Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım seni doktor yumurta takibine çagırmadımı? Ben bugün gittim ultrasonla bakıldı doktoruma gösterdim güzel pazartesi gel bidaha ultrason çektir bakalım dedi çarşamba yaparız heralde aşılamayı dedi adetimin 15. Günü oluyor yani

Adetin 14.ve 16.gunu cagirdi.bnm yumurtam normalde 14 te catliyo cok kotu sanci oluyoda ordan biliyorum.asilama yumurta catlamadan mi yapiliyo.catladiktan sonrami.

Kızlar elimde hiç kullanmadığım gonalf75 var, raporlu almıştım. Önceki tedavilerimde hiç kullanmadım, yeni tedavimdede kullanmazsam ihtiyacı olan birine uygun fiyata vermek istiyorum.duyurulur..

Adetin 14.ve 16.gunu cagirdi.bnm yumurtam normalde 14 te catliyo cok kotu sanci oluyoda ordan biliyorum.asilama yumurta catlamadan mi yapiliyo.catladiktan sonrami.
Bende tam bilmiyorum canım doktorum çarşamba yaparız heralde dedi dünle bugün ilişki önerdi eşinle birlikte olun diye sperm 3 gün kadar kaldıgı için kendisi çatlarsa bile içerdeki spermle döllensin diye sanırım

Arkadaslar bu cuma asilama yapalim dedi.asilamadan once cinsel perhiz kac gun dedi sizce 5 gun cokmu fazla.

Arkadaslar bu cuma asilama yapalim dedi.asilamadan once cinsel perhiz kac gun dedi sizce 5 gun cokmu fazla.
Benim yarın yapılcak aşılamam spermin 4. Günü olcak canım seninkide 5. Günse fazla deil ama 5 günden fazla olmasın aşılamadan önce ilişki söylemedimi doktorun?

İliski yasak dedi oncesinde gun demedi.cumada 5 gun oluyo.
Benim cuma cumartesi ilişkide bulunun dedi, dün sabah ultrasonla baktı 17mm yumurta vardı büyük olarak öbürleri küçüktü çarşamba yapalım aşılamayı dedi , akşam çatlatma iğnesini yaptır yine ilişkiye girin dedi eşimde vardialı çalıştıgı için saat 15 de işe gitcek ilişki olmasa olmazmı dedim tamam o zaman bişey olmaz dedi bizde dün yapmadık yarın aşılamam olcak hayırlısıyla

Hadi hayirlisi cnm insallah tutar.cuma bnmde ilk oluck heyecanliyim.neler yapildigini yazarsan sevinirim islem sonrasi agrili sancilimi onu merak ediyrm

Hadi hayirlisi cnm insallah tutar.cuma bnmde ilk oluck heyecanliyim.neler yapildigini yazarsan sevinirim islem sonrasi agrili sancilimi onu merak ediyrm
Tamam canım yarın eve geldigimde yazarım benimde ilk olucak, inşallah isteyen herkesin tutar bebişleri :)

canim oncelikle gecmis olsun hic uzulmene sikilmana gerek yok daha yeni baslamisssiniz istemeye hem bi sorununuzda yok cok buyuk sukret prolaktin basit bisey bendede olmustu bi ay dostinex ictim gecti simdi varmi bilmiyom yukseklik yine ama kafana takma o cok cabuk yukselen bisey strese bagli hem size asilama yada tup bebek icin daha cok erken ilk alti ay sana klomen yada serophene ilac kullandirim olmazsa igne tedavisine gecip oda olmazsa asi ya gecmesi lazim daha sen hic bi tedavi uygulamadan sakin bunlara gecme en basta sperm testi yaptirin detayli olarak sonucu urologa gosterin normal derse rahim filmi cekil oda normal cikarsa badka bi dr gidin derim bu drun cok acele ediyo bence daha sana tup demek icin ben ikibucuk senedir istiyorum tedavi goruyorum daha yeni tup bebek dedi dr isterseniz yaptirin dedi ve sana verdigi uc aylik ilac ne ise yariyomus bende daha obce killanmistim yumurtlamayi duzenliyo die biliyorum tam aklimda kalmamis banada gecen ay dr yasmin yazdi dogum kontrol ilaci kanamalarim duzensiz oldugu icin dusuk yapmistim bende kullanmadim dusukten sora gebe kalmak orani yuksek oldugu icin korunmak istemedim zaten dr da bana o ilaci yumurtalar kendini toparlasin die verdi ama bu ilacta ayni gorevi goruyo ama korumuyo yasminde hem koruyo hem yine duzsne sokuyo ben o yuzden bu ilaci kullanmak istedim adini untmustum bi turlu bulamadim simdi senin yazini gorunce aklima geldi dr sana verdigin ilacin aynisi istedigim ilac bu yumurtamayi sagliyo. o yuzden sana uc ayda gebe kalamazsan gel asi yapalim demis canim ins bu ilac sana yarar hic biseye gerek kalmaz hamile kalirsin

Mrb canım aşılamam yapıldı eve geldim yatıyorum hiç agrılı sancılı bi işlem deilmiş 5 dk da yaptı 10 dk da yattım çıktım inşallah seninde kolay gecer aşılaman

Mrb canım aşılamam yapıldı eve geldim yatıyorum hiç agrılı sancılı bi işlem deilmiş 5 dk da yaptı 10 dk da yattım çıktım inşallah seninde kolay gecer aşılaman

Sevindim canim kolay gecmesine.insallah bebis olmustur orda.doktor dedimi peki yat hic kalkma fln.

Sevindim canim kolay gecmesine.insallah bebis olmustur orda.doktor dedimi peki yat hic kalkma fln.
İnşallah canım yok doktor söylemedi ben yatıyorum ne olur ne olmaz diye :)

Anladim canim bnde kararsiz kaldim kimi diyo yat.kimi diyo yatma rahim basilmasin.kafam karisti

Bol sanslar isallah bebisin siki siki tutunurrrr
Tşk ederim canım inşallah :)

Anladim canim bnde kararsiz kaldim kimi diyo yat.kimi diyo yatma rahim basilmasin.kafam karisti
Aşılama yapılınca hastanede 10 dk yatırdılar kaldırdılar eve gelmemde arabayla 1 saat sürdü oturur şekildeydim sürekli yatmıyorum canım biraz oturur şekilde arkama yastık koyuyorum biraz yatıyorum :)

İnsallah hayirlisiyla gelir bebegin.gelismeleri paylasalim yine.cumada bn gidicem heycanliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…