Canım uyarıların İçin Çok teşekkür ederim ama Doktorumun her adımımdan haberi var ben 3 kez düşük yaptım ama hiç bir zaman ne kanamam oldu lekelenme tarszında nede idrar testinde çıktı.. doktorum bana kendi dedi perşembeye kadar bekle diye sanırım keseyi de görmek istiyor benim sadece çok minik bir lekelenmem oldu ve bir daha hiç ama hiç olmadı..ve hala daha bişi yok Dilerim bişi olmaz ama Perşembeye kadar kesinlikle beklicem çünkü artık çok sıkıldım hayal kırıklığından rabbime dua ediyorum hayırlısını versin diye..canim oncelikle hayirli olsun ins vardir sorunsuz bi sekilde olur yazdiklarinizi takip ediyorum bende eylulde asi yaptirdim 14 . gunum bendede senin gibi hafif pembe bi akinti geldi sora aksama kadar hic olmadi aksam yine az bi pembe akinti yine bisey yok dedim heral adet olacam die test yapmadim idrarda cok hafif bi ikinci cizgi cikmisti esim yok dedi bende obemsemedim bu kadar belirsiz cikmaz olsa dedim dr aradim test yaptir dedi yine yaptirmadim yerlesmeyse durur akinti dedim ikinci gun aksama dogru cok siddetli agri sanci oldu kanamam basladi adet oluyom dedim ne bu sanci diyom daha ben esim veni dinlemedi zorla acile gittik dr test yapacam dedi yik dedim adet oluyom agri kesici bi igne vurun agrim gecsin dedim yok olmaz asi yaptirmissin test yaptirmamissin kan testi sart ondan sora ilac veririz dediler sora ne goreyim test sonucum 16 beta hcg sok oldum hic beklemiyodum dr hamilesin dusuk riskin var dedi kanaman varsa dedi sora sabah druma gittik ilac verdi bi hafta boyle bekledik 16..27..92. ilerliyodu kan testi kanamam ara ara geliyodu 4 gun sora yine istedi kan testi 92 di eb son 97 yukselmisti dr dedi sagliksiz bi gebelik dusecek dedi ve dustu kendiliginden sana demek istedigim hic zaman kaybetmeden git kan testi yaptir ona gore ilac verir belki risk varsa leken gelmis seninde ben simdi cok pismanim ilk leke geldiginde seningibi yerlesme kanamasiysa durur dedim husrana ugramamak icinde hic test yapmamistim cok pismanim simdi belki leke geldiginde ilaca baslasaydim dusmezdi ucuncu asilamamda tutmustu hic umudum yoktu sende bes senede bulmussun bi an once git onlemini al derim canim ins sorunsuz bi sekilde devam eder
ins canim ama drunun bilgisi disina cikma haberdar et herseyde kolay olmuyo cunku ins sorun olmaz canim bi defa gelip durduysa bol bol dinlen kismeti varsa hic bisey olmaz zaten hayirlisi oksun ins kucaginada alirsin bi an once saglikli bi sekilde cok zor bekleyis haklisin her defasinda husrana ugramak cok zor bisey lavaboya gitmeye korkuyo insan ins istedigin gibi olur herseyCanım uyarıların İçin Çok teşekkür ederim ama Doktorumun her adımımdan haberi var ben 3 kez düşük yaptım ama hiç bir zaman ne kanamam oldu lekelenme tarszında nede idrar testinde çıktı.. doktorum bana kendi dedi perşembeye kadar bekle diye sanırım keseyi de görmek istiyor benim sadece çok minik bir lekelenmem oldu ve bir daha hiç ama hiç olmadı..ve hala daha bişi yok Dilerim bişi olmaz ama Perşembeye kadar kesinlikle beklicem çünkü artık çok sıkıldım hayal kırıklığından rabbime dua ediyorum hayırlısını versin diye..
