- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.639
- 248
kızlar malesef çok üzülüyoruz, ben 2. negatifide gördüm ama hal ve hareketlerimle şuursuz davrandığımı farkediyorum, sanırım üzüntümü çok bastırmaya çalışıyorum, felaket gülüyorum çeneme vurduacayip bir ağlama olayına giricem ama ne zaman bekliyorum
Birde kızlar toparlancaz napalım, bu toparlanma sürecinde nasıl bir beslenme yapsam bilenler neler yapıyor bilgi verin nolur
İnşallah hepimize❤Bende öyleydim cuma günü iş yerinde öğrendim eve geldim iki gün ağlamakla geçti insan umudu kırılınca çok duygusal oluyor. Aynen bir kaç güne insan kendine geliyor mecburen hayat devam ediyor inşallah en kısa zamanda nasip olur canım
bende beslenmeme dikkat ederek başlayayım bari, ne kadar erken başlarsam o kadar iyi ama karar veremiyorum, bir daha aşılama derse doktor direk tüp mü demeliyim, yaş 42 ya, maddi anlamda destek alacağım ailemde var, tıp fakültesinde tüp bebek merkezi ilaçlarla beraber 15 bin tl harcancağını söyledi, kafam çok karışık, aşılama yaptırır isem 3500 civarı bir parayı gene gözden çıkarmak mı, belki bunları düşündüğüm için ağlayamıyorum ama göz yaşım ucunda patladım patlayacamİnşallah bundan sonra pozitifi görürsün canım benim. Allah yardımcınız olsun sabrımızı arttırsın. İçine atmak da çok kötü gerçekten insan doluyor.
Ben şuan bol.yesillikli,yoğurt , süt,ceviz yumurta, muz, avakado, paketli gıdaları yemiyorum,çay kahve içmiyorum sadece hafta bir iki Türk kahvesi.bakalim inşallah herşey çok güzel olur Allah'ım büyüktür
Bazı doktorlar bi kaç kere aşılamamanın toplam maliyetinin tüp bebekle aynı olduğunu söylüyor. Benim aşılamam beklediğimden daha masraflı oldu bi kaç güne iğne biter derken kutu kutu kullanmak zorunda kaldım. İyice düşünmek lazım ya eşin ne diyorbende beslenmeme dikkat ederek başlayayım bari, ne kadar erken başlarsam o kadar iyi ama karar veremiyorum, bir daha aşılama derse doktor direk tüp mü demeliyim, yaş 42 ya, maddi anlamda destek alacağım ailemde var, tıp fakültesinde tüp bebek merkezi ilaçlarla beraber 15 bin tl harcancağını söyledi, kafam çok karışık, aşılama yaptırır isem 3500 civarı bir parayı gene gözden çıkarmak mı, belki bunları düşündüğüm için ağlayamıyorum ama göz yaşım ucunda patladım patlayacam
Ben sağlıklı beslenmeye dikkat etmeyle başlicam son 2 aydır işteki stres ve bebekle ilgili stres derken çok saçma beslendimkızlar malesef çok üzülüyoruz, ben 2. negatifide gördüm ama hal ve hareketlerimle şuursuz davrandığımı farkediyorum, sanırım üzüntümü çok bastırmaya çalışıyorum, felaket gülüyorum çeneme vurduacayip bir ağlama olayına giricem ama ne zaman bekliyorum
Birde kızlar toparlancaz napalım, bu toparlanma sürecinde nasıl bir beslenme yapsam bilenler neler yapıyor bilgi verin nolur
