- 8 Haziran 2009
- 2.182
- 1.969
- 448
- Konu Sahibi _kivircikk
-
merhaba arkadaşlar kasım banada uğurlu geldi şükür bat 10 kasım dı bu gün hem idrar hem kan testi yaptırdım şükür pozitif ikiside...rabbim hepinize nasip etsin...
benim geçti de bebiş yok, gecikti yine :SInşallah canım senin bat nezaman?
Teşekkür ederim canım çok saol darısı tüm isteyenlerinbaşınaAyyyyyy ne güzel yaaaa çok sevindim... Hergün güzel bir haber alıyoruz bu aralar...
Allah sağlıkla kucağına nasip etsin...
Anladım canım hayırlısı ama belli olmaz sonradan çıkabilirbenim geçti de bebiş yok, gecikti yine :S
amin inşallah ama biliyormusunuz belki kk bana kızacak ama ben bu süreçte hiç kk ya girmedim girsemde böylegebelik bölümlerine girmedim tamamen aklımdan çıksın diye ve öyle de oldu aklımdan çıktı ama şimdi hamileyim hala inanamıyorum rüya gibi..
Rabbim ne eylerse g[/QUOTE]st: 37759456, member: 633867"]Selam kizlar benimde bat 7 kasimdi gecikti 11 kasimda oldum malesef ama sunu soyliycem herseyde vardir bi hayir derler ya oyle suan kabakulak gecirdigimi ogrendimEger hamile olsaydim suan bebegimi bile aldirmak zorunda kalabilirdim. Allahim sen ne buyuksun
inan bende işe yaradı aylardır forumları didik didik ediyordum ta ki doktora gittikten sonra bir karar verdik ocakda dnemelere başlarız yaza kadar deneriz yazın olmazsa tüp bebeğe geçeriz diyorduk ki böyle oldu..Bu ay olmazsa aralik ayinda daha da davosa gelmem :))
Mrh.birsey sormak ustiyorum.gebelik bolumlerine girmedim yazmissin gecmesine baktim girmissin.yorumlarda yazmissin.acaba cok dahami sık giriyordunda seyrek girmeye basladin.bende cok kafaya takiyorum hep aklimda kk bos oldugum surece giriyorum ve aklimdan hic cikmiyor.bende girmemeyi dusunuyom artik sence nasil oluramin inşallah ama biliyormusunuz belki kk bana kızacak ama ben bu süreçte hiç kk ya girmedim girsemde böylegebelik bölümlerine girmedim tamamen aklımdan çıksın diye ve öyle de oldu aklımdan çıktı ama şimdi hamileyim hala inanamıyorum rüya gibi..
hayır dirmedim gerçekten eylül ayında 29 eylülde miyom ameliyatı oldum ondan sonra zate doktor korun ma verdi bir ay korunduk ondan önce tabiki giriyordum ama ameliyattan sonra girmedim bence tarihlerine bak ve bu sürede hamile kaldım üç gündür yeniden giriş yaptım bundan eminim yorumlarım eski geneldeMrh.birsey sormak ustiyorum.gebelik bolumlerine girmedim yazmissin gecmesine baktim girmissin.yorumlarda yazmissin.acaba cok dahami sık giriyordunda seyrek girmeye basladin.bende cok kafaya takiyorum hep aklimda kk bos oldugum surece giriyorum ve aklimdan hic cikmiyor.bende girmemeyi dusunuyom artik sence nasil olur
ve ben br yıldır falan bebek düşünüyorum ama ameliyat işi çıkınca bu düşüncemizden mecburen vaz geçtik ve girmedim hiç tesadüfen öğrendim hamile olduğumu da hiç şüphelenmedim bile çünkü doktor olmaz demişti eşimden dolayı bizde o yüzden korunmadık ocaktan sonra denemelere başlayacaktık yine olmazsa yaza tüp bebek yapacaktıkMrh.birsey sormak ustiyorum.gebelik bolumlerine girmedim yazmissin gecmesine baktim girmissin.yorumlarda yazmissin.acaba cok dahami sık giriyordunda seyrek girmeye basladin.bende cok kafaya takiyorum hep aklimda kk bos oldugum surece giriyorum ve aklimdan hic cikmiyor.bende girmemeyi dusunuyom artik sence nasil olur
Evet nerdeyse 1 aydan fazla girmemissin.hem doktorun olmaz degisi hem kk girmeyince kafayi rahatlatmissin.zaten insanin umudu kalmadigi zaman kafasida rahatliyor ve hamile kaliyor.bende 36 yasidayim 1 yildir evliyim hamile kalamadim.gecen ay asilama yaptik tutmadi.esimin sayisi 23 cikti hareketleri yavas.ben bu ay sogan suyu ictim.boyle iste bakalim nasil kafamdan atacam kendimi rahatlatacamve ben br yıldır falan bebek düşünüyorum ama ameliyat işi çıkınca bu düşüncemizden mecburen vaz geçtik ve girmedim hiç tesadüfen öğrendim hamile olduğumu da hiç şüphelenmedim bile çünkü doktor olmaz demişti eşimden dolayı bizde o yüzden korunmadık ocaktan sonra denemelere başlayacaktık yine olmazsa yaza tüp bebek yapacaktık
Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin.darisi basimuza insallah.bu arada miyomun rahminin icundemi disindamiydi kac cm dihayır dirmedim gerçekten eylül ayında 29 eylülde miyom ameliyatı oldum ondan sonra zate doktor korun ma verdi bir ay korunduk ondan önce tabiki giriyordum ama ameliyattan sonra girmedim bence tarihlerine bak ve bu sürede hamile kaldım üç gündür yeniden giriş yaptım bundan eminim yorumlarım eski genelde
bence mutlu sona yaklaştık kuzucum.. benim bata kaldı 1 gün ama içimden regl olacağım geçiyor ishal olurdum olmadım biraz kabızlık başladı son günlerde.. aralık bizim olacak eminiiimmAy inşallah canım yaa o günleri görür müyüz ki
Ay inşallah canım ya bu ay benim olmadı ama senin olur inşlallah da aralık ayını beklemezsin, güzel haberlerini beklioyrumbence mutlu sona yaklaştık kuzucum.. benim bata kaldı 1 gün ama içimden regl olacağım geçiyor ishal olurdum olmadım biraz kabızlık başladı son günlerde.. aralık bizim olacak eminiiimm
dün arkadaşımın ısrarıyla gebelik testi aldım negatifti cnmm olsa çıkardı herhalde
Ay inşallah canım ya bu ay benim olmadı ama senin olur inşlallah da aralık ayını beklemezsin, güzel haberlerini beklioyrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?