Canim sicak siyah cay ic aman bitki cayi icme tv de ibrahim saracogluydu galiba doktorun adi sakin hamilelikte bitki cayi icmeyin dedigini biliyorumkizlar gunaydin ben grip oluyorum bozlarim sisiyor ilac icemiyorum neyapmam gerekiyor bilgisi olan arkadaslar paylasabilirmi rica etsem
saol cnm devamli portakal suyu iciyorum esim hastaydi ondan gecti sanirim limon bal yiyom ama ins tez zamanda gecerLimonu soy hafif tuzla ye canim mandalina portakal suyu baska care yok ozeklikle limon birebir
yok cnm zaten hic sevmem bitki caylarini hele bu durumda hic icemem saol cnm bilgi icin cok tesk ederim inss gecerCanim sicak siyah cay ic aman bitki cayi icme tv de ibrahim saracogluydu galiba doktorun adi sakin hamilelikte bitki cayi icmeyin dedigini biliyorum
çok güzel hamileler için boğaz agrısı ve grip içinkizlar gunaydin ben grip oluyorum bozlarim sisiyor ilac icemiyorum neyapmam gerekiyor bilgisi olan arkadaslar paylasabilirmi rica etsem
ayyyy ben bi aşeriyomLimonu soy hafif tuzla ye canim mandalina portakal suyu baska care yok ozeklikle limon birebir
saol cnm ins yapicam bugun bide bende 10 kasimda asilama yaptirdim beni yarin cagrdi doktor ulrrason icin bide bnm bugun biraz kasiklarim agriyo normalmi ilk gebeligim herseye pipirikleniyorumçok güzel hamileler için boğaz agrısı ve grip için
1 elmeyı yıka kabuğunu soyma ve 4 e böl suya at yarıda limon kaynat 5 dk kadar
sonrada içine azıcık nane karıştır
ocagın altını kapat 10 dk dinlendir
çok hoş tadı var ve etkili oluyor
Kızlaaar yine ben
Temmuz ayındaki başarısız aşılama deneyimimden sonra bu ay ikinci aşılama tedavimle karşınızdayım!
Kasımda Aşk Başkadır diyerek konuyu dağıtıyorum ve aynı süreçte olanları bekliyorum
[TABLE="width: 500"][TR][TR][TR][TR][TR][TR][TR][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/table]
[TABLE="width: 500"]
[TR][TD]Anne Adayı[/TD]
[TD]Teşhis[/TD]
[TD]İlaç[/TD]
[TD]Deneme[/TD]
[TD]Tarih[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[TR][TD][/TD]
[TR][TD]@serdmyda[/TD]
[TD]Tek tüp tıkalı[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]30 Ekim[/TD]
[TD]-negatif-[/TD]
[TR][TD]nese1984 [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Klomen[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]3 Kasım[/TD]
[TD]-negatif-[/TD][/TR]
[TR][TD]@fndkr[/TD]
[TD]Sebepsiz[/TD]
[TD]Fostimon[/TD]
[TD] 2 [/TD]
[TD]5 Kasım[/TD]
[TD]-negatif-[/TD][/TR]
[TR][TD]@yldzbkrc[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Gonal-f[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]6 Kasım[/TD]
[TD]-negatif-[/TD][/TR]
[TR][TD]@demir6133[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Menopur[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]7 Kasım[/TD]
[TD]-negatif-[/TD][/TR]
[TR][TD]sdkrtp [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Serophene[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]10 Kasım[/TD]
[TD][/TD][/TR]
[TR][TD]@pannndora [/TD]
[TD]Sayı+Hareket[/TD]
[TD]Puregon[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]10 Kasım[/TD]
[TD]-negatif-[/TD][/TR]
[TR][TD]nese1984 [/TD]
[TD]Yumurtlama[/TD]
[TD]Menegon[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]14 Kasım[/TD]
[TD][/TD][/TR]
[TR][TD]@aktamara [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Klomen[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]15 Kasım[/TD]
[TD][/TD][/TR]
[TR][TD]galadriel80 [/TD]
[TD]Hareket[/TD]
[TD]Gonal-f[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]17 Kasım[/TD]
