- 8 Haziran 2009
- 2.182
- 1.969
- 448
- Konu Sahibi _kivircikk
-
canım benimm hayırlısı olsunn.ne kadardır bekliyosunn..
inşALALH CANIM İNŞallah..kızın tüp bebekle mi olmuştu..ben sanki seni bal tarçın çörek otu topiğinde görmüştümm ..kızın var diye hatırladım ama sen demeden soramadım..resimdeki sen ve kızın mı..Aslında ben kızımdan sonra doğru dürüst hiç korunmadım ama bu yıl başından itibaren önce kendi takiplerim sonra yumurta takipleri, çatlatma falan derken sanırım 10 ay oldu... Yine tüp bebek yolculuğuna çıkacağım Aralık da inşallah vesile olurda kavuşurum bebeğime..
inşALALH CANIM İNŞallah..kızın tüp bebekle mi olmuştu..ben sanki seni bal tarçın çörek otu topiğinde görmüştümm ..kızın var diye hatırladım ama sen demeden soramadım..resimdeki sen ve kızın mı..
oy maşALLAHH KIZIN ÇOK TATLI İMİŞ..YERİM EN GÜZELLİĞİ..KARIŞTIRDIM O ZAman..evet aynuı geminin yolcularıyız..Evet resimdeki biziz :) bal tarçın çörek otu topiğinde hiç olmadım belki benzettin yada karıştırdın herhalde... Neyse nasılsa hepimiz aynı geminin yolcularıyız
inşallah canımm allah burdaki tüm isteyen arkadaşlarımıza nasip etsin AMİNİnşallah bir an evvel hamile kalırsın canım
Amin canım inşallahinşallah canımm allah burdaki tüm isteyen arkadaşlarımıza nasip etsin AMİN
beklemek beklemek beklemeeekkk ne zormuş kızlarr... Allah herhalde bebişlerimizin kıymetini bilelim diye sabırla beklememizi istiyorAmin canım inşallah
Beklemek gerçekten çok zor erken gebelik testi mi alsambeklemek beklemek beklemeeekkk ne zormuş kızlarr... Allah herhalde bebişlerimizin kıymetini bilelim diye sabırla beklememizi istiyor
Gerçekten çok zor günlerin geçmesini beklemek inşallah bu bekleyişimizin sonu güzel olurbeklemek beklemek beklemeeekkk ne zormuş kızlarr... Allah herhalde bebişlerimizin kıymetini bilelim diye sabırla beklememizi istiyor
beklediğim tarihten iki gün önce hastalandım. Ben bu ay pas geçerim kızlar, size kolay gelsin..
AMİNinşallah canımm allah burdaki tüm isteyen arkadaşlarımıza nasip etsin AMİN
İnşallah olur cnm benim :) bizde çok uğraştık ama oldu :)
1 - 1,5 aydır. özel bir şey yiyecek tarzda uyglamadım. daha yeni yani 2 gün test yaptım pozitif çıktı tabi bide kan testine gideceğim
12 KASIMNick .................................. BAT
@bukettimm ....................... 1 Kasım
@_Duygu ............................ 4 Kasım
@nazenin13 ........................ 4 Kasım
@pinoss .............................. 4 Kasım
@kimdedii …………….....…… 4 Kasım
@kizancik …………….........…. 5 Kasım
@mine_burcu ..................... 6 Kasım
@persa33 ............................ 6 Kasım
@bitli_rapunzel .................. 9 Kasım
@mercimeque ..................... 9 Kasım
@tarim06 .......................... 10 Kasım
@burcuu11 ......................... 10 Kasım
@amanda29 ...................... 10 Kasım
@lel ……………………........…. 12 Kasım
@Akasya ............................ 15 Kasım
@yasy ……………….........….. 16 Kasım
zeynepce90 .................... 18 Kasım
@secido ………...........……… 21 Kasım
ekleriz tabi isteyen bizimle beraber takip etmek isteyen herkesi ekleriz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?