KASIM 2014 güzel haberler aldığımız bir ay olsun

merhaba arkadaşlar kasım banada uğurlu geldi şükür bat 10 kasım dı bu gün hem idrar hem kan testi yaptırdım şükür pozitif ikiside...rabbim hepinize nasip etsin...

Ayyyyyy ne güzel yaaaa çok sevindim... Hergün güzel bir haber alıyoruz bu aralar...
Allah sağlıkla kucağına nasip etsin...

Bu ay olmazsa aralik ayinda daha da davosa gelmem :))

Ayy inslh hepimiz kasımda kırmızısız oluruz bende Birbucuk yıldır oglusuma kardes ariyorum umarim butun isteyenlere banada nasip olur

Selam kizlar benimde bat 7 kasimdi gecikti 11 kasimda oldum malesef ama sunu soyliycem herseyde vardir bi hayir derler ya oyle suan kabakulak gecirdigimi ogrendimEger hamile olsaydim suan bebegimi bile aldirmak zorunda kalabilirdim. Allahim sen ne buyuksun

st: 37759456, member: 633867"]Selam kizlar benimde bat 7 kasimdi gecikti 11 kasimda oldum malesef ama sunu soyliycem herseyde vardir bi hayir derler ya oyle suan kabakulak gecirdigimi ogrendimEger hamile olsaydim suan bebegimi bile aldirmak zorunda kalabilirdim. Allahim sen ne buyuksun[/QUOTE]
Rabbim ne eylerse g

Rabbim ne eylerse g[/QUOTE]
Rabbim ne eylerse guzel eyler

Bu ay olmazsa aralik ayinda daha da davosa gelmem :))
inan bende işe yaradı aylardır forumları didik didik ediyordum ta ki doktora gittikten sonra bir karar verdik ocakda dnemelere başlarız yaza kadar deneriz yazın olmazsa tüp bebeğe geçeriz diyorduk ki böyle oldu..

Mrh.birsey sormak ustiyorum.gebelik bolumlerine girmedim yazmissin gecmesine baktim girmissin.yorumlarda yazmissin.acaba cok dahami sık giriyordunda seyrek girmeye basladin.bende cok kafaya takiyorum hep aklimda kk bos oldugum surece giriyorum ve aklimdan hic cikmiyor.bende girmemeyi dusunuyom artik sence nasil olur

hayır dirmedim gerçekten eylül ayında 29 eylülde miyom ameliyatı oldum ondan sonra zate doktor korun ma verdi bir ay korunduk ondan önce tabiki giriyordum ama ameliyattan sonra girmedim bence tarihlerine bak ve bu sürede hamile kaldım üç gündür yeniden giriş yaptım bundan eminim yorumlarım eski genelde

ve ben br yıldır falan bebek düşünüyorum ama ameliyat işi çıkınca bu düşüncemizden mecburen vaz geçtik ve girmedim hiç tesadüfen öğrendim hamile olduğumu da hiç şüphelenmedim bile çünkü doktor olmaz demişti eşimden dolayı bizde o yüzden korunmadık ocaktan sonra denemelere başlayacaktık yine olmazsa yaza tüp bebek yapacaktık

Evet nerdeyse 1 aydan fazla girmemissin.hem doktorun olmaz degisi hem kk girmeyince kafayi rahatlatmissin.zaten insanin umudu kalmadigi zaman kafasida rahatliyor ve hamile kaliyor.bende 36 yasidayim 1 yildir evliyim hamile kalamadim.gecen ay asilama yaptik tutmadi.esimin sayisi 23 cikti hareketleri yavas.ben bu ay sogan suyu ictim.boyle iste bakalim nasil kafamdan atacam kendimi rahatlatacam

Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.darisi basimuza insallah.bu arada miyomun rahminin icundemi disindamiydi kac cm di

Ay inşallah canım yaa o günleri görür müyüz ki
bence mutlu sona yaklaştık kuzucum.. benim bata kaldı 1 gün ama içimden regl olacağım geçiyor ishal olurdum olmadım biraz kabızlık başladı son günlerde.. aralık bizim olacak eminiiimm

bence mutlu sona yaklaştık kuzucum.. benim bata kaldı 1 gün ama içimden regl olacağım geçiyor ishal olurdum olmadım biraz kabızlık başladı son günlerde.. aralık bizim olacak eminiiimm
Ay inşallah canım ya bu ay benim olmadı ama senin olur inşlallah da aralık ayını beklemezsin, güzel haberlerini beklioyrum

Ay inşallah canım ya bu ay benim olmadı ama senin olur inşlallah da aralık ayını beklemezsin, güzel haberlerini beklioyrum
dün arkadaşımın ısrarıyla gebelik testi aldım negatifti cnmm olsa çıkardı herhalde hassas test değildi ama bence kırmızının eli kulağında yarın olucam garantii aralık bizim ayımızz

kızlarr birşey soracağım bat yarın ama ben bu ayda olmazsa doktora gideceğim. Adetin kaçıncı günü gidilmeli fikri/bilgisi olan varmıııı

Bende 2 gun once test yaptim idrar testi ikinci cizgi cok silik cikti adetime 3 gun var bir yildir çalışıyorum ama tık yoktu inslh vardir bebis benim gibi adetten önce test yapıp hamile olanvarmi arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…