- 20 Kasım 2019
- 878
- 801
- 53
- 45
canımsın üzül hakkın ama çabuk toparlan, güce ihtiyacımız var bu süreçlerde çünküKızlar 0.1 çıktı artık bir süre kendimi toparlayıp tüp bebek deneyeceğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımsın üzül hakkın ama çabuk toparlan, güce ihtiyacımız var bu süreçlerde çünküKızlar 0.1 çıktı artık bir süre kendimi toparlayıp tüp bebek deneyeceğim
benim de yaştan rapor hakkım yok malesefBenim de rapor hakkım yok bir çocuğum olduğu için
Ben sosyal medya uygulamalarından bı bayan buldum özel hastanelerle çalışıyorlar galiba hangi sehirdeysen sana doktor söylüyor ve sana kendisi randevu alıp ücretsiz görüşme muayne ayarlıyor. Ve aracı yoluyla yapılan işlem fiyatları daha uygun oluyor. BNa tüp bebek 15 bin ddi ama aracimizdan dolayı 10 bin ve ilaç masrafın olur dedi. Bı çok kişi tüp bebek fiyatını söyleyince ben çok şaşırıyorum bu kadar mı pahalli diyeben mersindeyim
ayyy yok öyle şeylere girmem valla korkarım canım ya tanımadığım sosyal medyadan yok yokBen sosyal medya uygulamalarından bı bayan buldum özel hastanelerle çalışıyorlar galiba hangi sehirdeysen sana doktor söylüyor ve sana kendisi randevu alıp ücretsiz görüşme muayne ayarlıyor. Ve aracı yoluyla yapılan işlem fiyatları daha uygun oluyor. BNa tüp bebek 15 bin ddi ama aracimizdan dolayı 10 bin ve ilaç masrafın olur dedi. Bı çok kişi tüp bebek fiyatını söyleyince ben çok şaşırıyorum bu kadar mı pahalli diye
Surekli Ankara'da su doktor ucretsiz muayne Kıbrıs'ta su doktor ucretsiz muayne falan diye paylaşım yapılıyordu bende doktoru arastim snra ddm ki nasıl oluyo ücretsiz muayne falan hem reklam yapiyo hem yönlendirme ve gittim o doktora devlet hastanesi ne dediyse oda aynısını dedi ve başka özel doktorlara gitme gereği duymadmayyy yok öyle şeylere girmem valla korkarım canım ya tanımadığım sosyal medyadan yok yok
anladım canım, inşallah herşey güzel olurSurekli Ankara'da su doktor ucretsiz muayne Kıbrıs'ta su doktor ucretsiz muayne falan diye paylaşım yapılıyordu bende doktoru arastim snra ddm ki nasıl oluyo ücretsiz muayne falan hem reklam yapiyo hem yönlendirme ve gittim o doktora devlet hastanesi ne dediyse oda aynısını dedi ve başka özel doktorlara gitme gereği duymadm
Hepimiz için inşallahanladım canım, inşallah herşey güzel olur
inşallah vallahi, sen ankarada idin sanırım dimi, birde tüp e mi geçmiştin, btün konuşmaları aklımda tutamadımHepimiz için inşallah
Cok üzüldüm canım ya Rabbim inşallah en kısa sürede nasip etsinKızlar 0.1 çıktı artık bir süre kendimi toparlayıp tüp bebek deneyeceğim
Evet ankara'dayim tüpe geçmedim devlet hastanesi aşılama kararı aldı önce bı kaç aşılama yaptırcm tutmazsa hemen gidip tüp bebek için şansımi denerim diye düşünüyoruminşallah vallahi, sen ankarada idin sanırım dimi, birde tüp e mi geçmiştin, btün konuşmaları aklımda tutamadım
Anladım haydi inşallah olsunEvet ankara'dayim tüpe geçmedim devlet hastanesi aşılama kararı aldı önce bı kaç aşılama yaptırcm tutmazsa hemen gidip tüp bebek için şansımi denerim diye düşünüyorum
