- 22 Mayıs 2013
- 2.156
- 1.185
- 248
test yaptım pzitif çıktı. kan verdim.0,40. ertesi gün adet oldum.aşılamam negatif![]()
tatlım canın saolsun önümüzdeki ay yeniden deneyecek misin? yaş boy lkg verebilir misin listeyi guncelledik de.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
test yaptım pzitif çıktı. kan verdim.0,40. ertesi gün adet oldum.aşılamam negatif![]()
Hangi gun idrar testi yspmistin cnmtest yaptım pzitif çıktı. kan verdim.0,40. ertesi gün adet oldum.aşılamam negatif![]()
hayırlı olsun inşallah.benimde menogon kullananların hamile kaldığı dikkatimi çekmişti bende menogon kullandım sonuç pozitif allaha şükür.inşallah seninde öyle olurMrb kızlar bende kasım ayında aşılama için tedaviye başladım ama histeroskopi çekilince bu aya kaldı, listeye baktımda menegon kullananlar hamile kalmış inşallah darısı benim başıma bugün 7. İğnemi yaptırdım cuma günü kontrole gidecem haftayada aşılamam yapılır inşallah :)
İnşallah canım sen kaç gün kullandın ? Dozları ne kadardı? Ben 3 gün 150 yani 2 toz 1 su, geri kalan 5 günde 75 yani 1 su 1 toz bu akşam son olur inşallah yarın doktoruma gitcem bakcak eger istedigi boyuta gelmediyse devam ettirirhayırlı olsun inşallah.benimde menogon kullananların hamile kaldığı dikkatimi çekmişti bende menogon kullandım sonuç pozitif allaha şükür.inşallah seninde öyle olur![]()
ben sadece iki gün 75mg kullandım sonra hep 150mg yapıldı 10gün kullandım ben 12.gün aşılama yapıldıİnşallah canım sen kaç gün kullandın ? Dozları ne kadardı? Ben 3 gün 150 yani 2 toz 1 su, geri kalan 5 günde 75 yani 1 su 1 toz bu akşam son olur inşallah yarın doktoruma gitcem bakcak eger istedigi boyuta gelmediyse devam ettirir![]()
Allah saglıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin canım, benim yarın 10. Gün haftasonu kendiliginden çatlarsa diye korkuyorum heralde pazartesi yapılır aşılamam bakalım yarın ne diycek doktorumben sadece iki gün 75mg kullandım sonra hep 150mg yapıldı 10gün kullandım ben 12.gün aşılama yapıldı
amin canım allah sanada nasip etsin inşallah çatlamaz kendiliğindenAllah saglıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin canım, benim yarın 10. Gün haftasonu kendiliginden çatlarsa diye korkuyorum heralde pazartesi yapılır aşılamam bakalım yarın ne diycek doktorum
Aminnn İnşallah canım :)amin canım allah sanada nasip etsin inşallah çatlamaz kendiliğinden
Canim benim asilama 15.gun yapilmisti.kisiden kisiye gore degidiyor.20 gun de yapilanlar bile varArkadaslar doktor bu ay asilama deneyelim dedi.yumurta catlamasi 14.gun ama doktor bni 14.ve 16.gun gelcen dedi.catladiktan sonrami asilama yapilir.yumutta kendiliginden catlarsa iptalmi olucak.okudujlarima gore 12.gun asilama yapilmis cogu kisiye.off stresli isler
Canim benim asilama 15.gun yapilmisti.kisiden kisiye gore degidiyor.20 gun de yapilanlar bile var
canım benimde adetime 3 gün varken bende de ikinci çizgi silik çıkmıştı :)Kizlar sanirim hamileyim...biraz once idrar testi yaptim.silik ikinci cizgi belirdi hemen.adetime uc gun var. Cok heyecanliyim...
Saolcevabin icin ilk olunca aksilik cikicak diye korkuyorum.gunler gecsede sali olsa.
:) Ben tam 23 gün iğne oldum yumurta anca gelişti... Aşılamamda 26. gün yapıldı.
Benim ilk asilama tuttu.isallah seninde tutar.hic telas yapma bol bol dua etSaolcevabin icin ilk olunca aksilik cikicak diye korkuyorum.gunler gecsede sali olsa.
Bende simdi kan verdim.9 da sonucu alacağımcanım benimde adetime 3 gün varken bende de ikinci çizgi silik çıkmıştı :)
hadi bakalim Mujdeli haberi bekliyorum :)Bende simdi kan verdim.9 da sonucu alacağım
Benim ilk asilama tuttu.isallah seninde tutar.hic telas yapma bol bol dua et