ay çok sevindim ya rabbim yüzümüze gülsün isteyen bekleyen bütün arkadaşlarımıza nasip etsin :)Kizzlarrrr testi bugün de tekrarladim yine pozitifff yarina kadar dayanamadimm ve galiba hamiiileyiiiiiiiiiiiimmmm
Amiiin saol canim tsk ederizz bizde senin bebis haberlerini alip sevinecegiz insallahÇok seviniyorum sizlerin adına, sağlıkla mutlulukla geçirin hamileliğinizi inşallah!
Amiiin canimm bende hem sana hem bana cok seviniyorum rabbim bize bagislasin minnoslari insallahh Allahim burda bebek bekleyen tüm annelerin yüzünü güldürsün..ay çok sevindim ya rabbim yüzümüze gülsün isteyen bekleyen bütün arkadaşlarımıza nasip etsin :)
bende 10 dk önce yaptım gene aynı silik çıktı ya değişirse değer diye korkuyorum perşembe günü gidicem kesin sonucu o zaman öğrenicem
Amiiin canimm bende hem sana hem bana cok seviniyorum rabbim bize bagislasin minnoslari insallahh Allahim burda bebek bekleyen tüm annelerin yüzünü güldürsün..
canım en son ne zaman adet oldun ?Arkadaslar doktor bugun gebelik icin test yaptir demisti korkuyorum negatif cikacak diye o yuzden yaptirmadim yarin adetimi bekliyorum yarın hic olsun istemiyorum cunku benim adetim hic şaşmaz
benden bir gün sonra olmuşsun peki aşılama yaptırdın mmı yoksa kendiliğinizden mi deniyosunuzz..5 kasımda oldum
17 kasimda 2. Asilamami yaptirdim bugun test gunumdu gitmedim
Ben vaj8nal yoldan kullandim ilac parca parca gelio korkma normalmis o zaten sormustum doktoraBende ondan korkuyorum ben crionone jel kullandım dün bıraktım geciktiriyor gibi geldi.bugün tuvalette ilaçlar geri geldi hep öbek öbek korktum. Sen hap mı jel mi kullanmıştın?
Benimde gelmis ti öyle o normal vücut onu bir sekilde disari atmasi lazimBen vaj8nal yoldan kullandim ilac parca parca gelio korkma normalmis o zaten sormustum doktora
korkunun ecele faydasi yokki canim bende yarin sabahtan gidicem kan tahliline evdeki idrar teati yaptim var cikti yarinda kan testi yaptiricam rabbim hayırlısıni naaip etsin17 kasimda 2. Asilamami yaptirdim bugun test gunumdu gitmedim
canim benim hayirlisi olsun bende yaein sabahtan kan testine gidicem :)Test bugün de pozitif yani kesin hamileyim 2 hafta sonra insallah doktor kontrolünden sonra yazarim hersey gönlünüzce olsun sağlıcakla kalinn
Bugün 15.gün idrardan baktım silik çıktı ikinci çizgiBenimde gelmis ti öyle o normal vücut onu bir sekilde disari atmasi lazim
Silik genelde pozitiftir ama hemen heyecan yapma kandan baktirBugün 15.gün idrardan baktım silik çıktı ikinci çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?