Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Malesef benimki negatif ayrıca reglide oldum pozitif çıkan arkadaslara tebrikler güzel haberler duyunca insana umut oluyor :) darısı başıma artık :)

kızlar çatlatma iğnesi ne zaman vucuttan atılıyor ben 25 kasım saat 11:00 de iğne olmuştum ve şuan hala pozitif çıkıyor.. aşılamam da 26 kasımda olmuştu..

kızlar çatlatma iğnesi ne zaman vucuttan atılıyor ben 25 kasım saat 11:00 de iğne olmuştum ve şuan hala pozitif çıkıyor.. aşılamam da 26 kasımda olmuştu..
cnm ben asilamanin 8.gunu kan testi yapmistim negatif cikmisti yani atilmis ignenin etkisi 13.gun pozitif sonucu almistik insss hamilesindir :)

ayy neguzel haber bu ya masllah masallah allahim saglikla kucagina almak nasip etsin inss cnm:anneadayı::nazar:

cnm ara ara giiyo agri oda gazdan sanirim ya ole siddetli agrim yok cok sukur allahim.ins saglikla kucagimiza almak nasip etsin ins:anneadayı::nazar:
Cok saol sdkrtp sdkrtp amiinn insallah hepimiz saglicakla hayirli evlatlar alalim kucaklarimiza

Kizlarr ben doktorumla görüstüm bugün asilamadan sonra kullandiğim Crinone Progesteron jele devam etmemi söyledi jelin icindeki hormon bebekte düsük felan olmasini önlüyormus sizede doktorunuz devam edin dedimi???

kizlar iyi aksamlar doktora gttim bugun keseyi gorduk ama kucuk doktor 4 haftalik dedi 7 mm bide sekli yuvarlak olmasi lazimmis bizim kese tam yuvarlak degilmis progestan fitil verdi doktor bide sag taraftaki yumurta catlamis kiste donusmus oda kesenin gorunmesini engeliyomus ama doktor azimle gordu gosterdi insss haftaya kadar ins kesemiz buyur ve bebegim tutunur kist yok olur dualarinizi eksik etmeyin insss :)

kizlar iyi aksamlar doktora gttim bugun keseyi gorduk ama kucuk doktor 4 haftalik dedi 7 mm bide sekli yuvarlak olmasi lazimmis bizim kese tam yuvarlak degilmis progestan fitil verdi doktor bide sag taraftaki yumurta catlamis kiste donusmus oda kesenin gorunmesini engeliyomus ama doktor azimle gordu gosterdi insss haftaya kadar ins kesemiz buyur ve bebegim tutunur kist yok olur dualarinizi eksik etmeyin insss :)
Insallah yok olurcanimm dua edicemm bu arada bebisin dogumu hangi gün?

Back