Aşılama Kasım 2014 Aşılama Deneyenler

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım uyarıların İçin Çok teşekkür ederim ama Doktorumun her adımımdan haberi var ben 3 kez düşük yaptım ama hiç bir zaman ne kanamam oldu lekelenme tarszında nede idrar testinde çıktı.. doktorum bana kendi dedi perşembeye kadar bekle diye sanırım keseyi de görmek istiyor benim sadece çok minik bir lekelenmem oldu ve bir daha hiç ama hiç olmadı..ve hala daha bişi yok Dilerim bişi olmaz ama Perşembeye kadar kesinlikle beklicem çünkü artık çok sıkıldım hayal kırıklığından rabbime dua ediyorum hayırlısını versin diye..

ins canim ama drunun bilgisi disina cikma haberdar et herseyde kolay olmuyo cunku ins sorun olmaz canim bi defa gelip durduysa bol bol dinlen kismeti varsa hic bisey olmaz zaten hayirlisi oksun ins kucaginada alirsin bi an once saglikli bi sekilde cok zor bekleyis haklisin her defasinda husrana ugramak cok zor bisey lavaboya gitmeye korkuyo insan ins istedigin gibi olur hersey

aynen oyleyim bu aralar doktorumu rahatlikla arayabiliyorum allah razi olsun ondan rabbim ol derse hic birseyin zorlugu yok dua ediyorum sadece

aynen oyleyim bu aralar doktorumu rahatlikla arayabiliyorum allah razi olsun ondan rabbim ol derse hic birseyin zorlugu yok dua ediyorum sadece
ins canim hersey kismet rabbim ol derse olmayacak.hic bisey yok yeter ki o ol desin. bu arada sen uc dusuk yaptim dedin bende bayramda dusuk oldu kendiliginden dustu degerlerimde dusuyodu baktirdik 97 den 42 ye dusmustu dr duser dedi daha yaptirma dedi ama benim bayramdan beri kanamam oluyo bi hafta duruyo tekrar basliyo sogan kuru ic dediler ictim ondanmi oldu bilmiyorum dr gittim 10 gun once kanamam oluyo surekli dedim normal hersey dedi dogum kontrol ilaci verdi bi ay kullan dedi bende kullanmadim bi hafta sora yine kanamam basladi dr sogan kurunden olmustur dedi hormonnunu yukseltiyo dedi ostrojen anlayamadim dusukten sora gebe kalmak kolaylasir dedikleri icin ilaci kullanmak istenedim ama kanamam az az geliyo ne yapaxagimi sasirdim artik senin dusuklerde boyle olmusmuydu hic veya ilac kullandinmi hic ilk defa febe kaldim ve boyle oldu hic bi bilgim yok canim

hoşgeldin arwen82, bazı kadınlar şiddetli dayanılmaz acılar hissederken bazıları ne olduğunu anlamadan birkaç dakikada bitiyor işlem. misal ben, ekrandan kontrast akışını heyecanla izlerken dr. "bitti" dedi ve ben en sevdiğim diziye reklam girmiş gibi kalakaldım. kısacası, herkesin acı eşiği farklı. ayrıca tüplerde olası bir tıkanıklık, yapışıklık vs. de ağrıyı tetikleyen en önemli faktör. bunları göz önünde bulundurarak tavsiyelerde bulunursak kimseyi ürkütmemiş oluruz dimi

bana da öyle geliyor, yalnız değilsin

hoşgeldin cnm hayırlı olsun inşallah sonucun.

canıııım hayırlı olsun maşallah tu tu
heeeyyyooooo
tebrikler anneeeee

Reactions: nea
Kızlarrrrrrrrrrr Az önce tahlil yaptım ve ikinci çizgi silik çıktı :))) Sanırım ben hamileyim ama perşembe günü kan testine gidicem
maşallah maşallah Allah nazarlardan saklasın, iki gün gelemedim, gülistana dönmüş burası
tebrik ederim cnm, çokkk sevindim sizin adınıza!

canim bende hic oyle olmamisti 4 haftalikta dusuk yaptim hic boyle seyler yasamadim benim komsum dr tavsiyesiyle sogan kuru yapti hamile kaldi ben ilac hic kuanmadim

maşallah maşallah Allah nazarlardan saklasın, iki gün gelemedim, gülistana dönmüş burası
tebrik ederim cnm, çokkk sevindim sizin adınıza!
folik cin ben sevinemiyorun :) korkuyorm ya persembe gunune kadar beklicem bakalim :)

canim bende hic oyle olmamisti 4 haftalikta dusuk yaptim hic boyle seyler yasamadim benim komsum dr tavsiyesiyle sogan kuru yapti hamile kaldi ben ilac hic kuanmadim
saol canim bende hic qnlayamadim benim arkadasimda sogan kuruyle hamile kaldi o tavsiye etti kullanmami ben dusuk yaptiktan sora kullandigim icin heralde kanama yapti benim rahatsizligim pco cok iyi geliyo diyolar simdilik azaldi ins kesilir

kizlar gunaydin ben grip oluyorum bozlarim sisiyor ilac icemiyorum neyapmam gerekiyor bilgisi olan arkadaslar paylasabilirmi rica etsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…