- 14 Ağustos 2009
- 698
- 425
- 123
- Konu Sahibi izmirlipinar
-
kızlar günaydın, bu akşam kına gecem var : )
şimdi ben sadece bindallı gidiyicem, önce nişanlımla beraber dans edicez, ondan sonra nişanlım gidicek, sonra ne yapıcam ben ?
elim ayağıma dolandı
ayy yapma yaa
bu işler insan ağız tadıyla heyecanını bile yaşatmıyo
benimde salı yemek odası geldi avizesi takıldı
dünde perdeler gelmiş
ve ben hiiç birini göremiyorum
ancak resimden :S
merveee hadii gelde anlatt artıkkk
bekliyoruzzzz
oskecim bugünde düğünü var ee sonrada zaten meşgul olcak:)) bi süre beklemeyelim bence biz merveyi....biz kendimize bakalım
ayyy düğün ertesi günmüydüüü
ben unutmuşum yawww
neyse bende 1 hafta ara var hemen ayzarım nasıl geçtiğini
evettt kızlar evlendimmmm :))
Kına gecesi güzeldi, aynı düşündüğümüz gibi oldu, ilk eşimle dans ondan sonra biz kızlar oynadık : )
kına yakıldı, avcumu açmadım : )) altınları kaptım :))
Düğünde dış çekim istiyodum olmadı, düğün günü sabahı yağmur yağdı, ondan sonrada hava kapalıydı,
valla bir masal gibi geçtiiiiii....
Gelinliğim sorun oldu çookk, zayıfladığımdan dolayı mıdır nedir bilmiyorum artık ama, sraplez olduğundan sanki düşücek gibiydi, çok zorlandım sürekli çaktırmadan yukarı çektim, pek hoş olmadı amaannn ne yapıyım sonuç olarak evlendim mi ? evettt. mutlumuyum ? eveeeeeetttt
aman boşver gerisini dedim kendime...
Sonra piyanistin müzik aletlerinden biri yandı, ben pek anlamıorum amfi diolarmış,
çokta ii oldu, çünkü dedemin vefatı çok yeniydi biliyosunuz.
o yüzden hiç üzülmedim.
iştee böyle geçtiii : ))
Sizler ne yapıyosunuz, nasıl gidio ?
mervecim ve sournecim saolun...
artık olsun bitsin istiyorum başka aksilikler çıkmadan mervenin dediği gibi ertesi günü sabah olsun hemen öyle sevdiğimin kollarında uyanayım....son 2 günüm bakalım anlatma sırası bende..başka aksilikler olmaz umarım herşey hepimiz için çok güzel olur kızlar...iyi bayramlar hepinize şimdiden....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?