Yaaa geçmiş olsun canım, üzüldüm ama once senin sağlığın iyi olsun, vücudunu elverişli hale getir, bak şimdi ogrenmen iyi oldu ki iyileşip mis gibi inşallah tup bebekse hemen tutsun sonra kucaklar dolsun inşallahKızlar bugün benim 10.günüm ve leke görmeye başladım. Benim hep öyle olur adetten 5 gün önce leke gelir sonra sökülür.. yine öyle oldu 5 gün önce leke gelmeye başladı yine sökülecek.. moralim bozuldu ama bu da Allahtan. Aşılamadan sonra safra kesemde taş olduğunu öğrendim ameliyatlıkmış durumum.. aşılamadan sonra doktorumun kullan dediği vitamin vesile oldu öğrenmeme.. belki de böyle olması gerekiyordu. Önce safra kesesi ameliyatı olup sonrasında aşılamayla uğraşmadan direkt tüp bebek yapmayı düşünüyorum. Moralim bozulmadı desem yalan olur ama Allahtan umut kesilmez
Çok teşekkür ederim kesinlikle öyleYaaa geçmiş olsun canım, üzüldüm ama once senin sağlığın iyi olsun, vücudunu elverişli hale getir, bak şimdi ogrenmen iyi oldu ki iyileşip mis gibi inşallah tup bebekse hemen tutsun sonra kucaklar dolsun inşallah
Ankara da devlette sürecin nasil başladı nerden randevu aldın nasil Aşıla ma oldun anlatirmisin canimEvet ankara'dayim tüpe geçmedim devlet hastanesi aşılama kararı aldı önce bı kaç aşılama yaptırcm tutmazsa hemen gidip tüp bebek için şansımi denerim diye düşünüyorum
Çok geçmiş olsun canım, evet demekki nasip böyleymiş. Bozuluyor moral bende iki gün ağlamıştım kimyasal olduğunda ama sinra mecburen kendime geldim hayat devam ediyor yeniden deneriz Allah büyüktür sağlığın yerinde olsun herşey olurKızlar bugün benim 10.günüm ve leke görmeye başladım. Benim hep öyle olur adetten 5 gün önce leke gelir sonra sökülür.. yine öyle oldu 5 gün önce leke gelmeye başladı yine sökülecek.. moralim bozuldu ama bu da Allahtan. Aşılamadan sonra safra kesemde taş olduğunu öğrendim ameliyatlıkmış durumum.. aşılamadan sonra doktorumun kullan dediği vitamin vesile oldu öğrenmeme.. belki de böyle olması gerekiyordu. Önce safra kesesi ameliyatı olup sonrasında aşılamayla uğraşmadan direkt tüp bebek yapmayı düşünüyorum. Moralim bozulmadı desem yalan olur ama Allahtan umut kesilmez
Teşekkür ederim canım.. sürekli gözüm doluyor tutamıyorum kendimi. 1 hafta rapor almıştım pazartesi okula dönünce biraz zorlanacağım bu moralle. Bi kaç güne toparlanırım inşallahÇok geçmiş olsun canım, evet demekki nasip böyleymiş. Bozuluyor moral bende iki gün ağlamıştım kimyasal olduğunda ama sinra mecburen kendime geldim hayat devam ediyor yeniden deneriz Allah büyüktür sağlığın yerinde olsun herşey olur
Bende öyleydim cuma günü iş yerinde öğrendim eve geldim iki gün ağlamakla geçti insan umudu kırılınca çok duygusal oluyor. Aynen bir kaç güne insan kendine geliyor mecburen hayat devam ediyor inşallah en kısa zamanda nasip olur canımTeşekkür ederim canım.. sürekli gözüm doluyor tutamıyorum kendimi. 1 hafta rapor almıştım pazartesi okula dönünce biraz zorlanacağım bu moralle. Bi kaç güne toparlanırım inşallah