Evet canım beslenme ile başlayalım , bence tüp bebek denemen daha iyi olur diye düşünüyorum doktoruna da danış tabiki . Rabbim hayirlisiyla nasip etsin daha fazla bekletmesin.bende beslenmeme dikkat ederek başlayayım bari, ne kadar erken başlarsam o kadar iyi ama karar veremiyorum, bir daha aşılama derse doktor direk tüp mü demeliyim, yaş 42 ya, maddi anlamda destek alacağım ailemde var, tıp fakültesinde tüp bebek merkezi ilaçlarla beraber 15 bin tl harcancağını söyledi, kafam çok karışık, aşılama yaptırır isem 3500 civarı bir parayı gene gözden çıkarmak mı, belki bunları düşündüğüm için ağlayamıyorum ama göz yaşım ucunda patladım patlayacam
canım benim geçmişimde çok aşılama ve çatlatma olduğu için tekrar tekrar aşılama çok yoruyor aslında ruhumu ama hep en büyük yanlış az maliyetle bitirelim bu işi düşüncesi ve evet aşılama sürecinde eğer yumurta istenen büyüklüğe ulaşmaz ise gene devam ediliyor iğneye ilaca, o da daha para harcama oluyor, doktor bu aşılamamda indrim hakkını kullandı da 3500 civarı harcandı, eğer indirim olmasa idi daha yükselirdi harcamam, yani şimdi gene yapılsa gene tutmasa tüp bebek neden yaptırmadım da ona harcamadım olurum sanırım , kafam çok çok karışık, eşim olmasa da olur kendini neden üzüyorsun diyor, birazda doktor tekrar aşılama derse gene mi baştan başlayıp aşılama olacak gibi dedi, beni kırmamak için pek ses etmiyor ama ikimizde yoruluyoruz aslındaBazı doktorlar bi kaç kere aşılamamanın toplam maliyetinin tüp bebekle aynı olduğunu söylüyor. Benim aşılamam beklediğimden daha masraflı oldu bi kaç güne iğne biter derken kutu kutu kullanmak zorunda kaldım. İyice düşünmek lazım ya eşin ne diyor
İnfertilite bolumune gittim çocuk istiyorum 1 yıldır olmuyor diye öncelik senden rahim filmi eşten de sprem örneği dediler o gün hemen eşim sperm örneğini verdi daha snra ben filmi çekindim Filmde perde var dedi poliklinik doktoru daha sonra 3 ve 21. Gün hormon testlerim yapıldı ve heyete gönderildim perdeden dolayı heyet baktı perde değil amaliyatlik bişey yok dedi seni aşılamaya yönlendirelim dediler daha snra adetin 2. Günü aşılama bolumune basladm bu ayın başında ama yumurtam büyümedigi için aşılama iptal oldu şimdi tekrar adeti bekliyorum tekrar aşılamaya başlamak içinAnkara da devlette sürecin nasil başladı nerden randevu aldın nasil Aşıla ma oldun anlatirmisin canim
doğru diyorsun, biraz ağlayıp içteki üzüntüyü atmak gerek ki daha güçlü başlamak için, bakalım tüp bebek konusunda daha ağır basıyor beynım ama doktora adetin 4. günü gideyimde ne diyecekEvet canım beslenme ile başlayalım , bence tüp bebek denemen daha iyi olur diye düşünüyorum doktoruna da danış tabiki . Rabbim hayirlisiyla nasip etsin daha fazla bekletmesin.
