doktorunla karar verirsiniz duruma inşallah hayırılısı olur , en kısa zamanda nasip olur
evet dolu valla, doktora gidince ne olur fikrim bilmiyorum ki
Merhaba. Ben de izmirdeyim medicanada aşılama düşünüyorum. Doktorunuz kim?İnşallah hayırlısı :) izmirdeyim medicanaya gidiyorum ama doktorum tavmergen tüp bebek merkezinde yaptı aşılamamı
merhaba. hayırlı olsun hakkınızda. 2000 tl ücrete sperm yıkama vs her şey dahil mi? iğneli tedavi mi oldunuz hap mı kullandınız?Hayırlısı olsun inşallah tutmuştur :) aşılama 2000 tl mikroçip içinde 100 dolar aldılar ekstra. Bu arada hastane içinde olmuyor malesef başka bir merkezde yapıyorlar anlaşmalı. Siz ne kadara yaptırdınız
ben 2.ye başladım canım yarın kontrolüm var sanırım cumartesi olurum aşılamayıaralıkta aşılamaya başlayanlar kimler kızlar, ya da tüp bebeğe yönelenler
ayyyy haydi inşallah bu seferki olsun son olsun, sonra kucağın dolsun, AMİİİİİİNNNben 2.ye başladım canım yarın kontrolüm var sanırım cumartesi olurum aşılamayı
Insallah ben aralikda baslicam kasim ayinda rahim filminj falan bekledm cektrdim aralik 9 10 gbi baslicamaralıkta aşılamaya başlayanlar kimler kızlar, ya da tüp bebeğe yönelenler
rahim filminden sonra doğal yolla gebe kalma ihtimali çok artıyor. 1-2 ay doğal deneyin demedi mi doktorunuz?Insallah ben aralikda baslicam kasim ayinda rahim filminj falan bekledm cektrdim aralik 9 10 gbi baslicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?