- 16 Haziran 2014
- 225
- 153
- 333
- Konu Sahibi _kivircikk
-
Benimde Kasım 1 canım inş hamis oluruz iki aydır deniyoruz olmuyor kizimda ilk aydan tutmustuKasıma transfer olan arkadaşlar buyrun kasımı beraber bekleyelim.
Kasım ayı bizim ayımız olsun.
Benim yaşım 31 2,5 yıldır evliyim ve 14 aydır bebiş istiyoruz henüz gelen yok BAT 4 Kasım
Nick .................................. BAT
_kivircikk .......................... 4 Kasım
kızlar bişey sorucam benim yumurtamın biri çatlatma iğnesi vurulduğun için reaksiyon vermiş ve cuma günü 77 mmdi. Doktor ağır kaldırma, ağır iş yapma falan dedi. Küçülmesini beklicez dedi. ben şimdi korkuyorum bişey olur mu diye. ya da ne olabilir onu da bilmiyorum. :S
Inşallah bende yarın öğrencem hayirlisiKasıma transfer olan arkadaşlar buyrun kasımı beraber bekleyelim.
Kasım ayı bizim ayımız olsun.
Benim yaşım 31 2,5 yıldır evliyim ve 14 aydır bebiş istiyoruz henüz gelen yok BAT 4 Kasım
_kivircikk .......................... 4 Kasım
canım siz mi ekliyorsunuz?@ayayyy teşekkür ederim :)
@bukettimm ......................1 Kasım
@_Duygu .......................... 4 Kasım
ayayyy ............................ 12 Kasım
haklısın canım dua edelim birbirimize :)batı eklediğin için sağol canımNick .................................. BAT
@bukettimm ......................1 Kasım
@_Duygu .......................... 4 Kasım
nazenin13 ...............................4 Kasım
ayayyy ............................ 12 Kasım
nazenin13 acele etme okadar, hemen olmayabiliyo diye düşün, ben 15 aydır deniyorum, bebek düşünmeye başlayınca hemen olucak sanıyodum, öyle olmuyomuş
Kızlar ben yumurtlama günümü 15 17 ekim saniodum bugün ultrasona girdim dünden beri başlamış yumurtlamam yani nezmn olcagi kesin degil iki aydır ole denioduk tutmuyodu belki yumurtlama gününü tutturqmioduk
27 gün cnm hiç sasmaz iki gün önce kasık agrisiyla acilen kaldirildim üniversite hastanesinde 24 saat baktılar kistin var patlamis dediler nerdeyse ameliyat etceklerdi beni ama ben onlara guvenmedim bu sabah kendi doktoruma gittim megersem onların kist die gördüğü yumurtlama donemimmis ve catlamak uzereymis yumurtam oymus hahahaCnm kaç günde bi oluyosun adet
Kızlar ben yumurtlama günümü 15 17 ekim saniodum bugün ultrasona girdim dünden beri başlamış yumurtlamam yani nezmn olcagi kesin degil iki aydır ole denioduk tutmuyodu belki yumurtlama gününü tutturqmioduk
CNM ben çok üstlenmek istemiyorum övüyor testi falan ne zmn nasip ozmn gelsin psikolojim bozuluyor aklima taktikcaovulasyon testi kullan sen de oradan düzenli yaptığın zaman yumurtlama zamanını tahmin edebiliyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?