Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ay çok sevindim ya rabbim yüzümüze gülsün isteyen bekleyen bütün arkadaşlarımıza nasip etsin :)
Amiiin canimm bende hem sana hem bana cok seviniyorum rabbim bize bagislasin minnoslari insallahh Allahim burda bebek bekleyen tüm annelerin yüzünü güldürsün..

Amiiin canimm bende hem sana hem bana cok seviniyorum rabbim bize bagislasin minnoslari insallahh Allahim burda bebek bekleyen tüm annelerin yüzünü güldürsün..
bende 10 dk önce yaptım gene aynı silik çıktı ya değişirse değer diye korkuyorum perşembe günü gidicem kesin sonucu o zaman öğrenicem

bnm esim benden daha telasli cnm saolsun dun al dedim o ilactan zaten carsmba doktora gtcez dktora sorariz dio kendi kafamizdan bisey yapmayalim dio allah razi olsun sendende ne sorcam cevapladin allahim evladini saglikla kucagina almak nasip etsin ins.[/QUOTE]

senden de allah razı olsun arkadaşım
ne demek elimden geldigince yardımcı olmayı severim
allahım bebeklerimiz sana emanettir

Arkadaslar doktor bugun gebelik icin test yaptir demisti korkuyorum negatif cikacak diye o yuzden yaptirmadim yarin adetimi bekliyorum yarın hic olsun istemiyorum cunku benim adetim hic şaşmaz

Arkadaslar doktor bugun gebelik icin test yaptir demisti korkuyorum negatif cikacak diye o yuzden yaptirmadim yarin adetimi bekliyorum yarın hic olsun istemiyorum cunku benim adetim hic şaşmaz
canım en son ne zaman adet oldun ?

Bende ondan korkuyorum ben crionone jel kullandım dün bıraktım geciktiriyor gibi geldi.bugün tuvalette ilaçlar geri geldi hep öbek öbek korktum. Sen hap mı jel mi kullanmıştın?
Ben vaj8nal yoldan kullandim ilac parca parca gelio korkma normalmis o zaten sormustum doktora

Test bugün de pozitif yani kesin hamileyim 2 hafta sonra insallah doktor kontrolünden sonra yazarim hersey gönlünüzce olsun sağlıcakla kalinn

17 kasimda 2. Asilamami yaptirdim bugun test gunumdu gitmedim
korkunun ecele faydasi yokki canim bende yarin sabahtan gidicem kan tahliline evdeki idrar teati yaptim var cikti yarinda kan testi yaptiricam rabbim hayırlısıni naaip etsin

kizlar selam benim dun kasiklarim agriyinca korktum kan testini tekrarladim 3097 cikti cok sukur iyi bi sonuc heralde asilamada 22 gunum acaba ikizmi ya bugun doktor kontrolum var dualarinizi eksik etmeyin ins :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…