Kendini çok kasma ağlamak istiyorsan ağla ama kendini yıpratma bir iki gün sonra tekrar normal hayatına dön çünkü olan yine vücudumuza kendimize oluyor
ayy evet zaten sorun strese girme ile başlıyor aslında ama kendimizi de robotlaştırınca daha kötü oluyor aslında, her zamanki yaşantı da olup sadece kendimize az daha dikkat etme ile başlamak lazımBen sağlıklı beslenmeye dikkat etmeyle başlicam son 2 aydır işteki stres ve bebekle ilgili stres derken çok saçma beslendim
Evet doktorunla konuş bakalım o daha iyi bilirdoğru diyorsun, biraz ağlayıp içteki üzüntüyü atmak gerek ki daha güçlü başlamak için, bakalım tüp bebek konusunda daha ağır basıyor beynım ama doktora adetin 4. günü gideyimde ne diyecek
Herşey toplam ne kadar sürede aşılamaya geçelim dedi doktorlarİnfertilite bolumune gittim çocuk istiyorum 1 yıldır olmuyor diye öncelik senden rahim filmi eşten de sprem örneği dediler o gün hemen eşim sperm örneğini verdi daha snra ben filmi çekindim Filmde perde var dedi poliklinik doktoru daha sonra 3 ve 21. Gün hormon testlerim yapıldı ve heyete gönderildim perdeden dolayı heyet baktı perde değil amaliyatlik bişey yok dedi seni aşılamaya yönlendirelim dediler daha snra adetin 2. Günü aşılama bolumune basladm bu ayın başında ama yumurtam büyümedigi için aşılama iptal oldu şimdi tekrar adeti bekliyorum tekrar aşılamaya başlamak için
Rapor sadece ilaç ücreti için canım. Aşılama ücreti aynı raporla ilaçların yüzde 80ni devlet karşılıyorKızlar bugün kontrolden çıktım doktor size rapor cikartalim dedi. Ilaclarin %80 devlet ödeme yapcak. Rapor aşılama fiyatını etkiliyor mu. Birde tamamlayıcı sigortam var rapor etkiler mi
Tamamlayici sigortayı etkiliyor mu. Muaneleri sigorta karşılıyor duRapor sadece ilaç ücreti için canım. Aşılama ücreti aynı raporla ilaçların yüzde 80ni devlet karşılıyor
Herşey toplam ne kadar sürede aşılamaya geçelim dedi doktorlar
Ben rahim filmi için şanslıydım hemen randevu alabildim ama kan tahlilleri falan 1.5 ayda falan hepsi bitti çünkü her yapılan işlemde adetin ikinci gününü bekle diyorlar o yüzden uzuyo birazHerşey toplam ne kadar sürede aşılamaya geçelim dedi doktorlar
Geçmişinde çok aşılama yaptırmışsın zaten bence tekrar aşılamaya girme direk tüp bebek dene. Ben de 2-3 ay ara verip tüp bebek denicem giden ömrümüzden gidiyo yaş daha fazla geçmeden bunu denemekte de fayda var. Ayrıca bir kez olsun ağla ben negatifi görünce akşama kadar ağladım ondan sonraki günde ağladımcanım benim geçmişimde çok aşılama ve çatlatma olduğu için tekrar tekrar aşılama çok yoruyor aslında ruhumu ama hep en büyük yanlış az maliyetle bitirelim bu işi düşüncesi ve evet aşılama sürecinde eğer yumurta istenen büyüklüğe ulaşmaz ise gene devam ediliyor iğneye ilaca, o da daha para harcama oluyor, doktor bu aşılamamda indrim hakkını kullandı da 3500 civarı harcandı, eğer indirim olmasa idi daha yükselirdi harcamam, yani şimdi gene yapılsa gene tutmasa tüp bebek neden yaptırmadım da ona harcamadım olurum sanırım , kafam çok çok karışık, eşim olmasa da olur kendini neden üzüyorsun diyor, birazda doktor tekrar aşılama derse gene mi baştan başlayıp aşılama olacak gibi dedi, beni kırmamak için pek ses etmiyor ama ikimizde yoruluyoruz aslında
Devlet Hastanesi'ne mi gidiyorsun sen yada gitmeyi mi dusunuyorsunKızlar bugün kontrolden çıktım doktor size rapor cikartalim dedi. Ilaclarin %80 devlet ödeme yapcak. Rapor aşılama fiyatını etkiliyor mu. Birde tamamlayıcı sigortam var rapor etkiler mi
evet canım toparlanmaktan başka çaremiz yok çünkü hayat devam ediyor, sağlık imkanlar güç el verdikçe yola devam inşallahGeçmişinde çok aşılama yaptırmışsın zaten bence tekrar aşılamaya girme direk tüp bebek dene. Ben de 2-3 ay ara verip tüp bebek denicem giden ömrümüzden gidiyo yaş daha fazla geçmeden bunu denemekte de fayda var. Ayrıca bir kez olsun ağla ben negatifi görünce akşama kadar ağladım ondan sonraki günde ağladımşimdi toparladım açtım müziğimi kendimi temizliğe verdim en güzel terapi önümüzdeki aylarda Rabbim bizlerede bi evlat nasip eder inşaAllah sabretmekten başka çaremiz yok Allah büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?