Kasim ayinda yaptigim 2.asilamam da negatif icim yaniyor..hemde alev alev..esim umutla beklerken nasil negatif diyecegim bilemiyorum..Artik tup bebege gececegim ama umutlarim tukendi bu moralle nasil yapacagim bilemiyorum
Selam..5 gun klomen kullsndim.asilamadan sonra 1 saat dinlendim.sonra normal hayatima dondum.hic agrili bir islem degil.isallah bebeklerimiz en kisa zamanda gelir..sanada bu yolda basarilar
bende gunde 2 tane kullandim cnmAllah yardimcin olsun oncelikle senin guclu olman gerek en azindan esine karsi.erkekler bizim gibi degil konusamiyolar bu konulari iclerine atiyolar.bnde 2 yildan sonra asilamaya karar verdim.
1
1tanemi kullandin peki.bana gunde 2 kullan dedi.bi tanidigimda yat 15 gun kalkma diyo sasirdim napicam
ya gitsene kan tahliline kacinci gunun bugun :)kızlar ertesi günde negatif çıktı hala kana gitmedem ama
aşılama yapılan günü sayıyor muyuz ? 26 kasım aşılama günüm belim çok ağrıyor ve gazım var kasıklarm ve göğüs ağrım da varya gitsene kan tahliline kacinci gunun bugun :)
Selam canim yazdiklarinizi okudum ben yurtdisindayim ve doktorum söylediklerini uyguladiklarimi ve sonucu yazmak istedim size ben puregonla basladim asilamaya ilk olarak hafif agrili oldu benim asilama ama doktorum dedi ki asilamadan sonra dinlenmek yani yarim saat yada 1 saat yatmak iyi degil hemen kaldircam sizi dedi üzülmüstüm neden diye... sebebi ise rahim yatinca düzlesiyor kalkincada kendini kapatiyor ve spermleri tutuyormus ve hemen kalktim 2 gün lekelenme seklinde kanama oldu ve normal bu iste gaz cok oluyor bel agrisi sonra benim 10. Gün adet agrim basladi dedim tutmadi adet olcam ama o gün test te yaptim negatifti dedim 13. Gün gene yapayim ve pozitif cikti 2 gün tekrarladim hala adet agrim vardi inanmiyordum ama birden agrida kesildi suan 2. Ayin icinde 5 haftalik umarim sana yardimci olabilmisimdir sevgiler :)Allah yardimcin olsun oncelikle senin guclu olman gerek en azindan esine karsi.erkekler bizim gibi degil konusamiyolar bu konulari iclerine atiyolar.bnde 2 yildan sonra asilamaya karar verdim.
1
1tanemi kullandin peki.bana gunde 2 kullan dedi.bi tanidigimda yat 15 gun kalkma diyo sasirdim napicam
bendede aynı belirtiler olmuştu. canım :)aşılama yapılan günü sayıyor muyuz ? 26 kasım aşılama günüm belim çok ağrıyor ve gazım var kasıklarm ve göğüs ağrım da var
bendede bendede :)bendede aynı belirtiler olmuştu. canım :)
Bende de belirtiler var ama bu ara cok karamsarim.bendede bendede :)
karamsar olma bende öyleydim ha adet oldum ha olucam dedim 15.güne kadar 15.gün idrardan baktım karşıdan baktım tek çizgi biliyodum dedim sonra elime bi aldım silik bi çizgi daha olmuş :)iyi düşün iyi olsun inşallahBende de belirtiler var ama bu ara cok karamsarim.
Selam canim yazdiklarinizi okudum ben yurtdisindayim ve doktorum söylediklerini uyguladiklarimi ve sonucu yazmak istedim size ben puregonla basladim asilamaya ilk olarak hafif agrili oldu benim asilama ama doktorum dedi ki asilamadan sonra dinlenmek yani yarim saat yada 1 saat yatmak iyi degil hemen kaldircam sizi dedi üzülmüstüm neden diye... sebebi ise rahim yatinca düzlesiyor kalkincada kendini kapatiyor ve spermleri tutuyormus ve hemen kalktim 2 gün lekelenme seklinde kanama oldu ve normal bu iste gaz cok oluyor bel agrisi sonra benim 10. Gün adet agrim basladi dedim tutmadi adet olcam ama o gün test te yaptim negatifti dedim 13. Gün gene yapayim ve pozitif cikti 2 gün tekrarladim hala adet agrim vardi inanmiyordum ama birden agrida kesildi suan 2. Ayin icinde 5 haftalik umarim sana yardimci olabilmisimdir sevgiler :)
15 gundemi ogrendin.benim bugun 11 gun oldu kismetimuzde varsa olur isaallahkaramsar olma bende öyleydim ha adet oldum ha olucam dedim 15.güne kadar 15.gün idrardan baktım karşıdan baktım tek çizgi biliyodum dedim sonra elime bi aldım silik bi çizgi daha olmuş :)iyi düşün iyi olsun inşallah
Evet ama kandan baktırırsan çıkar artık seninde çünkü benim 15.günde hcg 190 çıktı.gönlünü ferah tut inşallah o Mutluluğu yaşarsın15 gundemi ogrendin.benim bugun 11 gun oldu kismetimuzde varsa olur isaallah
Isallah cnmmEvet ama kandan baktırırsan çıkar artık seninde çünkü benim 15.günde hcg 190 çıktı.gönlünü ferah tut inşallah o Mutluluğu yaşarsın
içini karartma ya canım :) olumlu düşünün olumlu olsun lütfen...Bende de belirtiler var ama bu ara cok karamsarim.
neden böyle diosun ya düşünme böyle şeyler millet neler yaşıyor kurban olduğum Rabbimin vardır bir hikmeti kaç senedir uğraşıyorsun bilmiyorum ama ben 5 sene de neler yasadım.. Dilerim sen hiç bişi yaşamadan bebeğine kavuşursun.. dua et canım benim kötü şeyler düşünme lütfen...Kasim ayinda yaptigim 2.asilamam da negatif icim yaniyor..hemde alev alev..esim umutla beklerken nasil negatif diyecegim bilemiyorum..Artik tup bebege gececegim ama umutlarim tukendi bu moralle nasil yapacagim bilemiyorum
Kizlar sanirim hamileyim...biraz once idrar testi yaptim.silik ikinci cizgi belirdi hemen.adetime uc gun var. Cok heyecanliyim...
Isallah cnm darisi.tum isteydnlere. Valla ilk gün yattim.ikinci gun ise gittim.ucuncu gun ev temizledim.sadece asilsma yapınca 1 saat yatirdilar.Hayirli olsun cnm darisi bizlerin basina.asilamadan sonra yattin mi uzun sure.normal hayatina devam mi ettin.
Isallah cnm darisi.tum isteydnlere. Valla ilk gün yattim.ikinci gun ise gittim.ucuncu gun ev temizledim.sadece asilsma yapınca 1 saat yatirdilar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?