- 14 Ağustos 2009
- 698
- 425
- Konu Sahibi izmirlipinar
mervecim bi iş daha hallolmuş ne güzel..mutluluklar..bu arada kılzarrrrr düğün tarihim kesinleştii zemuszemus
12 KASIM CUMA kaydirigubbakcemile3
Ayy çok sevinçliyimmm Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mervecim bi iş daha hallolmuş ne güzel..mutluluklar..bu arada kılzarrrrr düğün tarihim kesinleştii zemuszemus
12 KASIM CUMA kaydirigubbakcemile3
Ayy çok sevinçliyimmm Şeniz
bana yardım edecek kuzenlerim var.gırgır şamata yaparız diyorum.şuan etiketi tasarlamaya çalışıyorum.bitince resim eklerim.annem hazır al geç diyor ama hala inat ediyorum .bakalım her an herşey değişiyrr bu evlilik hazırlıklrındaa .bedenim değil ama ruhum yorulduu kızlar
sen bu hızla ve bu kararlılıkla yaparsın canım..kolay gelsin şimdiden.son halini ekle ama bakalım merak ederiz biz..
sen bu hızla ve bu kararlılıkla yaparsın canım..kolay gelsin şimdiden.son halini ekle ama bakalım merak ederiz biz..
:))) tamam canım mutlaka eklerim.
bu arada ev sahibi dün aradı.doğramalar takılmış.banyo hol döşenmiş.boyayı sen yaptır diyor.parke döşenecek daha parkeden önce boyat sonrada ben parke döşetecem dedi.haftya boyacı bulmak lazım yani.hafta sonu gidip yüz yüze bir konuşacaz.sanırım bu ay sonuna doğru evi bize teslim edercek.
ben holünşmutfağın ölcüsünü alıp halısını almıştım.ama salon koltukları geniş diye koltuklar gelince halıya karar vereceğim.perdeler içinde net ölçü doğrama montajından sonra diyordum .doğramalar takıldıgına göreartık perde seçme vaktide geliyor.
bu arada kızlar nikah şekerindeki karta teşekkür ederiz yazarya biz oraya farklı birşey olsun istiyoruz...ne olabilir???
İzmirlipınar bence iyi düşünmüşsün nikah şekerlerini değişik ve güzel olmuşlar öyle de. Benim nikah düğünde olacak sanırım öyle istiyoruz şimdilik, aslında çok da özeniyorum öyle nikah şekerlerine falan. Ben de en azından kınada şöyle süslü bir şeyler dağıtayım diye düşünüyorum hatıra kalsın.
Kızlar ayakkabı fikirlerinize dayanarak beyaz alacağım ayakkabıyı teşekkürler :))) Az önce halılar da alındı. Perdelerin de kesin verilmesi bir netleşirse (hangi yere yaptıracağımıza karar veremedik bir türlü) başka bir şey kalmayacak heralde.
Ya bu arada beni kimse bilgilendirmiyor bu doğum kontrol hakkındaaa bilmiyorumkismile Kızlar sizce doktora kendim mi gidip sormalıyım nasıl olcak bu iş diye :))) Doğum kontrol hapı kullanacaksak ne zaman başlanmalı geç mi kaldık ki?
shewall canım şekerlerini gördüm.gerçekdende çok şıkmış.sen sade ve şıkı beğeniyorsun anladığım kadarıyla ve zevklerin gerçekdende hoşuma gidiyor.fakat 300 adet az gelebilir.bence davetli listesini tekrtar gözzden geçirip sayıda emin ol canım.
Günaydın güzel hanımlar : ))
shewall nikah şekerlerin 300 tane az olabilir, izmirlipinarin dediği doğru.
Ama gelicek olan kişi sayısıyla da alakalı bi durum tabii.
Benim düğün 12 kasım cuma, senin ne zaman ?
Bu arada bende görmek istiyorum nikah şekerlerini :dance:
Kızlarr merhaba ne var ne yok napıyosunuz
shewall canımcım şekerin çok güzell :)
off kızlarrr bizim daha ortada hiiç bişey yok yaa :S
nasıl yapcaz nasıl yetişcez bilmiyorum