aynen oyleyim bu aralar doktorumu rahatlikla arayabiliyorum allah razi olsun ondan rabbim ol derse hic birseyin zorlugu yok dua ediyorum sadeceins canim ama drunun bilgisi disina cikma haberdar et herseyde kolay olmuyo cunku ins sorun olmaz canim bi defa gelip durduysa bol bol dinlen kismeti varsa hic bisey olmaz zaten hayirlisi oksun ins kucaginada alirsin bi an once saglikli bi sekilde cok zor bekleyis haklisin her defasinda husrana ugramak cok zor bisey lavaboya gitmeye korkuyo insan ins istedigin gibi olur hersey
ins canim hersey kismet rabbim ol derse olmayacak.hic bisey yok yeter ki o ol desin. bu arada sen uc dusuk yaptim dedin bende bayramda dusuk oldu kendiliginden dustu degerlerimde dusuyodu baktirdik 97 den 42 ye dusmustu dr duser dedi daha yaptirma dedi ama benim bayramdan beri kanamam oluyo bi hafta duruyo tekrar basliyo sogan kuru ic dediler ictim ondanmi oldu bilmiyorum dr gittim 10 gun once kanamam oluyo surekli dedim normal hersey dedi dogum kontrol ilaci verdi bi ay kullan dedi bende kullanmadim bi hafta sora yine kanamam basladi dr sogan kurunden olmustur dedi hormonnunu yukseltiyo dedi ostrojen anlayamadim dusukten sora gebe kalmak kolaylasir dedikleri icin ilaci kullanmak istenedim ama kanamam az az geliyo ne yapaxagimi sasirdim artik senin dusuklerde boyle olmusmuydu hic veya ilac kullandinmi hic ilk defa febe kaldim ve boyle oldu hic bi bilgim yok canimaynen oyleyim bu aralar doktorumu rahatlikla arayabiliyorum allah razi olsun ondan rabbim ol derse hic birseyin zorlugu yok dua ediyorum sadece
hoşgeldin arwen82, bazı kadınlar şiddetli dayanılmaz acılar hissederken bazıları ne olduğunu anlamadan birkaç dakikada bitiyor işlem. misal ben, ekrandan kontrast akışını heyecanla izlerken dr. "bitti" dedi ve ben en sevdiğim diziye reklam girmiş gibi kalakaldım. kısacası, herkesin acı eşiği farklı. ayrıca tüplerde olası bir tıkanıklık, yapışıklık vs. de ağrıyı tetikleyen en önemli faktör. bunları göz önünde bulundurarak tavsiyelerde bulunursak kimseyi ürkütmemiş oluruz dimiArkadaşlar merhaba.Ben dün hsg çektirdim.Anestezi olmadan.Gerçekten çok acıyor.Allahtan kısa sürüyorda dayanabiliyor insan.Yinede yazmak istedim eger bebek yolunda hsg cektirmeniz gerekirse mutlaka anestezi altında çektirin.İsteyen herkese bebek nasip etsin allah.
bana da öyle geliyor, yalnız değilsinMerhaba arkadaşlar 3 yıllık evliyim ilk dokuz ay korundum sonra korunmayı bırakktım geçen sürede hamile kalamadım 2. aşılamamı 17 kasımda oldum. 1.si başarısız oldu. Doktorum 2 aralıkta kan testi yaptır dedi. Acaba yarın idrar testi yapsam bir sonuç alırmıyım ? Hep negatifleri görmekten yoruldum. Piskolojim bozuluyor. Artık çocuğum olmuyor düşüncesi beynime yerleşti anne olmak imkansızmış gibime geliyor
aaaaaOfffofff beni.m asilama iptal oldu yumurtam gelismedi
hoşgeldin cnm hayırlı olsun inşallah sonucun.Merhabalar;
Benim tüp bebek sürecim sadece 1 yumurta oluşması sebebiyle ipatl edildi.
Ve aşılama yapıldı.
Eşiminde sperm azlığı morfolojiyle ilgili sıkıntısı vardır.Ama doktor sperm testinde sonra yıkama sonrası değerler için iyi olduğunu aktardı.
cumartesi günü aşılama oldum.
