KASIM 2014 güzel haberler aldığımız bir ay olsun

İnşallah canım benimm.daha kan vermedim hala korkularim var inşallah bebeğim benledir dua edin hic belirti hissetmedim yaaa
İnşallah seninledir canım. Herkeste belirti olmuyormuş canım, senin de belki rahat bi hamilelik geçireceğinin belirtisidir. :)

Benimde bu ay tam on ay oluyor canım bir buçuk yıllık evliyim temmuzda iki yılım dolacak, bu ay ilk defa çatlatma iğnesi oldum bakalım, haftayı bekliyorum, test falan yapmayı düşünmüyorum, öyle daha da strese giriyorum inşallah benimde olur canım :) bütün isteyenlerin olur

yapma evet bekle canım.bak pozitifi gördük kandada çıktı ama beklemek bitmiyo.şimdi kese var mı derdi oluyo eken öğrenince de bunları bekliyoruz.

günaydınn uzun süredir grmiyorum kızlar naslsınız ben bu sabah doktora gittim sonunda doktor bana iltihapın var ve yumurtaların tembelm dedi ilaç verdi iltihap için adetliykende gidicemyumurtalar için vericek 2 ay sonra felan cocugun olur dedi bu tedaviyle eger olmassa eşine de bakıcaz dedi

Merhaba canım merak etme benim arkadaşıma da yumurtaların tembel dediler, klomen verdi 4. ay hamile kaldı. inşallah senin de öyle olur hemen hamile kalırsın canım

Merhaba canım merak etme benim arkadaşıma da yumurtaların tembel dediler, klomen verdi 4. ay hamile kaldı. inşallah senin de öyle olur hemen hamile kalırsın canım
inşallah ya peki acaba yumurtanın daha iyi çalışması için neler yemeliyim bu konuda bilgisi olan varmı ?

kimse takılmıyo artık heralde fasla buraya kimse cevap yazmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…