Sende istanbuldamısın?klomen kullandım yumurta gelişti sonrasında estrafem başladı doktorum rahmi biraz ince buldu kalınlaşması içinmiş biraz öncede çatlatma iğnesi oldum kısmetse ptesi sabahtan transferim yapılıcak.Herhangi bi sorun yok cnm ama olmuyor işte nasip herhalde.İnşallah, çok aratmasın Rabbim. Ben de araştırma hastanesine gidiyorum, denemeler başarısız olursa tüp bebek raporu da alabilirim böylece, diye düşündüm. Yumi geliştirici hangi lacı kullandın? Ve sizde bi engel var mı?
evet istanbuldayız. bizim de aynı, görünürde sorun yok, her şey yolunda ama hiç gebe kalmadım. 2 yıllık evliyiz ve hiç korunmadık. bugün klomen 4. gündü bnm de. senin az kalmış. kendini rahat bırak işlem esnasında nefes al derin.Sende istanbuldamısın?klomen kullandım yumurta gelişti sonrasında estrafem başladı doktorum rahmi biraz ince buldu kalınlaşması içinmiş biraz öncede çatlatma iğnesi oldum kısmetse ptesi sabahtan transferim yapılıcak.Herhangi bi sorun yok cnm ama olmuyor işte nasip herhalde.
elbette cnm hem elimizde değil hem de mümkün de değil zaten düşünmemek. ama minimuma indirebilirsin belki. çalışıyor musun?Evet az kaldı çok şükür gerçi bundan sonrası önemli ne kadar çok kafaya takmazsam o kadar iyi olucak ama elimde değil stresim işlemle alakalı değil bebek olucakmı olmıcakmı takmasam iyi olucak ama işte elimde değil
hmm.. o zmn geri sayım başlamıştır senin şimdiden. 12. gün test günü, yarını sayarsak 13. Allah sonunu güzel etsin şimdiden. 14 Kasımda güzel haberini beklerim cnm.Yok maalesef çalışmıyorum çalışsaydım aklımda dağılırdı ama işte eşim sağolsun istemiyo bende evde pinekliyorum bunada şükür
Gittim canım doktorumu deiştidim bu ay bu doktorum eski rahim filmime sonuclara falan baktı muayne etti buayın 12 sinde histeroskopi çekelim genel anestezi verip kamera ile bakcaz eger sorun cıkmazsa öyle aşılama yapalım dedi yani gelecek aya kaldı eger bi sorun çıkmazsane yaptın serapcım gittin mi?
inşallah yldzbkrc, istanbulda mısın? ikinci aşılama için ümitli konuşuluyor genelde, bekleyip görücez mevlam neyler
Gittim canım doktorumu deiştidim bu ay bu doktorum eski rahim filmime sonuclara falan baktı muayne etti buayın 12 sinde histeroskopi çekelim genel anestezi verip kamera ile bakcaz eger sorun cıkmazsa öyle aşılama yapalım dedi yani gelecek aya kaldı eger bi sorun çıkmazsa
aa süpermeraba bende bu ay ilk aşılama deneyecem bugün iğnelerimin 7inci günü yarın kontrolüm var. zeynep kamilde yaptırıyorum aşılamamı 4 yıllık evliyim iki yıldır düşünüyoruz ama allahın taktiri insallah hayırlısıyla bu ay tutar. rabbim hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin bize
hoşgeldin buquet, merhaba. crinone jeli erken kullanmaya başlamanın ne gibi bir riski varmış ki? tedaviyi sonlandıracak kadar yani?Merhaba geleceğin güzel annelerine ben bu ay adıma tedavisine başladım fakat yarıda bıraktık çünkü crinone jeli aptal gibi gonalf le aynı gün kullanmaya başladım yanlış anlamışım doktoru ve mecburen 5 . Gün bıraktık tedaviyi... 2 tane güzel yumurta olusmustu kısmet değilmiş. ..ve dün 13. Günümde yeniden kanamam başladı halen devam ediyor... yarın gitmem doktora bakalım ne diyecek ...
cnm naptın işlem bitti miKızlar yarın sabah transferim yapılıcak hayırlısı Allahtan nolur dualarınızda benide unutmayın Allah sizlerede banada hayırlı sağlıklı salih evlatlar versin inşallahhh
istanbuldayım. hayırlısı olsun, inşallah güzel haber verirsin. umut olursun bizlere de. ikinci aşılama için hiçbir değişken yok dediğin gibi ama ilkinde oran daha düşük deniyor işte. aslına bakarsan bir değişken var galiba ve o da en önemlisi: STRES! ilki kadar gerilmiyor sanırım insan.evet istanbuldayım. Avrasya hospıtal tamer sözene gidiyorum. 2 . aşaılama için oran daha yüksek deniliyor ama ben pek inanamıyorum buna sonuçta aynı bünye aynı işlem neden oran yüksek olsun ki. ama umarım öyledir de bu sefer tutar.
sen de istanbulda mısın?
Selam folik ağrılı ve uzun süren bi aşılama sonrası çok şükürler olsun yaptırdım işlemimi rahim kanalım biraz darmış o nedenle cnm yandı.Hayırlısı Allah tan inşallah.Yalnız bana estrafem dışında hiçbir ilaç vermedi doktorum daha önce yaptıranlar bilgi verebilirlermi bu jel fln düşük olmasın diye iğneler varmış onlar ne zmn kullanılıyo ki acaba soramadımda doktora bilen varmı?cnm naptın işlem bitti mikaptın geldin mi süpermenleri?
İnsallah canım aşılama ile zaman kaybetmeyelim diye yaptı sanırım, eger bi sorun cıkmazsa öyle yapalım aşılamayı dedi, şimdiki doktorum çok iyi ve çok ilğili 20-25 dk karşısına alıp konusuyor neler yapacagını nasıl bi süreçten gecicegimizi insanı ferahlatıyor konuşması ile öbür doktor çok aceleci ve sertti hiç bişey sorulmuyordu hastaneye giderken korkuyordum.iyi yapmışsın dr değiştirmekle, gözüm tutmamıştı. bu seferki de fazla mı titiz ne?histeroskopinin önden yapılmasının elbette hiç sakıncası yok, faydası var. ama zor bi işlem olduğu için aşılama cevap vermezse yapıyolar onu genelde diye biliyorum. başka bir sorun mu var acaba diye detaylı inceleme için yani. ama her durumda önce yapılmasını makul buldum. bravo, inşallah sonuç güzel olur cnm, geç olsun güç olmasın.
istanbuldayım. hayırlısı olsun, inşallah güzel haber verirsin. umut olursun bizlere de. ikinci aşılama için hiçbir değişken yok dediğin gibi ama ilkinde oran daha düşük deniyor işte. aslına bakarsan bir değişken var galiba ve o da en önemlisi: STRES! ilki kadar gerilmiyor sanırım insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?