14 aralık test tarihim verildim.
o günden beri sürekli gazım varkasıkalrımda azda olsa ağrı var.normal mi acaba?
nerde ne zmn dvm ediceksiniz cnm siz tüpe?Tüp le devam edicez, bir kez aşılama yaptırdık, şans çok az, üstelik 5 yuurtam vardı yinede olmadıümitlenmek kötü
canıııım hayırlı olsun maşallah tu tuilk güzel haber benden canımallahıma bin şükür hamileyiiiiiiiiiiiim sonuçum 137 çarşamba tekrar yaptırcam rabbim herkeze yaşatsın bu mutluluğu kızımın duaları kabul oldu kardeşini hayırlısıyla rabbim kucağına almamızıda nasip eder inşallah
maşallah maşallah Allah nazarlardan saklasın, iki gün gelemedim, gülistana dönmüş burasıKızlarrrrrrrrrrr Az önce tahlil yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı :))) Sanırım ben hamileyimama perşembe günü kan testine gidicem
geldim cnm işlerden fırsat bulamadım. birazdan yatıyorum yine sabah erkenciyimYa kizlarrfolik nerelerde?
YHaaaa senin niye iptal oldu cnmaaaaabnm de bu ay iptal oldu. aksi gibi gelecek ay da şptal oldu üstelik.
canim bende hic oyle olmamisti 4 haftalikta dusuk yaptim hic boyle seyler yasamadim benim komsum dr tavsiyesiyle sogan kuru yapti hamile kaldi ben ilac hic kuanmadimins canim hersey kismet rabbim ol derse olmayacak.hic bisey yok yeter ki o ol desin. bu arada sen uc dusuk yaptim dedin bende bayramda dusuk oldu kendiliginden dustu degerlerimde dusuyodu baktirdik 97 den 42 ye dusmustu dr duser dedi daha yaptirma dedi ama benim bayramdan beri kanamam oluyo bi hafta duruyo tekrar basliyo sogan kuru ic dediler ictim ondanmi oldu bilmiyorum dr gittim 10 gun once kanamam oluyo surekli dedim normal hersey dedi dogum kontrol ilaci verdi bi ay kullan dedi bende kullanmadim bi hafta sora yine kanamam basladi dr sogan kurunden olmustur dedi hormonnunu yukseltiyo dedi ostrojen anlayamadim dusukten sora gebe kalmak kolaylasir dedikleri icin ilaci kullanmak istenedim ama kanamam az az geliyo ne yapaxagimi sasirdim artik senin dusuklerde boyle olmusmuydu hic veya ilac kullandinmi hic ilk defa febe kaldim ve boyle oldu hic bi bilgim yok canim
folik cin ben sevinemiyorun :) korkuyorm ya persembe gunune kadar beklicem bakalim :)maşallah maşallah Allah nazarlardan saklasın, iki gün gelemedim, gülistana dönmüş burası
tebrik ederim cnm, çokkk sevindim sizin adınıza!
saol canim bende hic qnlayamadim benim arkadasimda sogan kuruyle hamile kaldi o tavsiye etti kullanmami ben dusuk yaptiktan sora kullandigim icin heralde kanama yapti benim rahatsizligim pco cok iyi geliyo diyolar simdilik azaldi ins kesilircanim bende hic oyle olmamisti 4 haftalikta dusuk yaptim hic boyle seyler yasamadim benim komsum dr tavsiyesiyle sogan kuru yapti hamile kaldi ben ilac hic kuanmadim
Bende asilamadan sonra kullandim adetim 5 gun geciktiKaç gün kullandın adet gecikmesi yaptımı acabaKızlar aşılamadan sonra progesteron kullanan var mıben kullandim
Limonu soy hafif tuzla ye canim mandalina portakal suyu baska care yok ozeklikle limon birebirkizlar gunaydin ben grip oluyorum bozlarim sisiyor ilac icemiyorum neyapmam gerekiyor bilgisi olan arkadaslar paylasabilirmi rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?