Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Mrb kızlar bende kasım ayında aşılama için tedaviye başladım ama histeroskopi çekilince bu aya kaldı, listeye baktımda menegon kullananlar hamile kalmış inşallah darısı benim başıma bugün 7. İğnemi yaptırdım cuma günü kontrole gidecem haftayada aşılamam yapılır inşallah :)

hayırlı olsun inşallah.benimde menogon kullananların hamile kaldığı dikkatimi çekmişti bende menogon kullandım sonuç pozitif allaha şükür.inşallah seninde öyle olur

hayırlı olsun inşallah.benimde menogon kullananların hamile kaldığı dikkatimi çekmişti bende menogon kullandım sonuç pozitif allaha şükür.inşallah seninde öyle olur
İnşallah canım sen kaç gün kullandın ? Dozları ne kadardı? Ben 3 gün 150 yani 2 toz 1 su, geri kalan 5 günde 75 yani 1 su 1 toz bu akşam son olur inşallah yarın doktoruma gitcem bakcak eger istedigi boyuta gelmediyse devam ettirir

ben sadece iki gün 75mg kullandım sonra hep 150mg yapıldı 10gün kullandım ben 12.gün aşılama yapıldı

ben sadece iki gün 75mg kullandım sonra hep 150mg yapıldı 10gün kullandım ben 12.gün aşılama yapıldı
Allah saglıklı sıhatli kucagına almayı nasip etsin canım, benim yarın 10. Gün haftasonu kendiliginden çatlarsa diye korkuyorum heralde pazartesi yapılır aşılamam bakalım yarın ne diycek doktorum

Merhaba 29 sayfa yorumların hepsini okudum. Ben 1,5yıllık evliyim. Yaklaşık 6 aydır korunmuyoruz eşimle. Hamile kalmamı engelleyecek bişey var mı kontrol amaçlı gittiğim guneşli aksa tıp merkezi murat beyde doktorda prolaktin yuksekliği olduğunu öğrendim. Progesteron da ilk başlarda duşuktu, 2 kutu klomen içtim. Prolaktın için 2 kutu dostınex. Şimdi ikiside normal seviyede. İlaçla duzeldi. Sık sık kan tahlili ile takibi yapılıyo Lh Fsh progesteron ve prolaktın

Yorulduk eşimde bende 2 doktora gidiyorum aynı anda biri ozel biri hastanede ikiside aynı şeyleri soyluyo yanlışbi tedavi uygulamamış deyince ozel yani ikinci doktorum neşe hanım rahat etti içim. Rahim filmi eşimden spermiogram hipofiz mr ı kan tahlilleri maddi olarak da bitirio insanı.

Adetlerim evlenmeden de duzensizdi evlenınce duzelır demışlerdi ama hala aynı. 2-3 gun suruyo aralıkları ise değişik en fazla 35 gunu geçmiyo. Şimdi doktorum 3 kutu cyclo progynova verdi 3 ay sonra kontrolum var. 3 ay hamile kalamaz ise 3 ay sonra aşılama yapacağını oda olmaz ise tup bebek dedi.

Aşılama yaptırıp bu hapı kullanan var mı? Ayrıca baş ağrım var geçmek bilmeyen hapa başlayalı daha 3 gun oldu. Uykularım kaçıyo bebeğimiz olmayacak die korkuyorum. Allah bize de nasip etsin.

Arkadaslar doktor bu ay asilama deneyelim dedi.yumurta catlamasi 14.gun ama doktor bni 14.ve 16.gun gelcen dedi.catladiktan sonrami asilama yapilir.yumutta kendiliginden catlarsa iptalmi olucak.okudujlarima gore 12.gun asilama yapilmis cogu kisiye.off stresli isler

Canim benim asilama 15.gun yapilmisti.kisiden kisiye gore degidiyor.20 gun de yapilanlar bile var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…