Aşılama Kasım 2021 aşılama/ tüp bebek planlayanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Şuan medicanaya gidiyorum ama maddi anlamda zorlamasın diye şehir hastanesi nin iyi olduğunu duydum oyuzden sordum
Bence aşılama için özele o kadar para vermek yerine aşılamayı devlette olup olmazsa tüp bebek için özele para vermek daha mantıklı geliyo. Devlet hastanesi ile ozelin şöyle bir farkı var. 5 günden snra bir daha hormon ilacı yada iğnesi kullandirmiyo kendiliğinden yumurta büyüsün diye bekliyo ve bir kaç ilacı aynı ay kullanmiyo ama özel 5 gün snra ilaca rağmen yumurta büyümezse hadi üç günde su ilacı kullan diyo bı üstü iğne kullan büyüsün diyo gibi tek fark bu devlete aşılama için 150 TL'ye yakın bı ücret veriyorsunuz birde ilacınızi alıyorsunuz yani maddi anlamda sarsmiyo

Kızlar grupta hala benden başla beklemeye devam eden var mı?herkesin sonuçları belli oldu mu?
Ben hâlâ bekliyorum. Aşılamadan sonraki 14. günüm oldu birkaç gündür sabah uyandığımda adet sancısı oluyo sonra gün içinde geçiyo belimin ağrısı geçti iğne etkisiymiş demekki o şiddetli ağrı. Göğüslerimde doldu her adet öncesi olduğu gibi yani yakındır hasta olmam ümidim yoktu zaten hiç

Kızlar grupta hala benden başla beklemeye devam eden var mı?herkesin sonuçları belli oldu mu?
Ben bekliyorum canım bugün 12.günüm iğnede aşılamada 10.. Belirtilerim bitti düne kadar kasık ağrım çok oldu bugün sadece sızı gibi 1 2 bişey oldu o kadar adet öncesi gibi göğüslerim ağrımaya başladı dünde adetim yakındır diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Test yapmadım çünkü benim iğne etkisi 13.güne kadar devam ediyor malesef.. Ama pazartesi yapmayı planlıyorum doktorum salı kan ver demişti ama testte çıkmazsa hiç kan vermem adetimi beklerim gelmezse tekrar yaparım öyle veririm diye düşündüm hâyırlısı olsun hepimiz adına inşallah Sen ne durumdasın kaçıncı günündesin?

Peki devlet hastanesinde aşılama yaptırmak için tüp bebek gibi kriterler varmı yoksa herkes yaptırabiliyor mu

kızlar 6. günüme giriyorum aşılama sonrası. bacaklarım çok ağrıyor ya bunu yaşayan oldu mu?
sabah bacak ağrısına uyandım. bir de iştahım aşırı açıldı hayırlısı olsun artık

Benim de bugün 13. Günüm.iğne etkisi geçmiş midir test yapsam yoksa yarını mı beklesem bilemedim.bende adet ağrısı gibi ağrı giriyor ama geçiyor.sürekli oluyor bu.onun dışında kasıklarda batma oluyor ama çatlatma iğnesi de batma yapmıştı bana önceki kullanmalarımda.göğüs ağrım benim hamileyken hiç olmamıştı tam tersi adet olunca çok olur ama hiç yok.yani bende bilemedim.testi bugün mü yapsam yarın mı kararsız kaldım

Sen neden test yapmadın?benim 13. Gün yapsam iğne etkisi geçmiş midir bilemedim kararsızım

Aşılamanın 13.günü ovülasyonun 14.günündeyim normal gebelik testi yaptım negatif çıktı.normalde adetim öne gelir benim 27-26 günde bir olurum.şimdiye kadar olmam lazımdı eğer bugün de olmazsam yarın kan vereceğim

Hadi hayırlısı inşallah kanda güzel bı supriz çıkar ama normal testler adet geciktikten bı kaç gün sonra gosteriyo öncesini gostermiyo malesef

Kan en garantisi canım dediğin gibi yap hâyırlısı olsun inşallah

Bugün 12.gün lekelerden sonra adet oldum ben elendim kızlar..

Bende elendim malesef 14. günüm hasta oldum ve sancı perişan etti beni yarın hastaneye gidicem bakalım bu ay ikinciyi yapacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…