- Konu Sahibi izmirlipinar
-
izmirli pınarcım geçmiş olsun..dediğin gibi herşeyin başı sağlık..işlerinin yoluna girdiğine sevindin tatlım...
kızlar benim hazırlıklarımda hızla ilerliyor..gelinliğim dikiliyor..ev tamam eşyalar tamam..haftasonu davetiye,damatlık,bide kına kıyafetine bakıcaz...bu işler ilerlerken herşeyi kafayı takmamak çok ince düşünmemek gerek sanırım..yoksa mutlaka bir sorun çıkıyor..
TÜM KASIM GELİNLERİNE KOLAY GELSİN...
Oske06 senin hazırlıklar ne alemde? Ev tadilattaydı sanırım nasıl gidiyor?
bende 1 le 2 arasında çelişkide kaldım.aslında hayalimdeki kart ikisi de değil ama düşündüğüm karttı hiç bir markada bulamadım.1 cinin halaycıları güzel ama yazılar halaycıların arkasında kalıyor millet görmekde sorun yaşarmı acaba.
kasım gelinlerimiz
bu da seçtiğim davetiyenin linki
benlik bir davetiye canım sade ve şık..güzel tercih benimde tercihlerim böyle davetiyelerden yana olcak sanırım
kasım gelinlerimiz
benlik bir davetiye canım sade ve şık..güzel tercih benimde tercihlerim böyle davetiyelerden yana olcak sanırım
günaydın kızlarrr
burada linki göremedim canım yaaaaa.tekrar yollarsn sevinirim.
ben üçüncüyü iptal ettim .Kumru davetiyede kumru pirestige 4808 B modeli de var.o üçü arasında karar vereceğim.
kızlar albümüme gelinlik ayakkabı ve kına kıyafetimi ekledim bakabilirsiniz.
kasım gelinlerimiz
giyimolog çok teşekkür ederim.
günaydın kızlarrr
burada linki göremedim canım yaaaaa.tekrar yollarsn sevinirim.
ben üçüncüyü iptal ettim .Kumru davetiyede kumru pirestige 4808 B modeli de var.o üçü arasında karar vereceğim.
canım pınarcım albümüme ekledim. bakabilirsin ordan.
Merhaba kislaaar;
Shewalim senin davetiyene bakamiyorum telden girdigim icin aksam onada bakip yorumumu yazarim..
Opuldunuz kizlar kolay gelsin hepinize...
msorecum inşallah gelinliğin gönlüne göre olur. bende gelinliğimi seçtim geçen hafta yarın kol için provaya gidicem.
davetiyemi albümüme ekledim canım bakarsın
gelinliğin sade ve şıkmış zaten sende sadelikden hoşlandığını söylemiştin yanılmıyorsam.ayakkabılarını da çok beğendim.duvağın nasıl olacak canım.kısa mı uzun mu
pınarcım çok teşekkürler.
gelinlik sade olduğu için duvağı güpür falan düşünebilirim
bakalım herşey kolların duruşuna bağlı
straplez gelinliği giymediğim için kapattırıcam ya inşallah güzel kapatırlar
kızlarr
en yakın düğün benimle msorecumun mu burda başka o hafta olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?