• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM 2014 güzel haberler aldığımız bir ay olsun

Kasıma transfer olan arkadaşlar buyrun kasımı beraber bekleyelim.
Kasım ayı bizim ayımız olsun.
Benim yaşım 31 2,5 yıldır evliyim ve 14 aydır bebiş istiyoruz henüz gelen yok BAT 4 Kasım

Nick .................................. BAT
_kivircikk _kivircikk .......................... 4 Kasım :nazar:
Benimde Kasım 1 canım inş hamis oluruz iki aydır deniyoruz olmuyor kizimda ilk aydan tutmustu

kızlar bişey sorucam benim yumurtamın biri çatlatma iğnesi vurulduğun için reaksiyon vermiş ve cuma günü 77 mmdi. Doktor ağır kaldırma, ağır iş yapma falan dedi. Küçülmesini beklicez dedi. ben şimdi korkuyorum bişey olur mu diye. ya da ne olabilir onu da bilmiyorum. :S

Kızlar bende de ekim ayında yumurtlama olmamış ve hala regl olmayı bekliyorum :( 5 gün geçti, sanırım yumurtlama olmadığından gecikti böyle :( kasım ayı için tahmini bat ım 12 kasım. Hepimiz güzel haberler alalım en kısa zamanda inşallah :)

kızlar bişey sorucam benim yumurtamın biri çatlatma iğnesi vurulduğun için reaksiyon vermiş ve cuma günü 77 mmdi. Doktor ağır kaldırma, ağır iş yapma falan dedi. Küçülmesini beklicez dedi. ben şimdi korkuyorum bişey olur mu diye. ya da ne olabilir onu da bilmiyorum. :S

Hiç bir fikrim yok internetten araştırdınızmı? Korkmayın inşallah olumsuz bişey olmayacak

Kasıma transfer olan arkadaşlar buyrun kasımı beraber bekleyelim.
Kasım ayı bizim ayımız olsun.
Benim yaşım 31 2,5 yıldır evliyim ve 14 aydır bebiş istiyoruz henüz gelen yok BAT 4 Kasım

_kivircikk _kivircikk .......................... 4 Kasım :nazar:
Inşallah bende yarın öğrencem hayirlisi

kızlar benim yaş 29. 14 aylık evliyim.1 aydır korunmuyoruz.geçen ay tahmini yuurtlama günümüzde ilşkiye girdik.olmadı :(
bu ay testle takip edicem.ama hiç umudum yok.durmadan ağlıyorum.anlamadım. BAT:4 KASIM.

@bukettimm ......................1 Kasım:nazar:
@_Duygu
.......................... 4 Kasım :nazar:
nazenin13 nazenin13 ...............................4 Kasım:nazar:
ayayyy ayayyy ............................ 12 Kasım :nazar:

nazenin13 nazenin13 acele etme okadar, hemen olmayabiliyo diye düşün, ben 15 aydır deniyorum, bebek düşünmeye başlayınca hemen olucak sanıyodum, öyle olmuyomuş
haklısın canım dua edelim birbirimize :)batı eklediğin için sağol canım

Kızlar ben yumurtlama günümü 15 17 ekim saniodum bugün ultrasona girdim dünden beri başlamış yumurtlamam yani nezmn olcagi kesin degil iki aydır ole denioduk tutmuyodu belki yumurtlama gününü tutturqmioduk

Cnm kaç günde bi oluyosun adet
27 gün cnm hiç sasmaz iki gün önce kasık agrisiyla acilen kaldirildim üniversite hastanesinde 24 saat baktılar kistin var patlamis dediler nerdeyse ameliyat etceklerdi beni ama ben onlara guvenmedim bu sabah kendi doktoruma gittim megersem onların kist die gördüğü yumurtlama donemimmis ve catlamak uzereymis yumurtam oymus hahaha

Merhaba :) 26 yaşındayım, 3 yıllık evliyim. 4 sene doğum kontrol hapı kullandım (rahim duvarı kalışlaşması yüzünden doktor verdi sonra da evlendim diye devam ettim) fakat duvar fazla inceldiği için bebeğim olmadı hapı bırakır bırakmaz. 6 ayda toparlanır dedi doktor. O altı ayın sonuna geldim artık. Umarım hepimiz kasımda güzel haber alırız, sağlıkla kucağımıza alıp mutlulukla büyütürüz :)

Bat 9 kasım

Kızlar ben yumurtlama günümü 15 17 ekim saniodum bugün ultrasona girdim dünden beri başlamış yumurtlamam yani nezmn olcagi kesin degil iki aydır ole denioduk tutmuyodu belki yumurtlama gününü tutturqmioduk

ovulasyon testi kullan sen de oradan düzenli yaptığın zaman yumurtlama zamanını tahmin edebiliyosun

ovulasyon testi kullan sen de oradan düzenli yaptığın zaman yumurtlama zamanını tahmin edebiliyosun
CNM ben çok üstlenmek istemiyorum övüyor testi falan ne zmn nasip ozmn gelsin psikolojim bozuluyor aklima taktikca

Back