Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ben bu ay yaptırmadım. rahim filmi çekildim tek tüpüm tıkalıydı.bu ay tekrarlattım iki tüpümde açık çıktı :) ma ben süt buharı yaptım gün ekisi oldu die düşünüyorum. adet olunca . aşılamaya başlıcaz inş..

İnsallah canım :) hiç korkma çok kolay bi işlem, benim tam yılbaşı günü belli olucak bakalım inşallah bana süpriz yapar :) sende yaz haberleşelim canım

Dun yapildi canim.sadece dun icin dinlen ertesi gun normal devam et dedi.anneme gldim ama yatirdilar burdada kaldirmiyo annemler.hayirlisiyla insallah tutar bizimde.

Dun yapildi canim.sadece dun icin dinlen ertesi gun normal devam et dedi.anneme gldim ama yatirdilar burdada kaldirmiyo annemler.hayirlisiyla insallah tutar bizimde.
Geçmiş oldun canım yat dinlen boş ver ben daha yatıyorum bugün 4. Gün arada geziyorum evde sonra yatıyorum, 2015 e bebişlerimizle gireriz inşallah :)

Geçmiş oldun canım yat dinlen boş ver ben daha yatıyorum bugün 4. Gün arada geziyorum evde sonra yatıyorum, 2015 e bebişlerimizle gireriz inşallah :)

İnsallah canim.bnde yatim en iyisi.yemek yemeye ve wc ye gitmeye kalkyorum bnde.kac gun yatcaksin.calismiyosun sanirim

İnsallah canim.bnde yatim en iyisi.yemek yemeye ve wc ye gitmeye kalkyorum bnde.kac gun yatcaksin.calismiyosun sanirim
Benim 4. Gün canım yatagın icinde oturuyorum yatıyorum saolsun eşim yapıyo her işimi kahvaltımı belli olana kadar yatarım heralde çalışmıyorum evdeyim sen çalışıyomusun :)

Nur ve carprenses nasilsiniz .sizleri merskimdan geldim bu siteye.isalla hersey cok guzel olacskkkk

Nur ve carprenses nasilsiniz .sizleri merskimdan geldim bu siteye.isalla hersey cok guzel olacskkkk
Tşk ederim iyiyim canım aşılamayı yaptırdım bekliyorum, hamilelerin duası kabul olurmuş dua et bize olurmu :) senin hamilelik nasıl geçiyo bi sorun yoktur inşallah :)

İnsallah canim.bnde yatim en iyisi

Cok sukur canim dun asilama yapildi otururm yatiyorum oyle iste.dua tek ihtiyacimiz.insallah seninde hamileligin iyi geciyordur.

Benim 4. Gün canım yatagın icinde oturuyorum yatıyorum saolsun eşim yapıyo her işimi kahvaltımı belli olana kadar yatarım heralde çalışmıyorum evdeyim sen çalışıyomusun :)

Bn calisiyorum ama ara verebilirim biraz.esim yatmami istemiyo iyice moda soktun kendini fln diyo.oturuyorum bi suredir.sol yumurtaligin oldugu yerde hafif agri gibi bisey oluyo.yada gazmi anlamadim

Bn calisiyorum ama ara verebilirim biraz.esim yatmami istemiyo iyice moda soktun kendini fln diyo.oturuyorum bi suredir.sol yumurtaligin oldugu yerde hafif agri gibi bisey oluyo.yada gazmi anlamadim
Gaz olabilir canım ilk günlerde o agrı oluyo kanama oldumu sende dün yapılırken

Kızlar bişy sorcm 8 aydır deniyrm ama gebe kalamadım sorunda yok bende aşılama İstyrm İstanbul'da Avrupa Yakasında özel hastane varmı bildiğiniz yada devlet hastasinde yaptıran varmı bi yol gösterin nolur özel hastanede pahalımı olur devlette uzunmu Sürer

Merhabalar:KK66: baştan sona okudum topiği çok içim ısındı buraya:KK66:)
Ayın 19unda aşılamam oldu .kistim vardı laparoskopiyle haziran ayında aldılar çok şükür şimdi temizim.2kre çatlatma iğnesi klomen tedavisi gördüm ama ıı olmadı.bu ay aşılama yaptık.gayet rahat geçti ağrı kanama olmadı.şimdi bekleyiş başladı.. Bende bi belirtide yok şimdilik sadece 2 gübdür midem yanıyor.bugün progestana başlıycam akşama.Allahım hakkımızDa hayırlısını nasip etsin
Bu arada ankaradan ben onur karabacakta yaptırdım

Merhabalar:KK66: baştan sona okudum topiği çok içim ısındı buraya:KK66:)
Ayın 19unda aşılamam oldu .kistim vardı laparoskopiyle haziran ayında aldılar çok şükür şimdi temizim.2kre çatlatma iğnesi klomen tedavisi gördüm ama ıı olmadı.bu ay aşılama yaptık.gayet rahat geçti ağrı kanama olmadı.şimdi bekleyiş başladı.. Bende bi belirtide yok şimdilik sadece 2 gübdür midem yanıyor.bugün progestana başlıycam akşama.Allahım hakkımızDa hayırlısını nasip etsin
Bu arada ankaradan ben onur karabacakta yaptırdım
Bende ayın 17 sinde yaptırdım inşallah hepimizinde bebişleri tutar bugün bacagında agrı varmı canım kasıktan aşagı dogru ? Benim 2 gün önce kasıgımdan aşagı agrımıştı bacag8m bugunde kasıgımda var agrı sadece

Amin canımm.arada kasık ağrım oluyor oda çok hafif bide 2gecedir wcye çıkıyorum normaldr olmazdı.vücudumuz bize oyunmu oynuyor ne:)

Back