- 22 Mart 2016
- 169
- 102
- 23
- 42
Bence zamanını bekleBen dayanamayıp Cumartesi günü kan verecem bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence zamanını bekleBen dayanamayıp Cumartesi günü kan verecem bakalım
Benim 2. Gün embriyosu canım o yüzden yatiyorumÖylemi dedi doktor benim transferle birlikte 5. Gün 3 gün yattım şuan kalkıyorum bide malum illa ufak tefek iş yapıyorum ama benim doktorum normal hayatına dön demişti ama 3 gün ben yinede ıstırahat ettim acaba yatmalımıyım hala
Benim dördüncü gün embriyosu canım inşallah hayırlısı olur kaçıncı gün olduğu fark etmiyor Allah ol desin olsun inşallah isteyen herkesle birlikte bizedeAynı gün transferimiz canım. Ama sanirim senin 5. Gün embriyosu.
Ağır hiç bir iş yapma canım, uzanma, ağır kaldırma.bana 3-4 gün yatak istirahati dedi sonra ağır iş yapmadan günlük hayatına dönebilirsin dedi.Yani cnm örnek weriyorum ew temizliycem korkuyorum acaba biley olur mu vs ilkinde hemen normale dönmüştüm olmadı ya olmazsa diye korkuyorum gerçi ben ilkinde transfer yapıldığına bile inanmıyorum ama neyse hayırlısıyla hepimiz mutlu haberleri alalım inşallah zelgc senin ilk denemen mi cnm
Amin canım insallah.Anladım kuzum inşallah son olur hepimizin çok zor ya gerçekten beklemek en zoru gerçekten rabbim sesimizi duysun inşallah
Ben kimseyi takmıyorum. Sizde takmayın. Vakti gelince olucaktirKeşke hepimiz Ankara’da YADA aynı ilde olsaydık görüşür dün çünkü başına gelmeyen kimse bu durumda anlamıyo bence Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın
Bende 25 Kasımda transfer oldum. 2 embriyo transfer edildi ve ilk denemem. 6 Aralık'ta sonucumu alacağım ama zaman geçmiyor. Yarından itibaren evden çıkacağım. Evde durdukça hep olumsuz şeyler aklıma geliyor.Tüm bekleyenler pozitif sonuç alır inşallah.Merhaba bende 25 kasımda transfer oldum. İki embriyo transfer edildi beş aralığı heyecanla bekliyorum