- Konu Sahibi izmirlipinar
-
Shewall davetiyelerin yatağın ve bazan hayırlı olsun :)) Arkadaşlığımı kabul eder misin merak ettim davetiyeni?
Bizim de bugün beyaz eşyalar geldi. Fırın ve bulaşık mak. Beko, buzdolabı ve çamaşır mak. Bosch oldu umarım memnun kalırım :)))
Mobilyaların da tamamını aldık fakat gelen giden yok henüz bilmiyorumkismile
Ya ama hala gelinlik bakamadım bir türlü yetişmez mi kızlar sizce? 13 ekim'e???
canım hayırlı olsun, umarım beyaz eşyaların sorunsuz gelir, güzel günlerde kullanırsın. 13 ekimde mi evleniyorsun, yoksa o güne yetişmesinin başka bir nedeni mi var onu merak ettim. gelinliği hazır alacaksan 13 ekine yetişir herhalde, ama diktirmen çok zor olur.
bu arada kızlar ben de paniklemeye başlıyorum yavaş yavaş. benden bir hafta önce evlenecek arkadaşımın evi tamamen bitti, ben daha halılarımı bile almadım. :uhm:
canım hayırlı olsun, umarım beyaz eşyaların sorunsuz gelir, güzel günlerde kullanırsın. 13 ekimde mi evleniyorsun, yoksa o güne yetişmesinin başka bir nedeni mi var onu merak ettim. gelinliği hazır alacaksan 13 ekine yetişir herhalde, ama diktirmen çok zor olur.
bu arada kızlar ben de paniklemeye başlıyorum yavaş yavaş. benden bir hafta önce evlenecek arkadaşımın evi tamamen bitti, ben daha halılarımı bile almadım. :uhm:
Shewall davetiyelerin yatağın ve bazan hayırlı olsun :)) Arkadaşlığımı kabul eder misin merak ettim davetiyeni?
Bizim de bugün beyaz eşyalar geldi. Fırın ve bulaşık mak. Beko, buzdolabı ve çamaşır mak. Bosch oldu umarım memnun kalırım :)))
Her şeyin süper olmuş Shewall gelinlik de çok yakışmış üzerindeki işlemeler falan çok kibar ve şık durmuş inş. bir ömür boyu mutlu olursunuzzz!!!
canım beğendiğin halılar ellerinde varsa mağazanın 2-3 günlük iş endişelenme bence...
kızlar buarada davetiyemi beğendim siparişini verdik...işte davetiyem
Ay yanlış yazmışım yaa 13 Kasım olacaktı o :))):kedi: Bugün baktım gelinlik modellerine annemle, çok güzel şeyler var. Yaklaşık 20 günde dikilir diyorlar bakalım...
Dün beyaz eşyalarım da geldi şimdilik problem yok çizik çürük falan.
SourOne senin ne zamand düğün?
8Kızlar bizde güya Kasım sonunda ewlencez diyoruz
ama elim kolum bağlı oturuyorum ööle :S
kızlar bugün yatak ile bazayı seçtim bellonadan
gelinliğimin kol provası vardı ona gittim. inşallah güzel yaparlar
bir de davetiyelerimiz basılmış onu aldım.
nikah şekeri seçtim.
albümüme ekledim.
bakabilirsiniz..
sizin nasıl gidiyor telaşlar
kolay gelsinn
canım beğendiğin halılar ellerinde varsa mağazanın 2-3 günlük iş endişelenme bence...
kızlar buarada davetiyemi beğendim siparişini verdik...işte davetiyem
Ay yanlış yazmışım yaa 13 Kasım olacaktı o :))):kedi: Bugün baktım gelinlik modellerine annemle, çok güzel şeyler var. Yaklaşık 20 günde dikilir diyorlar bakalım...
Dün beyaz eşyalarım da geldi şimdilik problem yok çizik çürük falan.
SourOne senin ne zamand düğün?
yatağın bazan hayırlı olsun .benim yatak alınacak ama on en sona bıraktım hele bir ev bana teslim edilsin de.
nikah şekerin güzelmiş .güzel bir seçim.
ben daha davetiye siparişini vemedim ama önceden resmini eklediklerimde halaylı olana karar verdim.sanırım hala ruhum çocuk :)))opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?