• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım 2017 tüp bebek deneyenler....

Svd a ya soracaktım kaçıncı denemen diye
Canım benim ikinci denemem ilk transferde hamile kaldım ama 12. Hafta kontrolde kalp atışı durduğu için kaybettim :( inşallah bu sefer hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder rabbim hepimize
Bende 25 Kasımda transfer oldum. 2 embriyo transfer edildi ve ilk denemem. 6 Aralık'ta sonucumu alacağım ama zaman geçmiyor. Yarından itibaren evden çıkacağım. Evde durdukça hep olumsuz şeyler aklıma geliyor.Tüm bekleyenler pozitif sonuç alır inşallah.
Transferin hayırlı olsun canım seninde inşallah bana da iki embriyo transferi yapıldı. Arka arkaya pozitif sonuçlar almak nasip olur inşallah

Amin inşallah hepimiz burda Yaşar paylaşırız mutlulugumuzu hayırlısıyla

Ben crinone jel günde iki defa, 4 dega estrofem tablet, bir coraspin, bir clexane, folik asit, iki gün arayla progestan ampul, hafta da bir proluton depot ampul yaptırıyorum. Haftada bir climera bant değiştiriyorum

Kızlar tüpbebektwn önce neler yapmalı yunurta kalitesini arttırmak icin kür filan duydunuz mu? Ben ocakta düsünüyorum smdiden biraz hazırlık yapıyim diyorum. Bir de en fazla kac dmbriyo koyuluyor

Bende günde 2 defa crinone jel elevit aspirin folik asit ve estrofem tablet kullanıyorum günde bir defa hepsinden

Eylül41213 cnm ben ikisindede ilaç dışında ilave hiç bişey kullanmadım ilaçlar dışında sigara kullanıyorum azalttım sadece ama incir kürünün çok işe yaradığını duydum birinde 10 birinde 8 yumurta toplandı fakat Buda olmazsa inşallah olur tabi ama digerini 3 ay sonra deniycem ozaman bende incir kürünü deniycem

Embriyo yaşa bağlı 30 yaş altı tek üstü 2 en fazla 3 diye biliyorum fakat ben 27 yaşındayım ilkinde 1 bunda 3 tane 2si iyi 1 i normal derece 3 tane konuldu ama ben çok ısrar ettim doktora üç olması için oda sagolsun 3 tane koydu ama normalde tek yada en fazla iki koyması gerektiğini söyledi

Kızlar tüpbebektwn önce neler yapmalı yunurta kalitesini arttırmak icin kür filan duydunuz mu? Ben ocakta düsünüyorum smdiden biraz hazırlık yapıyim diyorum. Bir de en fazla kac dmbriyo koyuluyor
Selam canim , öncelikle sigara içiyorsaniz bırakmaya çalışin. Folik asite başla hemen hatta eşinede içir hergun. Rahim filmi çektir mutlaka hatta histereskopi yaptır.kan testlerinizi yaptırın. Dahada onemlisi doktorunuzu cok iyi arastirin.Herşeyin hayirlisi olur insallah.

Embriyo yaşa bağlı 30 yaş altı tek üstü 2 en fazla 3 diye biliyorum fakat ben 27 yaşındayım ilkinde 1 bunda 3 tane 2si iyi 1 i normal derece 3 tane konuldu ama ben çok ısrar ettim doktora üç olması için oda sagolsun 3 tane koydu ama normalde tek yada en fazla iki koyması gerektiğini söyledi
Doğru söylemiş . 35 ten sonra iki koyuyorlar benim bildiğim.35 in altında ve 3 denemen başarısız olursa iki koyuyorlar.

Bende günde 2 defa crinone jel elevit aspirin folik asit ve estrofem tablet kullanıyorum günde bir defa hepsinden
Bende protestan kapsül günde 4 kez kullanıyorum.imprly folik asit,omega,coraspirin ve dekort birer tane iciyorum.dekortu yedi gün içeceğim sonra bırakıcam.

Selam canim , öncelikle sigara içiyorsaniz bırakmaya çalışin. Folik asite başla hemen hatta eşinede içir hergun. Rahim filmi çektir mutlaka hatta histereskopi yaptır.kan testlerinizi yaptırın. Dahada onemlisi doktorunuzu cok iyi arastirin.Herşeyin hayirlisi olur insallah.
Selam aslında eşimde sıkıntı var benim rahim filmi ultrason herseyime bakıldı bende de prolaktin yükseliyor dostinex icince düsüyor o da engelliyomus diye okudum acaba tüpbebek sırasında da dostinex icirirler mi diğer türlü direk yükseliyor kür de denedim düşmedi

Selam aslında eşimde sıkıntı var benim rahim filmi ultrason herseyime bakıldı bende de prolaktin yükseliyor dostinex icince düsüyor o da engelliyomus diye okudum acaba tüpbebek sırasında da dostinex icirirler mi diğer türlü direk yükseliyor kür de denedim düşmedi
Valla canım doktoruna danışmadan ilaç kullanma. Nerde oturuyorsun?

Eylül41213 cnm ben ikisindede ilaç dışında ilave hiç bişey kullanmadım ilaçlar dışında sigara kullanıyorum azalttım sadece ama incir kürünün çok işe yaradığını duydum birinde 10 birinde 8 yumurta toplandı fakat Buda olmazsa inşallah olur tabi ama digerini 3 ay sonra deniycem ozaman bende incir kürünü deniycem
İncir kürü yapamıyorum ben prolaktin yüksekliği sıkıntım var yani süt koruması halk diliyle. Onu düşürmek icin dostinex iciyorum bırakınca cıkıyor. Folik asit icebilirim. İnşallah olur bu sefer sizin de . Acaba doktorunuz kim? Ben de rica etsem koyarmı ki bahceci güvenc hoca

Cnm ben ankaradayım op doktor irfan tarhana gidiyorum ama Bahçecinin çok iyi olduğunu duydum ve Ankara’ya yeni yeri açıldı bunda olmazsa bende oraya gitmeyi düşünüyorum amin inşallah Allah herkesin kucagını doldursun inşallah

Back