[TD]-negatif-[/TD][/TR]
[TR][TD]neslli [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Menegon[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]17 Kasım[/TD]
[TD][/TD][/TR]
[TR][TD]@nea [/TD]
[TD]pco[/TD]
[TD]Gonal-f[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]17 Kasım[/TD]
[TD][/TD][/TR]
[TR][TD]Irmakumut [/TD]
[TD]Sebepsiz[/TD]
[TD]Puregon[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]18 Kasım[/TD]
[TD][/TD][/TR]
[TR][TD] M Midwife85 [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Menegon[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]19 Kasım[/TD]
[TD][/TD][/TR]
[TR][TD]@aysnens [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Gonal-f[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]20 Kasım[/TD]
[TD][/TD][/TR]
[TR][TD]@zahirinci [/TD]
[TD]Miyom[/TD]
[TD]Klomen[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]21 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TR][TD]bernaaydin [/TD]
[TD]Tek tüp tıkalı[/TD]
[TD]Gonal-f[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]26 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TR][TD]@polyanna_30 [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]27 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TR][TD]@Herseyguzelolcak [/TD]
[TD]Sayı+Morfoloji[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]29 Kasım[/TD]
[TD][/TD]
[TR][TD]@zeypin [/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]Puregon[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD][/TD][/TR]
[TABLE="width: 500"][TR][/TR][/TABLE][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TR][/TABLE]
canım bendede kasık agrım baya olmuştu ve cumartesiden bu yana geçtisaol cnm ins yapicam bugun bide bende 10 kasimda asilama yaptirdim beni yarin cagrdi doktor ulrrason icin bide bnm bugun biraz kasiklarim agriyo normalmi ilk gebeligim herseye pipirikleniyorum
hayırlı olsun ırmakcımKizzlarrrr testi bugün de tekrarladim yine pozitifff yarina kadar dayanamadimm ve galiba hamiiileyiiiiiiiiiiiimmmm
ayy neguzel haber bu ya masllah masallah allahim saglikla kucagina almak nasip etsin inss cnmKizzlarrrr testi bugün de tekrarladim yine pozitifff yarina kadar dayanamadimm ve galiba hamiiileyiiiiiiiiiiiimmmm
cnm ara ara giiyo agri oda gazdan sanirim ya ole siddetli agrim yok cok sukur allahim.ins saglikla kucagimiza almak nasip etsin inscanım bendede kasık agrım baya olmuştu ve cumartesiden bu yana geçti
o yerleşmeden dolayı oluyor canını sıkma
çok zor insanı mahvediyor ama geçecek korkma
Canim doktor gerek yok diyor bilmiyorum 2 hafta sonra ultrasonla bakicak saol canimm Allah yavrularimizi bize bagislasin insallahhayırlı olsun ırmakcım
beklemenin alemi yok
varmı varmı acabamı diyeceginize test yapmak en güzeli
sende bizim kervana hoşgeldin
inşallah bir ömür boyu hep birlikte huzurla mutlulukla yaşamayı nasip etsin rabbimcnm ara ara giiyo agri oda gazdan sanirim ya ole siddetli agrim yok cok sukur allahim.ins saglikla kucagimiza almak nasip etsin ins
Bende ondan korkuyorum ben crionone jel kullandım dün bıraktım geciktiriyor gibi geldi.bugün tuvalette ilaçlar geri geldi hep öbek öbek korktum. Sen hap mı jel mi kullanmıştın?Bende asilamadan sonra kullandim adetim 5 gun gecikti
Çok seviniyorum sizlerin adına, sağlıkla mutlulukla geçirin hamileliğinizi inşallah!Kizzlarrrr testi bugün de tekrarladim yine pozitifff yarina kadar dayanamadimm ve galiba hamiiileyiiiiiiiiiiiimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?